69

УУУ

преди 11 години

ВСИЧКИ КОЙТО ГЛАСУВАТ ЗА ГРОБ ИЛИ СА *** *** /ТО БОЛШИНСТВОТО ОТ ГЕЙБЕРЧЕТАТА СА ТАКИВА / ИЛИ КОРУМПИРАНИ ДЪРЖАВНИ И ОБЩИНСКИ ДЕБЕЛОСЕРЦИ ИЛИ ЧЕРНИ *** КУПУВАНЕТО И ПРОДАВАНЕТО НА ГЛАСОВЕ - ГАРАНТИРАНО ОТ ГРОБ

68

хайде

преди 11 години

Хайде Цацаров щом ЦвЦв не е свещена крава повдигнете му обвинение, не е тайна че във всеки офис на НАП има по 15-20 служителя на МВР които слушаха и рекетираха за ШЕФОВЕТЕ Дянков,Кр.Стефанов и ЦвЦВетанов. Когато разберат че фирма получи по-голямо плащане или просто работи добре ТЕ не я оставяха докато не изцедят всичките ий ресурси. Това продължи 3.5 години....доста материал има прокуратурата за да вкара тази престъпна шайка ГЕРБ-ОРГАНИЗИРАНА ПРЕСТЪПНА ГРУПА в ареста,а съда няма да ги пусне 100%

67

Буда

преди 11 години

Незабавно да се призове и Красимир Стефанов(шефа на НАП), защото той е комбина на Цветанов за бруталния рекет върху бизнеса в България чрез СРС-та,който доведе до капитулация и деградация на държавата.В самото начало на ГЕРБ започна поголовно начисляване на една и съща сума ДДС(между 50 000 и 300 000лв) върху 10-15 фирми едновременно и това го знае всеки инспектор/агент на НАП участвал в "РЕКЕТ-ревизиите". ГЕРБ=Организирана престъпна група! Разбира се финансовия министър Дянков е сценарист

66

ДОКАЗАНО

преди 11 години

Огромната част от подслушванията се поръчват от частни лица, които плащат на посредници на МВР подходяща сума. Подкупните ченгета на висш пост много добре знаяг как да преизвикат подслушване и да го облекат в законова форма - създаване някакво основание - примерно ви се обаждат от някакъв СЪМНИТЕЛЕН номер или ви пращат СМС, прави се искане, дава се разрешение и вие вече сте подслушван.Точно заради това законните подслушвания са 15 000 на година, което е причина и да се прибегне до НЕЗАКОННИ . .

65

ха ха

преди 11 години

Герберски *** затова ли ви раздадоха таблети ? Научете поне нещо с тях. И вие сте като ония червените "мозъци" дето щели да направят HI-FI зони. УТАЙКИИИ !!!

64

Анонимен

преди 11 години

е то ясно, пак ше хвърлят 1-2 на вълците, за да си опазят физкултурника

63

хах

преди 11 години

ГЕРБ ще спечелят изборите и пак ще ни тормозят и подслушват. Хаха, че кой си ти бе, анонимник, и кой ли пък се интересува от теб, че да те подслушват. Кутев ви плаши щото акълът ви е като на баба от село. Смешници. Подслушвали ги.

62

Танев

преди 11 години

Докато Биб и Цвъ играли на карти с В. Зл. , не се сетили, че Цацаров ще ги чака с ре контра. Мислели го за за слаба карта, пък той май ще излезе поне асо! Давай Цацаров и цакай с валето)). До пълния разгром на герберастията! ..Шивашката промишленост ще процъфти с поръчка за раирани дрехи.

61

мутра от ДС

преди 11 години

Абе дайте Жисиема на тоз майстуръ с отверката ,че поставката за кафето на кумпутъра ми съ скри ?

60

незнаещия

преди 11 години

Между другото по време на управление на тройната коалиция се опитаха да унищожат службите,но от ЕС яко им скръцнаха със зъби,те се спряха,ноооо не се работеше и това не е тайна за никого.Сега им падна.Хем не са на власт,хем за дни съсипаха работа с години.Авторитет се гради с години,но се срива за секунди.Целта е постигната,а вие си мислите,че има беззаконие.Глупав народ.

59

До Станишев

преди 11 години

Станишев,престъпник такъв. Разби службите за сигурност за две седмици. Никой не го стори за 23 години преход. Ти левак такъв го направи много успешно. Но това ще се върне като бумеранг срещу теб и твоята мафиотска партия. За такива като теб трябва раирана риза. Безсрамник !

58

Анонимен

преди 11 години

Всяко поколение си има своите герои - преди беше Гошо с тубите, а сега е Радко с отвертката.

57

babavi

преди 11 години

Забележете кои са хората, които защитават действията на Радко с отверката - най-верните хора на Цв. Цв. Нима са необходими още доказателства, че Радко се е опитвал да прикрие престъпна схема за незаконно подслушване ръководена от самия бивш вътрешен министър?

56

Анонимен

преди 11 години

Закона за Т -то !На фона на новото ДС !Бам ти и законите щом държавата ми ме шпионира де си вра оня,с кои пукам и как си въртя алъш вериша.Нагло и мазно.Аз съм мр никои ,ама ако тоя ми рови по цял ден за да сабира от вякаде М трял ...Абе какво ви говоря то има ли нормални хора изобщо дето да им издържаха нервите в тая губерния кандидат за 52 щат!

55

Историк

преди 11 години

Днешните червени *** под ръководството на Станишев дори един компромат не могат да спретнат като хората. Ще стане като във вица -"не били компютри, ами компоти, не сме ги изнесли, ами сме ги внесли". Та и Българския Уотъргейт ще излезе накрая Украински ГЕЙ. Но червената форумна *** продължава да ръси простотия след простотия.

54

бравос

преди 11 години

Абе тях не ги мислете!Милиционера с отверката ще получи предложение от Microsoft a най вероятно и от Lenovo или IBM за да разработи нова операционна система

53

Анонимен

преди 11 години

Шпиони ....постановчици!

52

Анонимен

преди 11 години

Щом на министрите им харесваше в Бойковото правителство да ги подслушват,кои сме ние че да не ни харесва.Накрая в тази полицейска държава ще останат само полицаите,Бойко,Цецо и още някой друг престъпник.Тогава ще започнат да се подслушват по между си и пак всичко ще е на ред.

51

Анонимен

преди 11 години

Така е, прав си, само се бъзикам.

50

Анонимен

преди 11 години

59И до утре да се правиш на интересен, правилното е с 'Т'.