30

Анонимен

преди 11 години

"В крайна сметка ФБР признават по някое време, че Джевъл не е терорист, но вече е твърде късно. Човекът е загубил работата си, а медиите са пресъздали образа на един отвратителен терорист. "Медиите търсят само сензации. Това е. Чакат само да излезе нещо гърмят фояверките и обеснявай после, че нямаш сестра. В модерния свят излиза, че е най-добре да си абсолютно пасивен. Нито званиш на полиция, нито помагаш, нищо. И това всичко благодарение на разни нагли адвокатчета и техните идиотщини.

29

Анонимен

преди 11 години

"А в съдебната зала съдията се вбесил и току преди да паднат всички обвинения към съпрузите, се обърнал към полицаите с думите: Вие *** ли сте?."Ето така трябва да се отнасят съдиите към *** куки. Само в екшъни живеят тези ***. Къде е логикат, ако някой е виновен да звъни на чнгетата и да се самонатаоя. Има една много вярна приказка и тя е "Под фуражка мозък не вирее"

28

Червен електрон

преди 11 години

Ей това е американската ценностна система, дето и на нас ни я натресоха. Може ли да се живее с такива хора в една икономическа (ЕС) и военна (НАТО) организация? Нашето място е при Русия.

27

:)

преди 11 години

nqkoi hora se oburkvat ! nqma losho v kapitalizma ...ima losho kogato kapitalizma se smesi s komunizum ..togava neshtata stavat loshi i izlizat izvun kontrol.... USA e tipichnia primer na komunizam smesen s kapitalizam i granichesht s fanatizam ! tova e USA ...bila nqkoga darajavata na svobodata .dnes e prosto edin komunisticheski lager ...i nikoi nemoje da me ubedi v obratnoto !

26

Анонимен

преди 11 години

хахах защо ли не се учудвам на тази статия. Бил съм там и полицаи са ме спирали и бяха разбрани..... почти. Ако не правиш резки движения де. Та и всичко им е така, не нарушавай правилата, прави каквото ти се казва и т.н. А дали е правилно друг въпрос.

25

Анонимен

преди 11 години

ТИПИЧНО ЗА АМЕРИКА И ЦЯЛАТА ИМ ДЪРЖАВА Е ЕДНА КАПИТАЛИСТИЧЕСКА МАШИНА

24

Свилен

преди 11 години

cracked/article_20284_5-horrifying-ways-universe-has-repaid-good-deeds.html

23

ктт

преди 11 години

До несъгласен в човешката природа 5% са аномалия-хомо

22

до 26 анонимен

преди 11 години

В България няма мафия.Всички са управляващи.

21

ШопЕн

преди 11 години

Много бързо се нахвърлихте на ''тъпите хамериканци'',а?А дали знаете,че след като уволниха спасителя за това,че е извадил удавник от неохраняема зона,ВСИЧКИ негови колеги напуснаха в знак на солидарност с него?И хората бойкотираха тази компания пак от солидарност.Вие дали бихте направили нещо от солидарност?(Има я в речника тая дума.Речникът на чуждите думи...)

20

Кисинджър

преди 11 години

'Murica

19

557

преди 11 години

До несъгласенОбъркал си ценностната си система, пич. Зомбиран си, отвсякъде.

18

Луд Гидия

преди 11 години

НИТО ЕДНО ДОБРО ДЕЛО НЕ Е ОСТАНАЛО НЕНАКАЗАНО (Джон Фитцджералд Кенеди).Направи добро и изяж ла*но! - Българска пословица.

17

Уплашен

преди 11 години

Плана Ран-Ът, нали ни учат, че и той прави ДОБРО??

16

Анонимен

преди 11 години

До несъгласен 14По рождение ли си *** или си следвал в САЩ ?

15

несъгласен

преди 11 години

Трябва да разберете, че това е друга култура. Четете Айн Ранд, програмния автор на американския капитализъм, за да видите как тя заявява, че доброто е егоизмът, а милосърдието е най-големия грях едва ли не. Тези хора следват тези правила, не правят компромиси и затова напредват само най-силните и имат подредени държави. Славяните пък сме много милосърдни, помагаме, даваме другата буза, и затова тук напредват само хитреците, а държвите ни са шит от векове за векове

14

Бай Иван

преди 11 години

ама защо всички случаи са от САЩ

13

Анонимен

преди 11 години

сега се случва и в българия

12

несъгласен

преди 11 години

Ами не съм съгласен!В случая с одеалото, ако правиш благотворителност, можеш да я правиш само със собствеността си. Няма никакво значение купувано ли е или е дарено. Някои дарения струват повече усилия от покупките.В случая с автобуса, ако бях родител и разбера, че шофьорът се е размотавал с детето ми да вози непознати по време на природно бедствие, щях да го съдя, до ефективна присъда поне. Неговото задължение е живота на децата!!!

11

БГ Съдия

преди 11 години

Няма ненаказано добро. Последна справка - Бойко Борисов.