46

Фалконе

преди 11 години

Похитителите не са взели нищоВсичко го вземат политицитеМоже да са дали по една минимална заплата на похитителите

45

Фалконе

преди 11 години

Така е братоИ аз се чудя 2 месеца как може да е позволено след като те изритат като краставо куче от властта ти да отиваш и пак да се редиш на софрата......Затова системата трябва да се смени,за ДА НЕ СЕ ПОЗВОЛЯВА НА ПРОВАЛЕНИ ПОЛИТИЦИ ДА БЪДАТ ИЗБИРАНИ.Провалени са и Костов и ДПС,и Станишев и Кунева.Смяна на системата!!!

44

Анонимен

преди 11 години

banana republic

43

От Сидни Австралия

преди 11 години

НЕ Е ВЗЕТ ОТКУП!!!!Похитителите не са взели нищо!!!!!530 хил. евро покриват едва резервацията за СПА центъра в Бояна и оул инклузив-а където е отдъхвала Лара, както и няколко стриптиз партита и пълното 5 звезно обслужванеСега ще има ли още 45 статии за всяко отвлечено дете през годината?

42

жаго

преди 11 години

Боли ме фара че едни крадци обраха малко крадец . тоя брендо като е изтровил хиляди деца по улиците също го е болел фара . И да ги беха разчекнали тия парцалеси ме болят фаровете за тях

41

Валентин

преди 11 години

"и с помощта на съвети от експерти в МВР" тоя параграф само яйцеглавия *** Цвък може да го измисли. Хубаво, че момичето е добре, но ако в МВР работеха експети това нямаше да се случи. Да са живи и здрави.

40

Анонимен

преди 11 години

Да бъде здраво момичето, и нека по скоро да се оттърси от този шок и да се наслаждава на живота!:)

39

братя Галеви

преди 11 години

Къде е сега Цецо да им се помоли да се предадат.

38

Анонимен

преди 11 години

Църквата на дядо ви поп навъртяла такава сметка защото към нея има хотел с джиджи биджи екстри, който не плаща данъци и т.н.

37

трагикомедия

преди 11 години

По случая всички да запеем:Припев: (x2)Хора, подарете цвете,хора, запомнете ни добре!(x2):Гордост е да служиш в редоветена България и МВР.Ако някой вярата убиваи престъпниците сам прикрива,(x2):ако някой пред лъжата лази -нашата полиция ни пази.

36

Зигмунд Фройд

преди 11 години

До ТРЕЗВОМИСЛЕЩХе-хе! Бах ти службите, дето може да ги разсипе един очилат съсел!

35

ТРЕЗВОМИСЛЕЩ

преди 11 години

СТАНИШЕВ,ПРЕСТЪПНИК ТАКЪВ. РАЗСИПА СЛУЖБИТЕ ЗА ДВЕ СЕДМИЦИ. 23 ГОДИНИ НИКОЙ НЕ МОЖА ТАКА ДА ПОСЕГНЕ И СЪСИПЕ СЛУЖБИТЕ ЗА СИГУРНОСТ КАКТО ТИ ,ЛЕВАК ТАКЪВ. БЕЗСРАМНИК ! НАГЪЛ КОМУНИСТ!

34

XXL

преди 11 години

Полицията продължава работата си по случая и издирва сив VW Golf, с който детето е оставено.....;)))))))))))))))

33

Анонимен

преди 11 години

От прочетеното оставам с впечатлението, че полицията е била само в ролята на посредник. Откога това е нейна функция? За това ли всяка година им даваме над 1 млрд. лева от данъците си?

32

бай Тъпчо

преди 11 години

Днеска как си фърляхме с бажанака Киро таблата и по ено време мойта *** Лара скочи,та щеше да склапи синжира-па то по талевизиата говорили за туй дяте,та *** си познала името и са зарадвала,па жената иде и вика-мажо бе,мен ако *** крадне некой колко ша му дадеш да *** върне бе,па с баджо са погледнайме и щехме да умрем от смех и викам-*** булка ***,земи и кака ти с тебе па с баджо кат са затъжим ша дадем по некой лев ама да не бъдете многу сигурни де щото дорде има мастика нема за кво да тъжим

31

ATILA

преди 11 години

До nqkoi-NESTASTNICI ,TOVA SA BUGARI ,PREZRENI I OMRAZNI SASHTESTVA ,NE SE OPITVAITE DA MANIPULIRATE HORATA NA VSI4KI IM E IASNO KAKVI SA PRESTAPNICITE ,SPOMNETI SI STEFAN FERDINANDOV KOITO IZNASILI SOBSTVENIA SI SIN ,OTRAZI GO KULEZI4 V PREDAVANETO SI ,JIVOTNITE NE SA SPOSOBNI NA TOVA,NO BG PLEMETO ;DA;ANATEMA I VE4EN POZOR ZA VAS VO VEKI VEKOV.

30

+-

преди 11 години

Да не да...не се били сетили. Нали и да не бяха запорирани, са на името на бащата или ще кажете, че не са се сетили, че бащата е арестуван в Италия. Хайде не сме такива балами. Преди седмици казаха, че са прибрали момичето, за да не говори бащата. Защото е заплашил да си отвори устата за Цветанов, Бойко и Флоров. Миналата седмица отстраниха Флоров и скоро след това пуснаха и момичето. Странни съвпадения мен ако питате... изглежда, че в службите ни текат някакви процеси ...

29

Анонимен

преди 11 години

До Спонги Цуцо гуменката прибра няколко дребни риби и би тъпана все едно е заловил ген щаба на Ал-кайда. Преди изборите 2007ма и 2009та имаше яко отвличания и необичайно високи хонорари в *** махали. 2011та взеха лиценза на ЛукОил, както и на няколко ВинПром-а ама за тях не биха тъпана - и пак манговците намазаха. Сега - пак отвличане с двойна цел хем Брендо да мълчи в Италия, хем да кихне някои лев и хоп и пак лиценза на ЛукОил. Дали има връзка - всеки сам да си прецени :)

28

Анонимен

преди 11 години

В Италия и други страни е забранено да се плаща откуп и полицията веднага запорира сметките на семейството, чието дете е отвлечено. А при нас играят ролята на медиатор за предаване на парите.

27

nqkoi

преди 11 години

Никой няма да попита откъде ей така изникват 530 000 евра.... 530 000 евра пътуват към *** махали за пищен гергьовден! БЪЛГАРИЯ !