785

mery_90

преди 11 години

такова двуличие не съм очаквала............

784

нечовек

преди 11 години

Цветанов не е стока,даже по-лошо,но този каква *** е......................

783

ШопЕн

преди 11 години

Опааа!Некой че плаща капарото.Сите са крадливи,ама гербо са и некадърни...Сега че си поиграят на прееби другарче,Цацата че фане цацата,народо че се поуспокои за деморацията и...аре дай пак от същото!

782

явее

преди 11 години

цецомобили, калинки, радко отверки.... ето това е герб...

781

!

преди 11 години

до 1102мнооо си зле брато, бегай в некоя бърлога на ГЕРБ за да ти дадат някоя друга стотачка за да се мислиш за човек...

780

хаха

преди 11 години

Вече не се продават смартфони, а цецофини! хахахаха

779

Наблюдател

преди 11 години

Лешоядите започнаха да се кълват един-друг. Истината за герберастията излиза наяве.

778

До Цвинокио

преди 11 години

Цуци-муци, до седмица след като ти падне имунитетчето, в панделата те очаква пълна програма. Подготвяй кофата с вазелина и тренирай да не изпускаш сапуна в банята. И да не збравиш да си мажеш и ушите ... знаеш си защо.

777

Дойн

преди 11 години

До ESКато искаш да те подслушват и следят- хващай влака за Северна Корея, тръгва от Банкя, тук сме Европа!

776

Повръща ми се от таз

преди 11 години

Този мазен червей Найденовот БСП му дадоха две възможности да избира... Или да бъде осъден за доказани далавери в миналото си, след което ще бъде автоматически низвергнат от ГЕРБ и с кариерата му е свършено. Или, възможноста БСП за благодарност, че им помага с лъжесвидетелството си, да му блокират и затлачат в девета глуха делата, които самите те предизвикаха докато му се размние и го забравят хората. Разбира се и за награда този Юда ще получи и някой и друг сребърник за предателството си. ГАД!

775

Петко

преди 11 години

Сега гледам интервя с Орешарски. Аз съм глухоням. Разбирав по движението на устните. Невербалното поведение на този човек е като на човек който лъже.

774

Коки

преди 11 години

Тук не е важно кое е истина и кое не. Важното е да се петни името на България. После ще е важно някои да замлъкнат. Това е толкоз просто и логично. Вестниците ще имат за какво да пишат

773

Анонимен

преди 11 години

Дотук цялото интервю е стил "Агенция една госпожа каза".

772

Анонимен

преди 11 години

-Шефе, кво става бе?-Цецо, нали всичко знаеш, ти ми кажи кво става!

771

ПОСЛЕДНИ НАПЪНИ

преди 11 години

МИРО Е НАЙ-ГОЛЕМИЯ ***! С ТОЗИ ХОД СИ ПРИЗНАВА ЗА ОБВИНЕНИЯТА СРЕЩУ НЕГО-----***----КАВО ЛИ СА ГО ПРЕЛЪГАЛИ ЧЕРВЕНИТЕ МАЙМУНИ-----ЩЕ ВИДИМ

770

ДИМОВ

преди 11 години

До Анонимен: АМА ,ВИЕ СЕ УЧУДВАТЕ И НА ТВЪРДЕНИЕТО ,ЧЕ НИ КОНТРОЛИРАТ ДАЖЕ И ПО ТЕЛЕВИЗИОННИТЕ АПАРАТИ ! ТОВА Е ИСТИНА И ТЯ ЩЕ ИЗЛЕЗЕ НАЯВЕ !

769

ES

преди 11 години

ЗАДЪЛЖИТЕЛНО ТРЯБВА ДА СЕ ПОДСЛУШВАТ ВСИЧКИ ЗАЕМАЩИ НЯКАКВИ ПОСТОВЕ. АКО НЕБЯХА ПОДСЛУШВАНИ ,ЩЕХА ДА ОТКРАДНАТ ПАРИТЕ ОТ ЕС, НА КОЙТО НЕ МУ ИЗНАСЯ ДА СЕ4 МАХА

768

es

преди 11 години

миро да ли знае ,че предателите никъде не виреят.

767

Анонимен

преди 11 години

Министрите оперират с милиони, след 20 годинибрутални кражби и далавери някакси не мога искренода се възмутя,че министър бил подслушван,при товазаконно,като Миро.Плюс това,ако е знаел и не го еустройвало да беше подал оставка,да бешенапуснал.Не да хвърля димки 10 дни предиизбори.*** долен.Такива като него са най-гнусни.

766

Анонимен

преди 11 години

До аз *** на психиатър,ако ти каже че си добре,то психиатъра ще има нужда от такъв.