281

Пенсионер

преди 11 години

До П.ПeтровСърдечно благодаря за топлите думи, за определението ти! Но трябва да знаеш, че IQ-то ми превишава твоето с поне 20 пункта. И нещо по-важно, несвързано с предното изречение - че ако ми прегрее бушона, ще трябва да търсиш оторизирано фото за снимка за нова л.к. И още нещо - на когото му харесва да се топли в л***Yн***та, не мога да му попреча!

280

Дядо

преди 11 години

До ПенсионерНаборе, колко ти е пенсията? Аха, тавана. Партийните секретари имаха големи заплати.Цуни му дупето на Станишев, той го обича това.

279

П.Петров

преди 11 години

До Пенсионер 306, *** изкуфял, кризата започна още 2008 края, но БСП продължиха да харчат като за последно, ако изобщо е останало нещо след тях то е било предварите лно похарчено с увеличението на пенсиите точно, когато им свърши мандата и сключени държавни и обществени поръчки, за които не бяха платили. До колко са крадливи БСП съди от Кражбата на Масларова, която купи с държвни пари китайски слухови апаратчета на цена половин милион при себестойност 5000, Станишев който даде на Simens Австрия 100 милиона евро за принтери, а купеното оборудване не изкара и 6 месеца, спомни си аферата Хохе

278

Пенсионер

преди 11 години

Като пирани сте бе, хаплювци! Човекът вии говори истини, а вие - вой до небесата! Значи не сте пирани, те не вият. Тази - добър, лош, ама остави 7 милиарда в хазната, които тиквите разпердушиниха! Вдигна пенсиите 4 пъти, а Боко настройваше народа срещу пенсионерите. И това ако ви харесва, гласувайте си за Боко, Цвъчко и останалата ***! А пенсионерите ще дадем наказателен вот!

277

Коко

преди 11 години

Станишев е по-можеш и силен от ББ!

276

1

преди 11 години

НОРМАЛНИТЕ И ЧЕСТНИ ХОРА ДА ГЛАСУВАТ ПО СЪВЕСТ. А НЕКА ОСТАНАЛИТЕ ДА СИ ГЛАСУВАТ ЗА БСП. МНООООГО СА МАЛКО.

275

П.Петров

преди 11 години

Прозрях от къде Станишев ще извади 250000 работни места, може дори и 500000 да извади, това се тези, които ще бъдат принудени от мизерията и крадливото и антибългарско управление на БСП да емигрират и ще си намерят работа в Германия, Италия, Франция, Обединеното кралство, Щатите и Канада.

274

БКП

преди 11 години

А вие сте крали взаимно ДРУГАРЮУУУУ ЛЯВ !!!!!!!!!!!

273

Анонимен

преди 11 години

Др.Станишев един съвет,ако се покриеш някъде няма да те сърби *** толкова,моляте не се показвай повече,нямаш си на идея колко пъти на ден те псуваме теб и агитката около теб,не сме забравили че твоята партия заедно с Доган имате най много вина за това което се случи в БЪЛГАРИЯ,вашето място е в затвора заедно с Р,ОВЧАРОВ ,ДОГАН И СИЕ и ще ви накажем на 12.05. БОРИСОВ ще ви смачка и то с много сериозна преднина..........

272

anonimen

преди 11 години

Сатанишев бил омерзен от Герб.Абе *** ,ти имаш ли си представа колко хора повръщат всеки ден като ти видят мазния сурат на вестник или някой тв канал, а колко плюнка е храчена по твойта бесъвестна морда знаеш ли?на 12 щте ти бъде нацепен в бесрамния *** от омерзения от теб народ.

271

изборен резултат

преди 11 години

С тез възторжени тълпи симпатизанти, като нищо съслето ще мине 4-то % и ще стане депутат и отърве панделата......120 милиона къта *** в кипърски офшорки само

270

Анонимен

преди 11 години

На хората, пребиваващи в България, трябва да им стане ясно, че всички, без изключение, от червената мафия, наречена партия, и то лява, са с някаква ужасяваща психика. Те са нахални, безочливи, нагли, лъжата и кражбата за тях са в реда на нещата, демагогията също! Те подценяват народа на България, считайки, че хората са по-*** от тях самите и не виждат колко са долни!!! Те унищожиха морала, ликвидираха вярата, че може да стане по-добре !

269

Омерзен

преди 11 години

Аз съм оберзен че този се подвизава като Български политик! Марш! Скрий се *** такъв!

268

Фен

преди 11 години

Ако не вярвате питайте мазната лелка от райха.

267

Фен

преди 11 години

И Сорос да стане финансов пак щеше да има безработица. С тази политика на евросъюза...икономията е маика на мизерията.

266

анонимен

преди 11 години

Къде я намират пущата работа в Испания и Гърция, да пратя тъщата че беше се върнала от Гърция , нямало работа и гъркините били вече чистили сами. Гърците и те плюят Бойко заштото докара кризата, даже един приятел каза че и в Англия нямало работа и Бойко и там не го обичат.

265

Върбан Тополов

преди 11 години

дежурните добре си вършат работата, СТАНИШКАТА ДА МИ ЯДЕ ***

264

До277

преди 11 години

Aз съм в Испaния и рaботя днес е неделя почивaм.По -добре е фдa е дa вярвaм в Дядо коледa отколкото нa Б.Борисов.

263

Анонимен

преди 11 години

Станишка, 4 години сте подслушвали и сте дебнали, и пак нищо не извадихте, вече и един компромат не можете да спретнете като хората...

262

хех:)

преди 11 години

До И АЗ ПИТАМ ???? тва е лесно-ооло боко има охрана и платени мазници