35

За Атака

преди 11 години

Тези, които са такива и в Атака, трябва да ги махнат. Може да не знаят, че има такива хора там! Все пак са само 4 и могат да ги махнат.

34

Анонимен

преди 11 години

Само май ВМРО нещо няма предатели а в статията е включена но няма нито един ,ха за кои ли да гласувам за тези които нямат топачи като цвцв разбира се

33

Един благоразумен

преди 11 години

В любимата на много Атака също има четирима с досиета в ДС. Тогава с какво тия тумбаци са по - добри от ония?На риторичен въпрос отговор неща.Благодаря за вниманието.

32

з

преди 11 години

Трябва да се забрани със закон такива хора да участват в управлението. А не би ли трябвало и да се осъдят?

31

Анонимен

преди 11 години

стига с тия картончета бе - тия картончеатн нищо не доказват, кажете имат ли подпис, печат има ли запис от агент шифровчик, има подпис от лицето че наистина е донасяло, сведения от него... И аз моаг да запиша лицето ИВан Стоянов с картонче Ваньо кат оперативон интересен защото е радист и исакм да го привлека, и после да не му махна картончето - това не значи че е донасял. кажете за колок от тези хора има безспорин ДОКАЗАТЕЛСТВА че са клепали други хора.

30

Анонимен

преди 11 години

Когато системата се сменя се сменят и хората. А системата се смени, но хората - не, пак същите са. И управляват с компромати, с всичко учено при соца, това е. Затова живеем зле и сме роби в родината си.

29

vesko

преди 11 години

Живота около мен се нарича "дране"Очевидно това се харесва от хората.Почти всички начини човек сам да определя съдбата са блокирани.Вместо всеки да развива това което може за себе си затъваме в безразличие и апатия.Всеки човек има потенциал за нещо.Със сигурност сме единствената държава която го унищожава целенасочено.Преди години Петър Гогов ни показваше верния път.

28

до 34

преди 11 години

Голям елит! Обслужвал една тоталитарна държава. Големи ценности, големи добродетели. Още помня как ни гонеха от училище, ако носехме кръстче.

27

ДО 37

преди 11 години

Значи доносниците ви агенти, а вие- дето сте защитавали компартията и социалистическата система -не сте, а? Голяма разлика- няма що....

26

до 37

преди 11 години

Ами то се прави.....да не мислиш, че не се прави. Само където доносниците са обслужвали вас, а пък вие сте водили война със запада и САЩ.

25

десен

преди 11 години

Мислех отново да дам шанс на ГЕРБ дори и след тези скандали с подслушванията...Но сега съм твърдо убеден ! 4 гласа за ДСБ и Костов ! Има само 2 от ДС и те са от Демократичен форум ! Не искам ДС агенти да определят съдбата на държавата !Вредни са бе ,хора ,разберете го най-сетне !Не може да имаш 16 ДС агенти и да тръбиш ,че си десен ! Гласувайте за Костов ,десномислещи хора !

24

Анонимен

преди 11 години

скоро пак ще гледам как простите *** ще си изберат същите хора, които ги управляват вече повече от 20 години. това е защото булгаристанският народ е "благороден", все пак костов и боко трябва да ядат

23

елита на нацията

преди 11 години

Хубаво, че се появиха списъците на много сътрудници на ДС. Защото отново лъсна истината, че в ДС доказано работеше елита на нацията, Creme de la Creme, както казват французите. Сега няма ДС, но има мафия, начело с пожарникар (агент Буда), физкултурник-подслушвач и рекетьор, президент-к*ртизан на пожарникаря, Маджо, Пашата, ***, Брендо, Маргините и всякаква друга криминална ***!

22

симеонова

преди 11 години

И каква излезе сметката? ДПС - 16, след това е Коалиция за България - 15, ГЕРБ - 6, Атака - 4, РЗС също са 6, Горда България - 9, НФСБ са 7, ДСБ са двама, България на гражданите са също 2. Това прави 67 души. А останалите до 141 къде отидоха? И на *** ще му стане ясно, че останалите 74 човека са от БСП !!!

21

Анонимен

преди 11 години

"Прави впечатление, че нито една от познатите партии като ГЕРБ, БСП, ДПС, АТАКА, РЗС, ВМРО не прави изключение за наличие на кандидат-депутати с досиета"Прави впечатление,че в две от познатите партии или няма,или са само 2-***.В СДС няма.В ДСБ има само 2-***,и то в смесените райони.Само че това не прави впечатление на медиите.

20

Анонимен

преди 11 години

очакваме в израз на добра воляостаналите страни да разкрият своите разузнавачи както правим ние тъпите българиили по-точно националните предателиза 23 години не се случиможе би защото тяхните разузнавачи работят за благото на бългриятъпотията втоя свят е доста - ама в българия май няма нищо друго освен неяединствения щастлив глупав народ

19

Анонимен

преди 11 години

141 кандидат-депутати са с досиета в ДС. Всичките ще влязат.

18

поредната партенка

преди 11 години

Другарката Бончева услужливо пуска поредната партенка, за да отклони вниманието на нацията от престъпленията на тандема Цецо Сересето и агент Буда!

17

генерала

преди 11 години

Селяните се обиждат така както на ром кажеш *** а както и да го кажеш си е такаТези мераклии за изява са излезли от село, но селото никога няма да излезе от тях, така че ДА ГИ ПОСТАВИМ ТАМ НА ТЯХНОТО МЯСТО-НА СЕЛО

16

Анонимен

преди 11 години

Тези 2мата от България на гражданите да бъдат изхвърлени незабавно и съдени за подписване на документи с невярно съдържание! Има декларация, че не си член на ДС или военното разузнаване! Внедрени червени ***!