63

Анонимен

преди 11 години

ZOMBITA SA AMERIKANZITE

62

Анонимен

преди 11 години

1 "петък сутринта братята отвличат кола"2 " били с два автомобила джип Мерцедес и лек автомобил Хонда"3 ? Има ли нужда да четем ? Особено за капак от тенджера ?

61

slav

преди 11 години

Кво лаете против Сащ овце те са европейци също така американце е всеки със US Passport в това число и сънароднците ви българи любимите ви Германци и мерцедесите който давате за пример на децата си всички тези са американци и май май всички искате долари в джоба и живота на американеца ама сте овчици крадливи и бг е *** заради всички вас.

60

slav

преди 11 години

До Анонимен Ми ставай муслеманче бре ефенди

59

Даола

преди 11 години

И последен кадър: Джохар Царнаев излиза от лодката с вдигнати ръце, а полицията по стреля в гърлото и крака.

58

мама

преди 11 години

имам чувството че това е слаб холивудски екшьн при тези прости американци които вярват на всичко което дават по медиите предполагам че ще завьртят някой военен конфликт по света

57

Анонимен

преди 11 години

До abvladoНорвегия. Брейвик е от Норвегия.

56

Мамантос

преди 11 години

Сценарий, режисура и изпълнение -- в стил "11. 09. 2001". Постановка за олигофлени на менталното равнище на средния американец.

55

Анонимен

преди 11 години

Леле , какви ид*оти - исляма бил религия на злото - абе вие сте пълни кр*тени я се хванете малко прочетете малко история, ***, почнете с кръстоносните походи после инквизицията и колонизирането на Америка и западните Индии да видите колко са избитите в името на християнството. А сега колко измират на ден в името на "демократичните" ценности? абе с прости хора да се разправяш- ама те тия дето управляват света така и искат да сте прости и да ви настроят срещу измислен враг,я комунизма я нещо др

54

Поздрав

преди 11 години

Е това е. поздравления.А Сарафово - смех за ЦЦ

53

abvlado

преди 11 години

Боже господи, кой създаде толкова много ненормалници в България - Комунизма ли? И много от тях образовани, както убиецът от Холандия - Брайвик, както тези двама терористи от Бостън, с нищо да не предположиш, като им гледаш възпитанието и образованието, че това са убийци.

52

Загорка

преди 11 години

Не вярвам

51

Анонимен

преди 11 години

Това е поредното полицейско насилие. Затвор за ръководителя на операцията и Бойко тиквата. Кой им позволи да отнемат правото на живота Тамерлан. А това, че малкия брат го убил е една голяма лъжа, както е лъжа , че Чекъра сам се е зривил с граната.

50

Анонимен

преди 11 години

Защо от 23 март до сега правителството и президента на България не са отговорили за публикацията на Тутският вестник Милиет,която категорично обявява цяла югоизточна България за Турска територия? Защо медиите и политиците ни занимават с всичко друго, но не и с назряването на поредната Национална каткстрофа?

49

емо

преди 11 години

всички американци независимо от произхода им са потенциални терористи.до това води животът в америка,всички са въоръжени и изтрещели

48

Анонимен

преди 11 години

Станаха ми ясни следните неща.Тенжера нод налягане е бомба.Всицки домакине са потенциални терористи.Братя Царнаеви "сами са се убили" защото полицията неможе. Много смешно ,чак жалко, това е в държава която е световна сила.

47

Анонимен

преди 11 години

Всъщност кавказците са рода на всички от бялата раса. И наистина са люти, не случайно е казано - планината ражда герои, а полето ражда тикви.

46

От САЩ

преди 11 години

Аз съм свидетел .Това , което се описва тук е много малко - почти нищо . Добре че този ужас свърши за 5 дни , но хората които останаха без крака и в критично състояние- осъкатени , ще им остане за цял живот .

45

Анонимен

преди 11 години

55. Ама и ти си живееш в твоето въображение и от него по-велико няма !

44

макс

преди 11 години

Пълен ЦИРК! Слаб сценарий (както повечето американски екшъни).