33

Анонимен

преди 11 години

Докато такива като мен 25 годишен здрав, прав, без амбиции без росока без образование, без мечти седя и незнам по какъв път да хвана.... Така е, човек трябва да е благодарен и да оценя това, което има. Иначе можеш да започнеш по пътя на образованието, ще се запознаеш с нови хора, ще се разсееш от черните мисли и току виж се появили мечти и посока. Само с мрънкане не става:)

32

Boroka

преди 11 години

А ОТДОЛУ КАК СА?

31

викс

преди 11 години

Гледайки такива неща само се моля никога и на никой от близките ми да не се случва.

30

Самоубиец

преди 11 години

Като гледам такива статии, в първия момент ми идва да повърна и да извърна поглед, след това обаче, осъзнавам, че реалноста не е толкова отвратителна.Хора с такива недъзи се борят с сълзи и пот на челото и малко или много постигат невероятни неща в живота.Докато такива като мен 25 годишен здрав, прав, без амбиции без росока без образование, без мечти седя и незнам по какъв път да хвана....

29

Анонимен

преди 11 години

- Аби, ще донесеш ли тати една бира от хладилника?!- Ох добре!- Айде мерси, пък следващият път ще отиде Британи!

28

бай Тъпчо

преди 11 години

Бреее що чарвени точки са ми наръсили та чак са изчервих бе :)) ама кво лошо сам рекал тай не разбрах,*** то и тез дет са ги тургали не са разбрали кво сам рекал-та нейсе де...Да са живи и здрави тез момета и да даде Господ и семейство да завъдат и дяца да си имат ама тоз маж дет ша ги земе ич не мога да го мисла бе-то с една жена не мож са надвика,па с тез двете-нивгаж...Само пък те двете некой ден да са не скарат,че как ша са траят-кой знай...

27

Анонимен

преди 11 години

Реално погледнато това е човек с две глави. Това, ако беше в Северна Корея нямаше да видят бял свят. Просто щяха да кажат на родителите - "Правете друго".

26

простак

преди 11 години

Само ми е интересно една или две п*тки имат?

25

до 25

преди 11 години

А в тоя ред на мисли,това което си написал(а) е пълна глупост! Да убеждаваш едно дете,че подобно явление не е по-различно от останалите хора е не само грешно,но и опасно.Рискуваш детето завинаги да те впише в графата "лъжци",защото то само вижда съвсем конкретно,че не говориш истината.А когато едно дете "хване" редителя си в лъжа,това много разклаща дотогавашните основи,появява се недоверието и от тук нататък вече последиците са непредсказуеми.Не мамете децата си!Обяснявайте им нещата разбираемо

24

Анонимен

преди 11 години

Ужасно е за това момиче или за тези момичета. Но природата е неразбираема. Едва ли някога ще разберем, кой всъщност е творецът? - от насекомо с големината на главата на кърфица, до тази грешка в хромозомата.

23

Месия

преди 11 години

Готини, щури... Браво!

22

Анонимен

преди 11 години

И кво сега, ако им се припръцка под юргана и Британи изпревари Аби, на Аби ще и се наложи да души на сестра си пръдните.Сигурно се съзтезават коя да е първа, ем така де кой обича да души на сестра си пръдните?

21

до 16

преди 11 години

Тези близанчки нямат нужда от състрадание. В тоя ред на мисли това, на което ще научиш децата си е погрешно. Научи ги да ги приемат като не по-различни от тях ако наистина си добър родител.

20

Анонимен

преди 11 години

"Много напомнят на Борисов и Цветанов":) Само че в българският вариант, единия ще удуши другия. Кой ще оцелее обаче?

19

Анонимен

преди 11 години

Евала на родителите им, че не са ги захвърлили в някой дом за увредени деца или, че майката не е абортирала след като е разбрала, че нещо с децата й не е наред. Изисква се голяма смелост да отгледаш деца с подобен недъг. А факта, че те двете се справят добре с едно тяло е доказателство, че няма невъзможни неща стига да има желание.

18

Д-р Черкезов

преди 11 години

Аз, искам да изкажа възхищението си и леката завист към приятела им. Има невероятен шанс за много красива орална любов.

17

имигрант

преди 11 години

Гледал съм много видеоклипове за Абигейл и Британи.Те са уникални. Не мога да кажа нищо друго освен, че природата понякога се проявява странно - наречете го грешка или игра на съдбата, не знам. Но може да се случи на всеки. За щастие това е много рядко явление. Хубавото в техния случай е, че са намерили начин да живеят заедно.До: номер 18. Няма начин да подадат команда да се движат в различни посоки. Двете са синхронизирани перфектно! Затова имат и шофьорски книжки - по една за всяка!

16

аС

преди 11 години

Две усти, а само две циц*

15

Граб

преди 11 години

Много напомнят на Борисов и Цветанов

14

Анонимен

преди 11 години

На мен ми е интересно ако и двете глави подадат команда на тялото да тръгне в противоположни посоки, тялото какво ще реши. Вероятно работят в идеален синхрон за да функционират нормално.