91

Анонимен

преди 11 години

Тия па открили топлата вода, много ясно , че са хора работели или работещи в МВР. Бай Иван няма да е.

90

Анонимен

преди 11 години

Защо ли хората се съмняват,че това са служители на МВР.Пък оставили детето и пред сградата на МВР.Какви добри хора,да ти е кеф да те отвлекат.Май все пак искат да затворят устата на Брендо,а искането на подкуп е за замазване на очите и отклоняване на вниманието в друга посока.Какво ли знае този човек???

89

Анонимен

преди 11 години

Те били добри чичковци....добри милиционери, грижещи се за детето на този много добър човек Брендо!

88

Анонимен

преди 11 години

mafiata po silna ot darjavata ,zashtoto q ypravliavat tochno te.

87

Анонимен

преди 11 години

Дано това да не е самоотвличане,ако е така,Брендо заслужава да бъде бит с бич и да му вземат родителските права.

86

JoeLeTaxi

преди 11 години

elisaveta.do,вече 3-пъти бъркаш ОТКУП с ПОДКУП...Туркинче ли си,душо блага...или работиш в МВР...лошо нема,просто ми стана интересно,тая теория за Бойко и властта...хм

85

Анонимен

преди 11 години

Хъъъм, това отвличане си е не вред отвсякъде. Определено не е за пари. А дали сплашване от някоя партия, групировка или...Може би няма отвличане, просто нестандартен начин да изведат детето далеч от Бг, на сигурно и спокойно място, но провалил се.

84

БДЖ

преди 11 години

Явно преди да привърши работното време, автомобила е оставил момиченцето до районното и после е свърнал и "светкавично" се е скрил/паркирал на паркинга на същото, защото е трябвало да бъде там според пътния лист.

83

Пешо

преди 11 години

Е добре де Брендо няма да пропее до изборите но все пак ще пропее!

82

Петров

преди 11 години

Ами пристига колата, спира до районото управление, пуска момичето и си заминава по живо по здраво! Ама как нито една камера не го засне това возило и регистрациония му номер? Минали през центъра на София като на парад и никой не можа да индентифицира колата? Поне от кумова срама да бяха публикували снимка с обява ако някой знае нещо за тази кола да се обади... Мафиотска държава!

81

Петров

преди 11 години

Днес е явно подконтролно издание! Само преди 5 минути имаше статия на бивш командос обясняващ как похитителите явно са имали политически чадър и вече изчезна въпросната статия! Както и преди месец излезе съобщение че намерили бомба до пътечката в Банкя по която правел корсчета бате Бойко.. ама явно беше зле скалъпен ПР и някой реши да го махне и така изчезна "горещата новина"... То бива цензура ама пък чак толкова! Медузи ***!

80

me do 25

преди 11 години

Man on fire with Denzel Washington- и името на филма си сгрешил и превода

79

Анонимен

преди 11 години

DOBRE CHE DETETO E NAMERENO, NO AKO TAIA MUTRESA IMA MALKO SAVEST SHTE SE OTKAJE OT LUXOZNIA SI ZAMAK V POLZA NA KOKAINOVITE JERTVI.

78

До 93

преди 11 години

Лошо ще патиш!

77

Анонимен

преди 11 години

Аз ако бях поне бих и пръснал малкото дупенце

76

Анонимен

преди 11 години

Дете, или не, Брендо и семейството му са отговорни за смъртта на хиляди деца и мъката на десетки хиляди семейства. Затова не ги жаля, още повече, това отвличане напомня уж атентата срещу Доган, а всички знаем кои, и защо, предизборно правят атентати, отвличания, стрелби и създават компромати и лъжи.

75

Анонимен

преди 11 години

Всеизвестно нарко семейство си живее необезпокоявано и комфортно в България.Продава си бащата наркотиците и си гледа бизнеса.Майката се радва, че е хванала някой "богаташ" и "мъж с пари" и се радват на живота.Отвличат дъщерята. Тя не е виновна, разбира се- дете е. Но има един такъв въпрос:Трябва ли цяла България да слуша излиянията на майката, бащата и т.н.?В един момент излиза, че тези хора се възмущават, че се занимават спокойно с незаконна дейност, а държавата не се грижи за сигурността.

74

elisaveta.do

преди 11 години

Да ме прощавате, че говоря за народа, трябва да употребя политическия бестселър матр'яла, за да ме разберете.

73

elisaveta.do

преди 11 години

Доста сериозно ме коментирате, има какво да ви дразни очевидно "Надежда".... има, има, май конците с които шиете историята на това отвличане са твърде избелели. Но спокойно можете да спите поне до изборите, народа наиста е *** и затова се разбирате с него, тоест той ви разбира напълно и правилно, според както на вас ви харесва, нали така уважаеми? :)))

72

Анонимен

преди 11 години

Alo ,mediite, vestnzii i televizii , ne vi lie sram..stiga ste ni zasipvali s *** za edno dete na bogati paraziti...i to na fona na samoubiistva ot bednost i otchajanie !!!!!Vsjaka godina ima izcheznali ili otvlecheni okolo 6 000 balgarski deza i mladeji, i nikoi ne gi tarsi !!Sramota e da ni natrapvate tova semeistvo ,zasramete se !!