18

ДемонХънтър

преди 3 години

Здравейте.На 26 години съм, имах приятелка и наистина я обичах, но играех много игри. И накрая тя реши да се отдръпне. Бяхме заедно 4 години и 3 месеца. С времето загрях какво се случва, но тя просто продължаваше да се държи така въпреки моите усилия да си я върна. И после разбрах че всъщност си е намерила някой с който си е пишела отдавна. Та от близо от 6 години съм сам. Да имаше гадни моменти, но с времето я забравих. Истината е че ако тя не ви обича такъв какъвто сте тогава тя е проблема

17

Анонимен

преди 10 години

Ne e tolkova hubavo sa6to I ako misli samo za tova I te zabravq I kakvoto I da mu kaje6 toi ti otgovarq ma6inalno kolkoto I da go razbira6 ne stava zavisi ot mnogo ne6ta I az ve4e po4vam da se pritesnqvam kakvo da pravq

16

gamer4o

преди 11 години

само че има ОГРОМНО значение какви игри се играят!Едно е да стреляш с базуката в quake и да развиваш само кординацията м/у очите и мишока - което си е скил който едва ли ще ти помогне особено в реалния живот. Ако джиткаш една смислена риал-тайм стратегия като СтарКрафт със сигурност има повече умения които да се пренесят и в реалността - вземането на решения,мултитаксинга,предвиждането на действията на противника и т.н.

15

До 9 dc universe

преди 11 години

Дай си ника на играта ще то пратя покана имам трима играча на 89 комбат рейтинг,тролер,дпс,доктор.Наистина играта е забавна и се запознаваш със хора от цял свят,наскоро бях при приятели от Южна Корея на гости,именно играта ни запозна.

14

Анонимен

преди 11 години

По-добре, да е геймър, да гледа порно или да има някаква друга страст от колкото да се чуди с коя да ми изневери или как да се държи с мене като с животно, понеже е комплексар.

13

Анонимен

преди 11 години

Не съм имала гадже геймър, но имам гадже запалено по чата и всякакви социални мрежи. А познайте какво стана? Той ме загуби духовно заради това си хоби. Сега може да си виси в чата колкото си иска, хич не ми пука, защото мислите и сърцето ми вече не са с него. И мисля скоро да скъсам с него. Страшно готин е когато поиска, ама ми писна да се конкурирам за вниманието му с 100 виртуални приятели. Щом е избрал тях-прав му път. Та и с игрите не прекалявате, че да не си правите компания с лаптопа.

12

:)

преди 11 години

Статията е с друга насоченост, да накара жените да гледат с малко по различно око на това.Следва статия за мъжете - > колко е полезно стоенето в мол-а(поне по 4 часа) и избиране на парцалки..

11

гамер

преди 11 години

Казвам се Петър и играя от 10 годишен ....Стига бе хора това звучи вече като клуба на анонимните геймъри

10

Анонимен

преди 11 години

Аз съм запален куестаджия откакто се помна, препоръчвам на всички любители на загадки и пъзели.

9

От Австралия(Сидни)

преди 11 години

За мен пък има основно има само 1 вид игри - SEGA и Нинтендо. Всичко от миналия век - Sega Game Gear, megadrive, SegaCD и Nintendo 8 битовите игри и Mame - кадилаци и динозаври и подобни. Наскоро Sega пуснаха Sonic 4 ремейк на стария Sonic пак 2D еА най якото е че могат да се играят в мрежа през Кайлера сървърИгри от този век много малко, само няколко хитови.

8

на 21

преди 11 години

Играя игри защото все още имам време и то играя само една игра Лига на Легендите защото както казаха колегите по долу играеш срещу жив противник а не срещу компютара преди играех много игри но вече неми се играят дори и да имам пари няма да си ги купя понякога и влизам да разцъкам CS 1.6 но влизам главно заради хората в сървара да си по лафиме

7

мхд

преди 11 години

Играя само онлайн срещу жив противник (AI е доста елементарно и скучно) създавам контакти, упражнявам или научавам нови езици, уча се на стратегия и тактика, забавлявам се като цяло. Не ми пречи нито в личния живот, нито в работата. А и риболовът ми се види доста скучно занимание...

6

до 2

преди 11 години

Подкрепям те. Точно това е мисленето. Човек трябва да мисли и да не губи връзката с реалността.

5

Kkriiiiikkooo

преди 11 години

И аз съм като пост 4, днеска чукнах 39 г докато на младини бях запален геймър ия сега вече почти не играя , но затова пък колекцията ми е голаяма ;xbox,xbox 360, ps one,ps 3,wii (всичко са моднати и фул екипирани) , psp,nintendo ds,nds lite,nds xxl , jxd601,psp 1001,psp2001,psp go ,gp2wiz, pandora, canoo,dingoo,gba,gba sp, gb,gb color ...... . Но не играя много а просто ме кефи да си направя добра колекция и всичко да е хакнато.Вече съм си поръчал още няколко , но аз така разпускам ...

4

Петър

преди 11 години

На 34-ри съм. Почуствах как последните 2-3 години, постепенно всички игри ми омръзнаха. Липсва ми времето, когато изпитвах огромно удоволствие от игрите. Сега имам възможност да си купувам всяка игра, която поискам (стига с това пиратстване), но просто не ми се играе.Дано някой ден някой ден ми се преиграе пак.

3

Анонимен

преди 11 години

Геймингът е хоби като всяко друго. Не разбирам това специално отношение.

2

няма проблем

преди 11 години

На 30 съм и съм заклет геймър, освен това съм женен от 5 години, жена ми също обича да разнообразява свободното си време с видеоигри. Разбира се всичко зависи от човека, някои се впускат бързо и непресметливо в любовта и после си блъскат главите защо не са прозрели по- рано различията си, а други си изграждат стратегия предварително и срещат правилния човек. Важното е да не губиш връзка с реалността и видеоигрите да си останат хоби, а не начин на живот и всичко ще тече като по мед и масло.

1

Kratos

преди 11 години

Една статия с която съм съгласен за повечето неща... Брей не мога да повярвам .