6

Анонимен

преди 11 години

КАКВИ НАМАЛЕНИЯ СЪНУВАТЕ И ПРОМОЦИИ? ДАВАТ ЦЕНАТА БЕЗ ДДС А НА КАСАТА КАТО ТИ НАБУТАТ ДЕДЕСЕТО И СМЕТКАТА ТИ СЕ НАДУВА. МНОГО НАРОД СЕ ЛОВЯТ НА ТАЗИ ВЪДИЦА С ПРОМОЦИИТЕ. ТЕЗИ НОМЕРА ГИ ПРАВЯТ ГОЛЕМИТЕ ВЕРИГИ ОТ МАГАЗИНИ. ДОКАТО ИМА БАЛАМИ ЩЕ ИМА И ТАРИКАТИ. КАТО УМРЪТ БАЛАМИТЕ ЩЕ УМРЪТ И ТАРИКАТИТЕ.

5

*

преди 11 години

Когато съпругата ти 'надуши', че си скатал настрана някой лев, винаги намира начин да ти ги изхарчи 'за спешни неща'... :(

4

Анонимен

преди 11 години

Намаленията са фалшиви. След като в страни с по-висок стандарт на живот без намаление цените са като при нас има нещо гнило. Шмекеруват здраво.

3

Тихомир Томов

преди 11 години

Ала бала - питайте *** . Те знаят повече начини да пазаруват без да ги хванат

2

Анонимен

преди 11 години

Снимката е от аутлета в Метцинген, Германия където няма начин да не похарчиш много пари :)

1

Даола

преди 11 години

Написах една мала полезна статия за фалшивите промоции как да се пазим за вк За семейството, но уви, може би им се е сторила много точна, сега по вестниците се пишат полуистини.Има смисъл от седмичните промоции на Фантастико, Билла, Пикадили и Карфур - отбележете си какво предлагат с намаление и ако ви трябва го купете.Така купувам масло Мегле, сирене " Сердика", ориз и леща Крина, брашно, захар, бонбони Мерси,десерт Баунти, кисело и прясно мляко, яйца, банани, картофи, салати на добра цена.