29

до 29

преди 11 години

Кого заблуждаваш? В щатите всички над 60 не можеш да ги извадиш от фитнеса, бодри, свежи репички, без болежки и сърбежки, жизнени, тонизирани, кого лъжете?....Да си стар и да се правиш на младеж е и смешно, и жалко! "Всяка възраст има свое време.." е казал поета.

28

Анонимен

преди 11 години

Човек може да остарява като шаврантияк , или .......като КАТЕДРАЛА !!! Избора е наш.

27

Анонимен

преди 11 години

Единственият начин да живееш е като остаряваш.В това няма нищо страшно и нормалните хора в нормалн. страни го знаят от доста време.Хората си живеят живота до 80-90,докато имат ум и сили,спортуват,женят се,пътуват и се забавляват.У нас повечето хора(без разлика на възраст) са намусени,агресивни и груби.След 40 голяма част от българите се занемаряват и спихват.Аз съм на 48 и съм най-възрастната във фитнес залата тук,а когато съм в Щатите съм почти сред по-младите.Мисленето е различно за съжаление.

26

Анонимен

преди 11 години

... с прекрасна червена коса, носеща се от вятъра...Да се смея ли, да плача ли???Виждал съм коси, носещи се от вятъра, ама те хич не са били петте косъма на кръст от снимката. Тоя фотограф трябва да започва лечението!

25

Анонимен

преди 11 години

Казано е : Има хора, които остаряват като катедрали, а други остаряват като съдрани ***. Е, къде видяхте достолепие и достойнство в тази петниста хиена на снимката? Ами да, цял живот явно е била откачалка и продължава да бъде "себе си"

24

Анонимен

преди 11 години

Ако красотата е само отражение на броя бръчки, то сигурно всички след 18 почваме да погрозняваме. И мисля, че идеята на снимките е съвсем друга - да пресъздаде вътрешната хармония и щастие на тези хора, които макар и на толкова години се харесват и продължават да бъдат себе си.

23

Анонимен

преди 11 години

Да де, но тук ги "състаряват" още на 40. Сори, ама на 40 или 50 насила да те отпишат от живота и да ти внушават, че имаш само минало... Какво ти на 40, тук като сложат снимаката на някоя 30 годишна и започват да я обиждат на дърта чанта, мачкан лак и т.н. Понякога имам чувството, че пишат само тийнове.

22

Анонимен

преди 11 години

до 17. От тази дама "струи" единствено деменциална приповдигнатост. Тя не знае на кой свят е и е жалка карикатура на възрастен човек.

21

Анонимен

преди 11 години

Само аз ли виждам, че това бабе е тотално изтрещяло.

20

Анонимен

преди 11 години

И аз имам една позната, която е точно такава и страшно хахава. Държи се като младо момиче, флиртува и все гледа да те използва. Я да я почерпиш, я да и дедеш нещо. Иначе е "нагласена", "нарисувана". И тя няма кухня, защото я мързи да готви. по-лесно е да хапнеш на аванта. КУКУМИЦИНИ!

19

Гюргя

преди 11 години

Господи, дай ми и на мен толкова живот. Да е жива и здрава жената!

18

Веса

преди 11 години

страхотно,на тези години такъв ентусиазъм,възхищавам се на такива дами,браво

17

до 18

преди 11 години

"Илона Ройс Смиткин е на 93 години и не е очаквала, че на тази възраст ще стане модел.....Той чул за екстравагантно обличаща се дама в края на осмото си десетилетие, гримирала в синьо очите си с яркочервена коса." Ясни внушения само при стройни мисли!

16

Анонимен

преди 11 години

Кой изобщо говори за физическа красота? Красотата не е продукт на опъната кожа...Има хора, които са млади, а от тях не струи красота. Всъщност с напредването на годините проличава истинската красота на човек.

15

Анонимен

преди 11 години

Старост - нерадост! За съжаление няма никаква красота в нея. Хората са го казали много простичко: УВАЖАВАЙ СТАРОСТТА, ТОВА Е ТВОЕТО БЪДЕЩЕ!

14

До Алов

преди 11 години

Снимките по диреците , разкъсани от вятъра и дъжда, висят само в България и Македония. А и не се знае чия по-рано ще висне там

13

Boroka

преди 11 години

***,BDSM .

12

до 12 АЛОВ

преди 11 години

Не се знае дали няма да я предвариш.Така,че не се бъркай в БОЖИЙТЕ работи.

11

Krisi

преди 11 години

33 16 ОтговориДаолапреди 8 часаМного съжалявам, но старостта не е красива, затова стремежът е човек да се държи в границите на приличното и да не шуми около себе си с външността си ,а с мъдростта и съветите / само ако му ги искат/. Всъщност това е най-тъжното време, защото човек тогава няма бъдеще, а само минало.Да де, но тук ги "състаряват" още на 40. Сори, ама на 40 или 50 насила да те отпишат от живота и да ти внушават, че имаш само минало...

10

Алов

преди 11 години

Като гледам скоро на тази ще гледаме снимките по диреците .Няма да изкара до зимата.