120

муспи

преди 11 години

Всички дето не приемат това, сетете се че правителствата ни са все гейски и никой не протестира. Ако изчезнат тези правителства, ще изчезнат и гей парадите, и в училищата няма да се намери гей! А за Франция не мислите, - тя е ликвидирана от евреите и за това дето се нарича французи евреите подържат още стандарт както в европейска страна, докато счетат че вече не е нужно. Тогава вече ще чуеме арабско хленчене.

119

Ото Вайнингер

преди 11 години

Поредната победа за либералстващите космополити над нормалните хора. Все пак се надявам във Франция да са останали достатъчно здравомислещи люде, за да дадат отпор на изродената псевдодемокрация. А на хомоактивистите ще напомня простия факт, че засега хората се размножават само по един начин и за това са нужни МЪЖ и ЖЕНА! Така че нека да си живеят и дори да сключват брак, но семейството е нещо друго неговата цел е възпроизводството на рода човешки, а не хомосексуалното щастие!

118

Анонимен

преди 11 години

не го приемам това Брак и деца може да има само между мъж и жена !!!!А на това усиновено дете ще го питат ти две майки ли имаш или двама бъщи и щему се подиграват!!!

117

не

преди 11 години

Защо пишите лъжи,във Франция има много деца които са от гей двойки,те страдат от тази грозна критика.Оставете ги да живеят спокойно децата им и те.

116

П.С.Ц

преди 11 години

Гей браковете ме дразнят, но да им дават да осиновяват деца това вече е недопустимо.

115

Анонимен

преди 11 години

не се притеснявайте и тук ще разрешат това!!!!!!!!!!!нали сме европейци!!!!!!!!!!!!!!!

114

do 137

преди 11 години

Осиновен от хомо двойка .... не мога да се сетя за по-лош старт в живота.

113

уведомен

преди 11 години

Гейовете лъжат, че *** и педофилията са различни неща. Традиционнно в самото начало в борбата си за права те са били рамо до рамо, дупе до дупе, докато не им посъветваха, че за да изманипулират народа, трябва да се разделят. Данните сочат, че 2/3 от педофилите са хомосексуалисти и в страни,като Холандия гейовете разширяват извоюваната си територия като напират да се узакони педофилията при съгласие на детето. Тези хора имат нужда от помощ, а не от сцена.

112

фсб

преди 11 години

До Анонимен - Кои ***.ераси чукнаха отрицателно мнение на 123?Не сте ли съгласни,че ,,децата ви'' ще станат като вас?абе тъ*пак, аз чукнах минус! А замислял ли си се за едно дете кое е по-добре - да разсте в дом за изоставени деца, където всички знаем какви са условията, или да бъде осиновено от хомо двойка, която да му даде дом и старт в живота? Де*ба селските кратуни сте се събрали тука...

111

Ради

преди 11 години

Хомосексуализмът вреди на Вас и на другите около Вас!

110

Това ли е ЕС?

преди 11 години

Това е АНТИХРИСТИЯНСКИ АКТ

109

Анонимен

преди 11 години

Вече си мисля, че Путин има много правилно виждане по този Въпрос! А също и Хитлер!!!

108

ЕЛАТЕ ПРИ НАС !

преди 11 години

Франция разреши гей браковете. СЕГА, СЛЕД ИЗБОРИТЕ БОЙКО БОРИСОВ И ЦВЕТАН ЦВЕТАНОВ МОГАТ ЕДИН ЗА ДРУГ ДА СЕ ОЖЕНЯТ!

107

Judge Dredd

преди 11 години

Още една държава казала "ДА" на извратеното и анти природното...Както е тръгнало ще се възприемат и педофилите, и зоофилите, и некрофилите за нещо "нормално"...

106

Jj

преди 11 години

Изчетох доста коментари и на тези, които реагират така бурно мога да кажа едно.. Фактът, че се опасявате, че хомосексуални двойки ще превърнат децата си в хомосексуалисти само показва колко малко разбирате хората с различна ориентация. Та по вашата логика, хетеросексуални двойки няма как да имат гей деца. Ха :) А относно педофилията, драги, едното няма нищо общо с другото. Та нима няма педофили, които са привлечени от момиченца?! О, свещена простота :)

105

Анонимен

преди 11 години

разпад на европа по американски сценариития социалисти са толкова социалисти колкото ние сме марсианции там отрочета на сорос управляват

104

Анонимен

преди 11 години

Това си е проблем на франсетата, дреме ми. Важното е, тука да няма.

103

Анонимен

преди 11 години

Абе хора - политици и мафиоти ви *** изодзадзе вече 70 години, вас и вашите майки, баби и т.н. Навсякъде беззаконие, произвол, шуробаджанащина, ***, простотия, безработица, беднотия, корупция. Обаче като се фанат двама гейове които и без това правят каквото правят, да подпишат някакво документче някъде, е та СЕГА станахме граждани и имаме мнение. Това ли е най-големия проблем бе, овчици?! Гей браковете са някъде между номер 80 и номер 100 в списъка с най-големи проблеми на българите.

102

До 123 и 124

преди 11 години

Обясни ми тогава как въобще има "пердераси"? Нали са отгледани в "нормални" семейства, как тогава са станали такива? Сексуалната ориентация не е въпрос на пример, среда или възпитание. Ако си роден хетеросексуален, независимо дали те отглеждат мъж и жена, 100 жени или 200 мъже, такъв си оставаш за цял живот. И накрая, полът няма значение, имат значение любовта, отдадеността и други. И НЕ ЗАБРАВЯЙТЕ, много от децата които, хомосексуалните искат да осиновят са били изоставени от хетеросексуални..

101

Ангел

преди 11 години

Прибрал се един студент при баща си на село и се хвали: Татко станах гей! Таткото казал: Милион имаш ли в банката? Не казал младежа. Баща му пак го питал: Ами луксозна къща взе ли си? Не отговорил.Тогава таткото му казал,абе какъв гей си ти бе,ти си жив ***.ераст!