419

гейБЕР

преди 11 години

чакайте още флашки от ЦЕЦОМОБИЛА.

418

мекия

преди 11 години

Буда и Цвинокио вече започнаха да позират пред медиите и като жертви. Не разбраха ли, че са жертви на убийственото управление, което водеха през последните 3,5 г. Смляха народа, убиха множество пенсионери и прогониха младото население да робува в чужбина> Геноцид> Герберасите са пандемия за обществото.

417

Поговорко

преди 11 години

"Когато ти е слаб умът, да ти е як гърбът".Тъкуване: като не внимаваш какво и пред кого плещиш,те записват в тоалетната и те пускат в медиите. :-DDD

416

Human

преди 11 години

...между другото, кой е този ***, който с телефона си подслушва целенасочено и след това отива в тоалетната да си запише звука от облекчението. А и разумното е когато свърши "говорилнята" да спреш да записваш, а записа продължава още няколко минути в който се чува, как Найденов си кара автомобила, а телефона му си личи, че е в джобът му. А Борисов е учудващо мнителен в разгорите си, защото може би знае, че всички е постановка в която участва с Цветанов. Театър голям!

415

Анонимен

преди 11 години

Защо Цвъ не се интересувя кякво е казал първо?

414

Анонимен

преди 11 години

Милиционерска работа-като искаш да избягаш от отговор на въпрос,сам създаваш друг проблем и...отлагаш във времето.Според мен Борисов е решил да се направи на жертва,да ,ама,ще влезе в историята като човека при чието управление хората се палят като факли.Това не може да изтрие.

413

Анонимен

преди 11 години

Хехехе ами сам се е записал и си го пуска то това е ясно.Някой му казват евтин Пи аР.Проблема е че занимават обикновените хора с дъвка за ушите и по този начин наистина избягват от отговора на истинските въпроси свързани с падащия стандарт на живот и мизерията в обществото

412

бг

преди 11 години

Записа е направен по нараждане на ДС офицера от запаса ЦветанГенчев Цветанов на когото му е наредено от прекия му началник офицера пожарникар бивш нещатен сътрудник (ДОНОСНИК) на държавна сигурност и бивш член на БКП отказъл да се деполитизира и изгонен от МВР господин .............. сещайте се сами

411

ДА АМА НЕ

преди 11 години

Абе я двамката се разберете кой кого на кой е по голям и престанете да ни правите на маймуни.Срам и позор.Във вас е и ножа и хляба ама физиономиите ви учудени и питащи кой та кой,ами вие самите.

410

АНАТЕМА

преди 11 години

Пазят ли те,пазят ли те Цецко.Брониран ли ти е автомобила брониран е.Е няма вечно да те пазят.ще те пипнат,ще те пипнат някой ден.

409

Анонимен

преди 11 години

Ами бат ти Бойко сам се е записвал,не ти ли е ясно?

408

сссс

преди 11 години

Ауууу колко му е чудно на шестака -ами ти бе шестак,кой друг?????Винаги си бил *** и такъв ще си останеш.

407

ддт

преди 11 години

да живее кебапчето .

406

менте

преди 11 години

айде на кебапчетата , и бира ше има .

405

aj si

преди 11 години

Не Пъпеш, не ББ е жертва, аз обикновеният гражданин съм жертва. Жертва съм на Вашият безкрупулен цинизъм. Жертва съм на мафиотското ви управление. И ако не вие станало ясно, въпросното СРС показва престъпление на ББ, а вие го изкарвате жертва. Абе вие за *** ли ни взимате?!?!

404

Следователя

преди 11 години

Нагъл , по-нагъл ,Цветанов!Ясно е като бял ден кой го е записал !!!Всички пътища водят към Цветанов !Може да не е ясно още защо тоя *** злепоставя своите , но вероятно иска всички да са еднакво омацани , защото стана ясно , че той е най-омацания !Има и друга версия , да оневини Бойко, че е Главния поръчител на подслушванията и ако това е така , значи тия са толкова *** , колкото Сашето и Ванката в "Комиците"!Да се дънят - ***!!!

403

гост

преди 11 години

обикновенно напоследък, когато свиват номер на премиера, вицето му е в чужбина

402

Анонимен

преди 11 години

Който пита, той го записал.

401

Анонимен

преди 11 години

Няма други които да мислят за държявата освен ГЕРБ,всичко друго е лъжа измама крадци разбойници предатели нахални заменки роднинки хал4ни и крадат като за последно.Само ГЕРБ И БОЙКО БОРИСОВ,НЯМА ДРУГИ ТОВАЕ АЛТЕРНАТИВАТА ЗА БГ за дасме в крачка с времето и света

400

малчо

преди 11 години

Цвъцко пак се изцвъка.