630

аз

преди 11 години

виждам метро, виждам спортна зала, виждам нови булеварди и кръстовища, магистрала, детски градини! ФАКТИ

629

Иван Раев

преди 11 години

Абсолютно е така и ние го виждаме с очите навсякъде в държавата! Най-добрият пример за всичко, което се върши е София! Г-жа Фандъкова, която също е от ГЕРБ и общинските съветници от ГЕРБ, които я подкрепят направиха доста и продължават да правят и превръщат нашата столица в една от най-красивите столици в ЕВропа!!!

628

ККК

преди 11 години

Прав е, хора, дайте шанс на този човек да продължи започнатото. Нека се възползваме максимално от богатството на нашата страна. Намираме се на едно от най-стратегическите места и имаме в съседство големи държави, с които можем да сме в постоянна комуникация по море, по Дунав мост, по магистрали и т.н .Това е ресурс, който ни е липсвал, а ГЕРБ направиха и невъзможното да се стигне до тук.

627

сара

преди 11 години

Има нещо вярно в думите ,ама то и всичко се вижда!

626

ДО 735

преди 11 години

АКО СА ОГРАБИЛИ-ОТДАВНА ДА СА СПРЯЛА ЕВРОФОНДОВЕТЕКАКТО ПРИ СТАНИШЕВИЛИ МИСЛИШ ЧЕ НА ЗАПАД ПАСАТ ТРЕВАВСИЧКО ИМ Е ЯСНОЗАТОВА -КРАЙ НА ШЕНГЕН,А АКО НЕ ИЗБЕРЕМ БОЙКО -КРАЙ НА ПАРИТЕ И ВСЯКАКВИ ОГРАНИЧЕНИЯ ЩЕ ИМА1 ЧОВЕК ОТ ЕВРОПА ,КОЙТО ПОКАНИ ОБАМА НА ПОСЕЩЕНИЕ В САЩ, БЕШЕ БОЙКОМОЖЕ ДА Е ВСЯКАКЪВ/ДО СЕГА НАЛИ ВСЕ УМНИ И ПРИКАЗВАЩИ СТАНИШОВЦИ НИ УПРАВЛЯВАХА/НО Е БОЕЦ И ДАНО НЕ СЕ ОТКАЗВАВСИЧКО РАЗБУТА КАКВОТО ИСКАХМЕ,НО ОТ 20Г ВСЕ НАДОЛУ НЯМА КАК ДА СТАНЕ ЗА 4 НАГОРЕ ПРИ СВЕТОВНА КРИ

625

Анонимен

преди 11 години

ТОВА КОЕТО ЗА МЕН Е НАЙ-ВАЖНО, ЧЕ СЕГА МОЖЕМ ДА ГОВОРИМ ЗА ВСИЧКО ,КОЕТО Е НАПРАВИЛ И НЕ Е НАПРАВИЛИ ЗА ТОВА ИМАШЕ ПРОТЕСТИ-ПОДСЪЗНАТЕЛНО ХОРАТА ЧУВСТВАХА ЗА 1 ПЪТ ,ЧЕ НЯКОЙ ВСЕ ПАК ЧУВАШЕ НЕЩО,ПРОМЕНЯШЕ СИ МНЕНИЕТО ,АКО ХОРАТА НЕ ГО ПРИЕМАХАИ ИЗПОЛЗВАШЕ КАДРИ КАКВИТО ИМА В МОМЕНТА РАБОТЕЩИ-БЕЗ ЗНАЧЕНИЕ ПАРТИИНА ПРИНАДЛЕЖНОСТИ ТОВА МУ ИЗИГРА ЛОША ШЕГАОПОЗИЦИЯТА ИЗВАДИ КОМПРОМАТИ ОТ 99 Г,ВСЕ ЕДНО ЧЕ НИКОГА НЕ Е ЪПРАВЛЯВАЛАЩЕ ГЛАСУВАМ ЗА НЕГО -РЕШИХ

624

Анонимен

преди 11 години

Само да кажа на тези , които цитират интернет анкети и ги смятат за достоверни, проникването на интернет в България е 51 процента. С други думи 49 процента от хората не са представени !Така че не се заблуждавайте , реалните проценти са съвсем други.

623

Анонимен

преди 11 години

Защо плюете по човека ако го няма кой ще разкарва тигрите с правителствения самолет за наша сметка ? Ако я няма фотомодела Фидосова в парламента кой ще си оплюва брадата ? Ако го няма Цветанов кой ще ни подслушва ? И какво искате да живеем скучно ?

622

Анонимен

преди 11 години

Какво си направил бе *** ? Сто километра магистали и те не са като хората. Тройната коалиция без да се хвали има сто и двадесет километра.

621

rumen72

преди 11 години

Буда - докато цената на ресурса ТРУД в БГ е изкуствено задържана на убийствено ниски нива то единствените изходи към ТЕРМИНАЛ 1 и 2 и няма нищо за чудене защо хоратя бягат от тази псевдо Държава.

620

Анонимен

преди 11 години

Кой е по-голям ***?Бойко дето дрънка тези простотии или ние дето го търпим...

619

Коко

преди 11 години

ББ ни гарантира милиарди2 ГЕРБ гарантира много неща, но гаранциите им са с изтекъл срок. Не вярвам в гаранциите на ГЕРБ, ББ, ЦЦ, Флорав и т.н.

618

Клер

преди 11 години

Гледам ги всичките как се излагат едни след други...еми за кой да гласувам ако не са герб- само те вършат работа...дори и сините вече не са фактор, надали ще влезнат и в парламента...

617

Б Б

преди 11 години

Имахме желание за работа, но за това трябва и акъл , рече бате Бойко.Гласувайте отново за нас, пък ние ще ви обещаваме много.

616

Хахах

преди 11 години

За 3,5 години открадахме повече, отколкото за 20 преди нас!

615

!?!?

преди 11 години

Браво на ГЕРБ! УСпех на изборите! Трябва да се продължи с реформите с твърда ръка!

614

Гюро Михайлов

преди 11 години

2/3 от анкетираните от социологическите агенции очакват нарушения на изборите. Нормално е ГЕРБ да води.

613

Анонимен

преди 11 години

И ние Бумл а той Уааааааа!

612

ОхоБохо

преди 11 години

Sancta Simplicitas! Нищо лично , както казват американците.

611

Анонимен

преди 11 години

ГЕРБ