19

Анонимен

преди 11 години

Hora, bil sum v Amerika na razlichni mesta, i vidqh kolko nachi bulgari rabotqt i jiweqt kato *** da naprawqt edna pensia ot 500 $, i da spestqt malko pari.Cnofiori na TIRove stavat invalidi i nqmat nito dom, nito semeistwo, nito sa uspeli da spestqt nesto, rqdko ima takiva.Zaslugava li si takuv jiwot?

18

Анализатор

преди 11 години

Случилото се е просто 1 нормален ден в хамерика. Нека не забравяме че именно хамериканската мечта ги тресе да извършват подобни подвизи.

17

Анонимен

преди 11 години

Защо от 23 март до сега правителството и президента на България не са отговорили за публикацията на Тутският вестник Милиет,която категорично обявява цяла югоизточна България за Турска територия? Защо медиите и политиците ни занимават с всичко друго, но не и с назряването на поредната Национална каткстрофа?

16

Анонимен

преди 11 години

Някой е посегнал да извади пистолет на пристигналите полицай и вече които е трябвало са гръмнати .

15

иван до пол

преди 11 години

Разбирам, че ти си само представител и не те мразя лично теб, но и ти разбираш, че не можем да стоим със скръстени ръце, докато ни съсипвате.

14

иван до пол

преди 11 години

За разлика от вас, Русия винаги е СЪТРУДНИЧИЛА РАВНОПРАВНО с нас и в много от случаите - с голяма изгода за нас. Русия ни построи СТОТИЦИ предприятия и ни превърна от аграрна държава в индустриална. А вашите хора ни спряха 4 блока в АЕЦ "Козлодуй", нарязаха "Кремиковци" на скрап, изкупиха на безценица и изнесоха активи за десетки милиарди долари... Нали ти е ясно, че няма как да ви харесваме при това положение?

13

Анонимен

преди 11 години

Това не е до модел. Просто когато гъстотата на наеселението мине някаква граница, стадото почва да изкрейзва. България има най-малка гъстота на населението измежду страните от ЕС.

12

иван до пол

преди 11 години

Вие не си сътрудничите с нас, а ни ЕКСПЛОАТИРАТЕ. Освен това ни налагате десетки античовешки и ненормални стереотипи на поведение, като: гей-парадите; култовете към масоните и сатанизма; обезличаване на българската нация и превръщането й в безмозъчна консуматорска тълпа... Не всеки може да ви повдигне тези обвинения аргументирано, но целия народ ЧУВСТВА това и не ви приема добре.

11

Анонимен

преди 11 години

Времената на Дивия Запад се завръщат. Честито на "свободна и демократична" Америка.

10

иван до пол

преди 11 години

Поздравявам те за желанието ти да учиш и да общуваш на български. Добре използваш готови фрази, но все още ти личи, че не можеш да съставяш сложни изречения. За начало може да спреш с употребата на ; В България ползваме , и то по-грамотната част от населението, а ; си е направо висш пилотаж и се ползва в официално-деловия стил. Сега за комсомолските връзки и патриотизма - нито един българин не харесва КОЛОНИАЛНИЯ модел на управление, който ни налагате.

9

Анонимен

преди 11 години

Хамериканците съвсем изкукаха от толкова "свобода" и "демокрация". Пак ли Ал Кайда е виновна?

8

Анонимен

преди 11 години

Американците съвсем озверяха. Достатъчно е да си само заподозрян, че да те гръмнат ченгетата.

7

Анонимен

преди 11 години

САЩ световния радетел за демокрация. Какво им става на тези хора бе? Постоянно нови и нови убийства. Явно и на самите тях им дойде в повече тази "демокрация". Ако това ставаше в Русия, Куба, Венецуела или Китай щеше да има рев до Бога. Включително и от българите с промити мозъци.

6

!

преди 11 години

Унищожаваме се,унищожаваме и планетата,бавно,но сигурно...

5

Анонимен

преди 11 години

Светът не върви хич на добре.Войни,Глад,Бедствия..Смърта на невинни хора е всекидневие и непреснато.Болести.Пълен хаос настъпва,Бавно но славно.

4

Анонимен

преди 11 години

В САЩ няма хлабаво. Всеки ден престрелки и убити. Те почивен ден не си дават. Да ви пл*я на демокрацията.

3

Анонимен

преди 11 години

Ей това е американската демокрация в действие. Хората се гърмят и се колят един друг като животни и накрая идва полицията да пусне по един контролен изстрел в главата на оцелелите.Още ли има наивници да си мислят, че за България е добре да се развива по американския модел?

2

!

преди 11 години

Айде пак,поредния изчаткал...

1

Анонимен

преди 11 години

нещо се побъркаха тия американци