225

Анонимен

преди 11 години

Гласувайте пак за ГЕРБ за да просите по улиците и да бъркате контейнери и кошчета и младежите да напуснат страната.

224

Буда

преди 11 години

Незабавно да се призове и Красимир Стефанов(шефа на НАП), защото той е комбина на Цветанов за бруталния рекет върху бизнеса в България чрез СРС-та,който доведе до капитулация и деградация на държавата.В самото начало на ГЕРБ започна поголовно начисляване на една и съща сума ДДС(между 50 000 и 300 000лв) върху 10-15 фирми едновременно и това го знае всеки инспектор/агент на НАП участвал в "РЕКЕТ-ревизиите". ГЕРБ=Организирана престъпна група! Разбира се финансовия министър Дянков е сценарист

223

хайде

преди 11 години

Хайде Сарафов щом ЦвЦв не е свещена крава повдигнете му обвинение, не е тайна че във всеки офис на НАП има по 15-20 служителя на МВР които слушаха и рекетираха за ШЕФОВЕТЕ Дянков,Кр.Стефанов и ЦвЦВетанов. Когато разберат че фирма получи по-голямо плащане или просто работи добре ТЕ не я оставяха докато не изцедят всичките ий ресурси. Това продължи 3.5 години....доста материал има прокуратурата за да вкара тази престъпна шайка ГЕРБ-ОРГАНИЗИРАНА ПРЕСТЪПНА ГРУПА в ареста,а съда няма да ги пусне 100%

222

Турчин

преди 11 години

Тия от ГЕРБ се мислят за много хитри, всичко го направиха нарочно, за да кажем НИЕ хората вижте правителството на Марин Райков не е кукла на ГЕРБ, за това Цветанов уж беше извикан. Нещастници за толкова глупи ли на имате !

221

РУМЕН221

преди 11 години

Г-Н ЦАЦАРОВ, ТРЯБВА СПЕШНО ДА СЕ АРЕСТУВА ЦВЕТАНОВ...!!!ЗАЩОТО:1. АМИ, АКО ПОДСЛУШВАНЕТО Е АКЦИЯ НА ЧУЖДО РАЗУЗНАВАНЕ...?2. А КАК СА ЗАЩИТЕНИ ОТ ПОДСЛУШВАНЕ ОТ ЧУЖДИ РАЗУЗНАВАНИЯ ДЪРЖАВНИЦИТЕ НИ...??3 КАК СА ЗАЩИТЕНИ ИЗОБЩО КОМУНИКАЦИИТЕ НА ДЪРЖАВНИТЕ НИ ИНСТИТУЦИИ...???ЦВЕТАНОВ ТРЯБВА ЗА ОТГОВАРЯ ДЪЛГО И НАПОИТЕЛНО, А И:4. ДАЛИ МИНИСТЪРА В ОСТАВКА, ПОД ФОРМАТА НА "ПАРТИЙНО" ПОДСЛУШВАНЕ, НЕ РАБОТИ ЗА... ЧУЖДА ДЪРЖАВА...????- АЛО-О-ООО, ЦАЦАРОВ...!!!.

220

Анонимен

преди 11 години

ЦВЕТАНОВ И ФЛОРОВ УКРИВАТ СИГНАЛ ЗА ТЪРГОВИЯ НА КАСИМ ДАЛ С ОРЪЖИЕ И РАКЕТИ. СИГНАЛЪТ ИДВА ОТ ЧУЖДА СЛУЖБА ПРЕДИ АТЕНТАТА В САРАФОВО.Пред Радио К2 Григор Здравков от легия Антимафия разказа, че в края на месец февруари, началото на месец март 2012 година е получен сигнал в служба ГДБОП, от служба на наша съседна държава- членка на ЕС. Сигналът съдържа информация, че г-н Касим Дал се занимава с нерегламентирана търговия на оръжие- леко стрелково оръжие, пластични експлозиви и ракети земя въздух. Сигналът съдържа и банкова сметка и място със склад, което се намира в района на Златоград.С

219

Като в един виц

преди 11 години

Не знае... а как знаеше...

218

ДЯДО ГРОЗ

преди 11 години

За бб Трактора бе доблестен гражданин,а за Цв.Цв. - Флоров е достоен българин!?!?!?

217

БЪЛГАРИН

преди 11 години

ГОРДЕЙ СЕ ЧЕ СЪСИПА БЪЛГАРИЯ !НАГЪЛ ФИЗКУЛТУНИК !

216

аз

преди 11 години

ЕЕЕЕ,ЧАК ПЪК ДА СЕ ГОРДЕЕ..А СЛЕД 12 МАЙ ДАЛИ ЩЕ СЕ ГОРДЕЕ ОТНОВО

215

ДОКАЗАНО

преди 11 години

Огромната част от подслушванията се поръчват от частни лица, които плащат на посредници на МВР подходяща сума. Подкупните ченгета на висш пост много добре знаяг как да преизвикат подслушване и да го облекат в законова форма - създаване някакво основание - примерно ви се обаждат от някакъв СЪМНИТЕЛЕН номер или ви пращат СМС, прави се искане, дава се разрешение и вие вече сте подслушван.Точно заради това законните подслушвания са 15 000 на година, което е причина и да се прибегне до НЕЗАКОННИ . .

214

Бсп

преди 11 години

Трактора президент а станишев премиер!!!

213

Анонимен

преди 11 години

Тази вечер гледах атанас атанасов който е наредил на трактора да разследва Флоров. Видях ги заедно с червеняков че са от едно котило с татко *** и майка гей. Трактора ще успее да закопае всички които го отгледаха и сини и червени.

212

Анонимен

преди 11 години

Това повод за гордост ли е?

211

Тихомир Томов

преди 11 години

Освен малоумното изражение и на двамата и фамилиите са им еднакви - цвете - флора , а фауната се оформя от режисьорите !

210

Не е истина

преди 11 години

Абе тези наистина баннаха коментара за ***

209

Анонимен

преди 11 години

Два гущера търчат по жълтите павета:-Абе Цецо, що не казваш, че баба Яга е от столетницата? Виж на какво ни направи!

208

Анонимен

преди 11 години

...преди няколко години "некакви гущери...кьсаха некакви опашки"...а сега опитват ли да кьсат нещо... някой курбан ли ще дадатили както досега "мн.мн. ихоо....и после ТИХУУУ"

207

цуци-буци

преди 11 години

цвъки, хващай се с флори и бегом към Франция. Там разрешиха вече гей-браковете.

206

Анонимен

преди 11 години

-Леле Шефе, изгарям от гордост!-Цецо, ако ме имаш за пожарникар, *** си вземи един душ и ще ти мине!