45

П.С.Ц

преди 11 години

Не съм фен на Ман.ю, но да се отрича класата им е смешно.

44

Анонимен

преди 11 години

До БайФъргюсънДобр де, но последните 2 мача и 4те гола са от засада, това съвпадение ли е? Не съм нито от челси, нито от сити, просто ми е интересно. Сещам се за поне 3 мача други, през този сезон, където ви подпряха брутално. не казвам, че не трабва да се радвате, но фактите са си фатки - 4 гола от засада ... за последните 2 мача

43

БайФъргюсън

преди 11 години

Тоя форум е пълен с безмозъчни фенове на Шити и "чел си,*** не си разбрал".Когато вашите махленски отборчета спечелят наполовина това,което Ман Ютд със Съра са спечелили-вие отдавна ще гледате тревите откъм корените.А и на вашата безсилна злоба,никой не обръща внимание.А относно подпирането-Бог помага на силните и смелите,никой не е виновен ,че смешните отборчета на които сте фенове са толкова смотани,че и съдиите не ви подкрепят.Ми да ви подкрепят бе,кой ви е виновен?!?!? Ближете си сополите :)

42

Анонимен

преди 11 години

20

41

Анонимен

преди 11 години

До АнонименНа какво са номер 1 Арсенал??? Може би на балет?!?!

40

Пичагата 2

преди 11 години

.... Жалко ,че най великият БГ отбор - "Левски" няма как да хване и да бие като "маче у дирек" тия прехвалени "МанаФчестър" освен на "Плейстейшън" :) ;) :) Щото лятото пак ще им се падне... я "ТАМпере"... я "ТУКпере"... я "Олимпия"... я "Търнава"... я "Търнокоп"... я "Сараево"... НЯМА ДА ИМ СВИРИ ПАСТАТА... Няма да ги има откровените "мафиотски връзкари" Борето и Наско Раев.... И ще гледаме комедийното шоу - "КОМИЦИТЕ... В СИНЬО,КОГАТО НЕ ГИ БУТАТ" само в две серии за съжаление,че ще отпаднат!:)

39

Анонимен

преди 11 години

Да дават още 4 годишен договор на Гигс и на съдиите си, че иначе ще го окъсат.

38

Пичагата

преди 11 години

Кви са тия "МанаФчестър Юнайтед",бе?!?! Тва ако ги хване най - великият БГ отбор - "Левски" ще им скрие топката , бе! Още от съблекалните ще е 2:0 за "Левски" , бе! А към края Ван ман Пърси ли е... къф е не знам... че и ония "ръгбист" Руунито... ще лазят по терена и ще се молят "великият" Гари Родригес да не ги минава като малки гари и да не им бучи още голове! Това,разбира се, ако съдията на мача се казва - ПАСТАТА, странични съдии са Боримиров и Иво Тонев, а делегат на УЕФА - Големата Перука:)

37

смешници

преди 11 години

Колко ретард трябва да си , след като цял свят видя, че на *** ги бутат толкова очевадно този сезон, за да няма за 2ра поредна година НУЛЕБЪЛ и накрая да се сцепват с изказвания от сорта "ЗАСЛУЖЕНА 20-та ТИТЛА" ХАХахаха *** смешунгерите ***.

36

Трол Футбол

преди 11 години

Тия дето отричат, че Ман. Ю. бил подпиран от съдиите да го кажат на Хауърд Уеб :) Верно за друг мач го наказаха, ама това си преля чашата :)

35

Анонимен

преди 11 години

АКО БЕРБО БЕШЕ В ЮНАЙТЕД НЯМАШЕ ДА СТАНАТ ШАМПИОНИ

34

Анонимен

преди 11 години

Арсенал са номер едно

33

та, нали!!

преди 11 години

Засадите и подпиранията си вървят цял сезон за Юнайтед, а в края най-нагло 3 гола от засади за да ни узаконят, че мита за подпиран отбор е жив!Те се трупат и трупат и ето ги 16 точки преднина!!

32

До 34

преди 11 години

Ама моля ви се, бе! Как е възможно изобщо да се обсъжда Сър Алекс?!!??? Той е направил толкова много за любимия *** най-вече като е прецакал други хора. Даже повече от съдиите. Направил го е първа сила на азиатския пазар.

31

Анонимен

преди 11 години

Баба Ванга казала, че 20 тата титла ще е последна за МанЮ след, което ги чакат дълги безгрижни години в по-долните дивизии на английския футбол.

30

до 33

преди 11 години

Ти си просто поредния хейтър, Юнайтед са за 20-ти път шампион на Англия. Седнал да ми обсъжда сър Алекс какъв бил като човек, моля ти се...

29

До 31

преди 11 години

Галатасарай :):):) хаха Ами за това говоря точно. Ти самия с какви отбори сравняваш култовия за азиатския пазар МанЮ. Ми почни и с Базел и т.н. хахаха Баси веселата сутрин. Нищо, айде като почне лятото азиатското турне ще продадете фланелки. Може не на Руни щото ония ***, дето като треньор е голям, но като човек е пълна нула (питай Бекъм, Кийн и т.н.) като нищо го е наритал в *** и него.

28

Анонимен

преди 11 години

За следващия сезон Ман Сити ще купят доказани футболни звезди.Арсенал ще създадат нови звезди.А МанЮ пак ще си напазаруват съдии.

27

до 28

преди 11 години

Юнайтед вчера спечели ПЪРВЕНСТВОТО, ти за каква ШЛ ми говориш и кое точно не разбра? Можеш ли да четеш, да пишеш, какво пише отгоре на статията? Относно съдийството в ШЛ, просто можеш да си замълчиш, ако ли не питай Галатасарай какво мислят по въпроса.

26

Анонимен

преди 11 години

Да дават още 4 годишен договор на Гигс и на съдиите си, че иначе ще го окъсат.