409

Алексин

преди 11 години

Не ви ли приличат на братя Галеви на тази снимка?

408

Анонимен

преди 11 години

xaxaxa tova i nie go znaem borba za vlast i pari kak se pyska kokala nali za tva beshe prevrata be 89 god da kradat vzemat parite i v oshforkite .

407

гриша ганчев

преди 11 години

Никой вече не вярва да "клетвите" на ББ и ЦЦ, а паралелната структура на МВР се изразява в това, че те просто ползват техниката и хората на службите, но за да работят в техен частен бизнес и политически интерес.... Никога повече не трябва да се допуска това!

406

Анонимен

преди 11 години

Трактора уж беше много болен и щеше да си прави спешно 3 операции , заради което го пуснаха от ареста ... А сега Трактора си е жив и здрав и прави коалиция със Слави Бинев ...Разбира се, че Цветанов НЯМА нищо общо с тези ченгеджийски записи !А защо никой не пусне записи от ресторант ' Монтерей ' , за да видим какво си говорят Л. Гоцев , В. Вълков и Бр. Аспарухов ?А Митьо Гестапото откъде знаеше за поредната ' бомба ' ?Ха сега познайте кой е правил записа и кой го е пратил до медиите !Уотъргейт или Воден плъх ? - Преценете сами !

405

до здрав разум

преди 11 години

Това е третия закон на Нютон.По силата на тази логика мощната съпротива на "конструктивната" опозиция е само доказателства за полезността на политиката на ГЕРБ

404

умерен

преди 11 години

Паралелното МВР всички знаят ,че е на тракторо и гоце......въпросът е защо не е закрито досега.Отговорът е,че служи на чужди господари и ние сне независими само на книга...

403

Анонимен

преди 11 години

Има нещо гнило с тези СРС-та......всички набеждават Цветанов, обаче както се писа в коментар по-долу - защо излизат на яве само негативи за Борисов и други от ГЕРБ, а за Станишката, Първанката, Местан, Манолова и разни такива няма нищо? Аз вече започнах да се съмнявам, че Цветанов е големия проблем...

402

Анонимен

преди 11 години

"...за да оглушат бизнес климата и всичко това, което се случва в България.... - ***, ти оглуши бизнес климата! Ти удуши и малкото което беше останало. Пандела за всинца ВИ!

401

Прагматик

преди 11 години

Ако е верно, че си имаме паралелно МВР, давайте да закриваме казионното и да спестим милиард и половина от бюджета. Що болници, училищз, детски градини, пенсии и т.н. ще се оправят незабавно, че даже ще има и за още зали и магистрали.

400

Задачка за матура

преди 11 години

Ако Цвъко е похарчил 100 милиона лева за подслушване с цел набиране на компромати и последващ контрол върху 10 магистрати, 10 висши чиновника и 10 политици (рабира се 0 престъпници), то колко милиона е похарчил Серго така, че освен посочените, да набере компромати за още 10 от тия покрай Цвъко (разбира се и при него за 0 престъпници).

399

Здрав Разум

преди 11 години

Като си подслушваш враговете и конкурентите, най-вероятно и даже естествено (те не са по-будали от тебе) е и те да те подслушват. То си е закон на физиката: на всяко действие има равно по сила и противоположно по посока противодействие. И не е толкова важно самото подслушване, а онова което се е случило без значение кой и по каква причина го е записал.

398

Цецомобил

преди 11 години

".......но предположи, че най-вероятно са направени в дома му в Банкя."Значи разговора се е състоял."....вместо да излизаш на дебати..."Тоя някой виждал ли го е на дебат?

397

Браво Серго

преди 11 години

Е та дори и Станишев да те е слушал, вие супер специалистите керо ли ми държахте та не го фанахте, с тея народни пари от бюджета дето ви дават ко правихте, апартаменти ли си купувахте . значи Станишев по става да управлява държавата и народа трябва да гласува за него

396

капо де ла тути капи

преди 11 години

Дон Боци Будалеземафиот от Банкялезекапо де ла тути капиала Цвъцко яко го затапии сладко го изклати

395

Цеко ГьОБЕЛСА

преди 11 години

Цвинокио е направил частно ГДБОП Е па има, хората от коги говорат, че ГЕРП и по точно Цвинокио е направил частно ГДБОП с техниката на МВР и щаб в къщата на Пашата ....еее тоя Пашата шефа на СИК и съдружник на Будето

394

hard

преди 11 години

До Анонимен,до анонимния ***,ти или си педи или си ***,а може и двете,такива *** като гербаджиите трябва да си отидат

393

аrhar

преди 11 години

Е и кво стана сеги , не е Боцко думал глупотевините, а Станишев паралелно му ги е слагал в устата

392

Анонимен

преди 11 години

А ти тикво проста няма ли да излезеш от форумите.Мисля си как в тази "полицейска" държава на Цецо още те търпят от сутрин до вечер да ПЛЮЕШ за тикви, тиквуни,кратуни?, ЗАЩОТО ПРИ ТРОЙНАТА КОАЛИЦИЯ ОТДАВНА ДА ТИ БЯХА ВИДЯЛИ СМЕТКАТА КАТО НА ДЯСНАТА РЪКА НА ДОГАН. Спомни си ,защото шом си се хванал с най-долните това те чака. Такава слободия като при Герб аз лично не си спомням,такова плюене и по телевизиии тук не е имало и ревете че е полицейщина.Мисля си че такива платени поплювковци като теб за

391

Анонимен

преди 11 години

тиквун ти не беше ли секретар на това ведомство оти се правиш на ощипана мома?

390

Анонимен

преди 11 години

Ако параелна структура на МВР подслушва министри, прокурори, че и премиер - то МВР е за закриване, а личният му състав за разжалване!