207

Анонимен

преди 11 години

Всеки има право на избор - стига сте се наричали зомбита помежду си! Всеки сам решава за себе си и всеки си носи последствията сам! И аз съм против задължителната ваксинация, какво това "конспираторка, зомбирана" и не знам какво още ли ме прави? Или приятелката ми която е за ваксините - това невежа и неука ли я прави? Стига с този ненужен хейт, ВСЕКИ СИ ИМА ГЛАВА НА РАМЕНЕТЕ СИ, САМ МОЖЕ ДА РЕШАВА :)

206

Анонимен

преди 11 години

как пък решихте, че има живак във ваксините? А знаете ли, че живака погълнат или попаднал в кръвта през открита рана да речем, не е много опасен. Опасни са парите на живак, ама няма кой да прочете малко и да се образова...

205

Килъра

преди 11 години

Глоби ще има за българите, евреите, арменците и т.н., но *** няма кой да ги глоби и ще си рзнасят заразите на воля и на всичкото отгоре ще се лекуват "безплатно" после.

204

Хохо

преди 11 години

Ех, кога ли антиваксерите ще вденат, че Биг Фарма най-малко я брига за ваксините. И ако не били ваксините щели да фалират. Смях в залата. Ама така е, ако антивакерите и конспиралниците по принцип мислеха наистина, а не си мислеха, че мислят (декламирането на десетина назубрени изречения от конспираторски сайтове не е мислене), то те нямаше да са конспиралници и антиваксери.

203

ама че народ

преди 11 години

и на това му се вика демокрация ?направо да се създаде закон : по 3000лв на месец да се изплащат на голямата мутра, по 2250лв на месец на заместника му и по 1000 евро на Европейският Съюз, че ни защитава от живота !!!ела да ми влезеш в къщи, че не съм си ваксинирал детето, обещавам, че ще "ваксинирам" ножа за хляб много внимателно за господа бирниците.

202

Анонимен

преди 11 години

A zasto ot vsichki darjavi, chlenki na Evropeiskiat Sajuz edinstveno v Balgaria vaksinaziata na dezata e zadaljitelna????

201

Хектор

преди 11 години

И как точно ще ме накараш да вкарам живак(ваксините съдържат живак) във вените на детето си????Да не ти вкарам аз на тебе малко плутоний във дирника...........

200

Анонимен

преди 11 години

Аз съм против ваксините,които са със спорен ефект-например грипната.Наскоро четох за дребната шарка/варицелата/, че се преболедува почти от всяко дете и дори е хубаво да се "изкара" в детството, защото един възрастен човек я преболедува по-тежко.Имунитетът,създаден след преболедуване от нея е доживотен.Но тежките болести, които са били бич преди и за преборването на които известни учени са рискували живота си,изпробвайки ги върху себе си-морбили,едра шарка,менингит,рубеола-за тях са нужни.

199

ганди

преди 11 години

а защо не напишат колко умират или остават безплодни докрая на живота си,тъй че глоба от 1000лв за родители които убиват децата си с ваксини

198

Анонимен

преди 11 години

До JJзнаеш ли, двете ми деца са отгледани без памперси, без "бебшко олио Джонсън", без купени пюрета и без химически "стабилизираните" млека!И слава Богу, са големи, здрави момичета.А относно мазането с мас, много по-полезно е да ги мажеш с естествени продукти, отколкото с притно ухаещи химикали, за ракийката...не мисля, че е смъртоносно, но не съм виждала родители да дават на децата си да близват.А относно езиците на 5 години...точно тогава е момента да учат децата езици!Странно ли ти звучи?

197

Пепи

преди 11 години

sun-bg/880/kakvo-sadarzhat-vaksinite-i-kak-vliyayat-na-mozaka/#.UXaThbWeOSo

196

мама

преди 11 години

А някой от вас знае ли какво съдържат ваксините или просто отивате на посочената дата при педиатъра и хоп....готово,а?!Хайде,позаинтересувайте малко -аз го направих и получих отговор от педиатъра,че днешните ваксини са по-изчистени,хм от какво,обаче?А защо ни се отнема правото на избор,това е по-важното.Всичко е една лъжа на фармацевтичните компании,голяма и гнусна лъжа.Защо тази година имаше такъв бум на ДРЕБНА ШАРКА,А?!Нали повечето деца са ваксинирани?

195

До 279

преди 11 години

А ти трябва да си много глупав, за да пишеш такива *** коментари!

194

JJ

преди 11 години

279, Четеш ме като дявола Евангелието. Храната е опорен стълб на здравето, първоизточник ако искаш. Лоша храна=лошо здраве=слаба имунна система и като сложиш ваксините в боя картинката става опасна малко. Да ти казва някой какво е добро за детето ти (ваксини, чипове, ...), воден от стабилен икономически интерес, считаш ли, че ще търси интереса на детето. Свалете розовите очила и се огледайте малко, Бай Тошо го няма вече!

193

Анонимен

преди 11 години

Интересно - трябва ли да се ваксинираме, ако с ваксина ще пострадат 10% от вакиснираните, а без ваксина ще пострадат други 10% от същите тези хора?

192

Обективен

преди 11 години

Тепърва ще си патим от ГМО-тата,имунизациите и ваксинациите. Може би имаше някаква полза от тях,но с течение на времето вредите стават все повече и повече,а и тепърва ще разкриваме кои са вредите. В повечето случаи даже и не се прави връзката между причинителя на вредата с самата вреда.В дългосрочен план вероятно ще се окаже, че за човечеството е било по-добре да не използва ГМО-та, имунизации и ваксинации,като признаците са вече налице, но все още лобито на фармацевтичните компании са всесилни.

191

JJ

преди 11 години

Реалист, много реалистичен и адекватен коментар. Аз като възрастен при настъпване на някакви си там имунизационни години не се ваксинирам. Няма никаква информираност относно тези ваксини и техните производители, какво е вложено в тях. Само надписът "Ваксините са добри!" с какво води до информиран избор? Печалбите са добри, всички знаем. Бъдете критични, става въпрос за децата ви, а не имало директива, казали били...

190

Аз

преди 11 години

! Искат да ни задължат да си тровим децата и себе си с гадните им ваксини. Това трябва да е по избор !!!

189

JJ

преди 11 години

273, ако въведат задължителна директива детето ти да го имплантират с чип, за да ходи на училище примерно, ок ли си? Била задължителна директива? Нали затова има дискусии, отмяна на ограничения. Ще направя едно сравнение - аз имам ваксина и съм карала варицела веднъж като дете. Познато дете има ваксини и изкара за 2 години всички видове "шарки" по два пъти някои. За какво му е ваксината, когато му е срината имунната система? Явно преди с хубавата храна (а не сегашната) децата са били по-здрави.

188

Реалист

преди 11 години

Държавата подхожда статичстически, а родителите индивидулано според децата си. Статистически може и да имя някаква полза - ваксинирахме един милион деца, пострадаха от ваксините или въпреки ваксините 100 хиляди деца, а като не ваксинирахме един милион деца, то пострадаха други 90 хиляди деца, а разликата от 10 хиляди деца говори в полза на ваксинирането.Само да не си на мястото на тези 90 хиляди деца и на техните родители. Няма и изследвания за дългосрочните вреди от имунизациите и ваксинациите