177

Анонимен

преди 11 години

Няма такива медии! През гъстата червена пръдня трудно се гледа!На хората какво ли още ще им се внушава?

176

Анонимен

преди 11 години

Glasuvaite za Ataka, samo Ataka moje da spre turzite, i aneksiraneto na bulgarska teritoria

175

до високоскоростния!

преди 11 години

Абе, аланкоолу! Ами ако на изборите БСП спечели, ти ще се насер_ш ли от яд, или само ще се освобождаваш от газове?!

174

високоскоростен влак

преди 11 години

Когато на 12 май 2013 г ви блъсне бързият влак ГЕРБ, и България се оплиска с червена диария и помия, тогава кой , ще почиства след нас. БТВ-у трябва да направят кампания, Да почистим България за 1 ден от червената *** и помия БСП.

173

рррррррррр.........

преди 11 години

Колко от тая безполезна пасмина, опорочаващи науката социология, ще останат след изборите?

172

Селянина

преди 11 години

ГЕРБ със сигурност ще са в опозиция в следващия парламент,няма да гласувам повече за тях, тотално разочарование- като партия се оказаха авторитарна и еднолична на ББ, който допусна един билюк сериозни кадрови издънки.Ако ще и да изчезват, каквото си ще да правят,ако искат да отиват при Дянков в Световната банка на стаж

171

-10

преди 11 години

Е ЗАКОЙ ТОГАВА ДА ГЛАСУВАМ ДА МУ Е*** МАЙКАТА..ПИСНА МИ НА К*** ТАЯ ДЪРЖАВА. -----За който и да е, но не и за последните. Ако последните, които и да са били те, не са оправдали доверието трябва да бъдат сменени, ако ще и с предпоследните. Така ще се научат, така ше се реорганизират, така ще си изчистят редиците от мършата. Пък ако се окаже, че няма читаво при тях, ще изчезнат.

170

-10

преди 11 години

Айде по-живо по-здраво да минават в опозиция, белким се поизчистят от некадърници и мошеници.----Те ако минат в опозиция ще изчезнат съвсем. И добре ще е да стане. Който мисли, че милиционер и мутра могат да градят икономика си е заслужил епитетите от бащицата-каратист!

169

Анонимен

преди 11 години

ТОВА социолозите за пари сте готови и на оная рязана карабина Доган с.....да направите .Такова напъване никъде не съм виждалНищо де след 16 дни не знам какво ще обяснявате на ковчежника на партията за резултата *** недни.

168

никой

преди 11 години

Мразя БСП и мразя ГЕРБ ТочкаНа въжето сите

167

Анонимен

преди 11 години

2% ама в полза на Атака!

166

Ico

преди 11 години

Az lichno ne poznavam chovek koito shte glasuva za BSP...po moita agencia Chep pecheli gerb.neznam mai sum po goliam profisionalist ot tia

165

Анонимен

преди 11 години

Коле мама, червено Коле - нали преди седмица БСП уж бяха минали вече ГЕРБ, а сега изведнъж хем разликата се стопявала, хем ГЕРБ още водели...ТИ ЗА *** ЛИ НИ МИСЛИШ БЕ, ПА*АВРО ЧЕРВЕНА?Ако искаш да видиш ***, вземи едно огледало и надзърни в него!

164

Анонимен

преди 11 години

Кънчо Галъпа, Кольо Медианата и останалите червени социолози се скъсват да прогнозират как разликата се стопявала и даже БСП повеждали. Ето сега пак се стопявала, ама била 5 процента. Нещо не ми се връзва, господа соц-социолози.Хайде да минат изборите, да се посипете с пепел как пак не сте познали с мнооого проценти. Въпросът е защо все бъркате тенденциозно в полза на БСП-то...

163

Анонимен

преди 11 години

До Анонимен Много умно.....Точно така,другарю :)

162

Анонимен

преди 11 години

До Васо Стига,бе,стига вече с тия простотии - "милиционерщина" било.Полицейска държава сме били и ред още дивотии да не ги изреждам.Нали ние я строим и градим тая родина?Защо сме вечно недоволни и търсим куп безумни определения,които дори не знаем какво означават?!Който може по-добре да го направи,бе,що все друг трябва да е виновен и некадърен?

161

Селянина

преди 11 години

Герберите още ще се стопяват,рейтинга им се срива и то основателно, то не бяха калинки, то не бяха дянковщини, то не бяха популизъм и оправдания с тройната коалиция.Айде по-живо по-здраво да минават в опозиция, белким се поизчистят от некадърници и мошеници.Бойко се оказа поредния балон с кухи обещания.Уважаеми съселяни да си опичаме акъла на тези избори, за да не им сърбаме попарата на герберите още 4 г.

160

Анонимен

преди 11 години

До Гюро Михайлов То пък БСП са едни могливи!!!Заблуден народ сме!Лъжат и мажат и ние хоп - като не са ни по кефа тия , ще си извикаме пак предходните магарета.До един са нагли тия комсомолци,Борисов и партия поне не лъжат и не дават празни надежди на хората - пък ние ако щем....

159

някой

преди 11 години

До lo_ridah Ха-ха-ха.Ние го видяхме техния опит......

158

Анонимен

преди 11 години

Още ли недоволства ---БСП/ДПС?Очаквам ---99.9% за БСП и 99.9%,за---ДПС !Общо 198%!Дали тогава ще бъдат доволни?