66

Минаващ

преди 11 години

Абе я си гледайте живота, че е кратък.

65

nik

преди 11 години

KALIN GEIRGIEV E EDIN OT MALKOTO KADARNI HORA V MVR A NEGODNIGA ATANASOV MISLIA CE NIAMA SMISAL IZOBSHTO I DA SE KOMENTIRA

64

Rummy__

преди 11 години

Що бе, кво му е на Калинчо?

63

Анонимен

преди 11 години

ЦВЕТАНОВ И ФЛОРОВ УКРИВАТ СИГНАЛ ЗА ТЪРГОВИЯ НА КАСИМ ДАЛ С ОРЪЖИЕ И РАКЕТИ. СИГНАЛЪТ ИДВА ОТ ЧУЖДА СЛУЖБА ПРЕДИ АТЕНТАТА В САРАФОВО.Пред Радио К2 Григор Здравков от легия Антимафия разказа, че в края на месец февруари, началото на месец март 2012 година е получен сигнал в служба ГДБОП, от служба на наша съседна държава- членка на ЕС. Сигналът съдържа информация, че г-н Касим Дал се занимава с нерегламентирана търговия на оръжие- леко стрелково оръжие, пластични експлозиви и ракети земя въздух. Сигналът съдържа и банкова сметка и място със склад, което се намира в района на Златоград.С

62

Анонимен

преди 11 години

Atanas Atanasow e nai grozniqt 4owek a Kalin Georgiew e nai gotiniqt pi4.

61

Анонимен

преди 11 години

Бойко е единственият човек който се грижи достойно за БГ народа и сиромащията неговата политика беше най правелна,казваха че прави само магистрали ми как няма да прави магистрали като знаехме че само краднат другите партии,той от това се най много страхуваше затова строеше магистрали.Но сега вече е пекан вев всички отношения ще оправи и икономиката.Само ГЕРБ БОЙКО е велик той направи революцията със мафията в БГ.оГЪН БОЙКО ОЩЕ 18 ДЕНА ВСИЧКИ МАФИОТИ НА КОЛЕНЕ.

60

Анонимен

преди 11 години

Защо от 23 март до сега правителството и президента на България не са отговорили за публикацията на Тутският вестник Милиет,която категорично обявява цяла югоизточна България за Турска територия? Защо медиите и политиците ни занимават с всичко друго, но не и с назряването на поредната Национална каткстрофа?

59

Анонимен

преди 11 години

До Анонимен 51: Е, вече държавнията департамента на САЩ не му стои зад гърба и даже настоява да се разкара по-скоро от властта. Нещо май обърка паричните потоци...А последният доклад на американците е направо унищожителен за ГЕРБ!

58

Анонимен

преди 11 години

39-ти,тази анкета пишман-социолозите ли ти я дадоха?

57

Анонимен

преди 11 години

гейБЕР-че си гей е ясно не го пиши.

56

гейБЕР

преди 11 години

В Библията пише, който нож вади , от НОЖ УМИРА. ЦЕЦО -наглецо , СРС-та извади , от СРС -та си отива. СЕГА Е РЕД НА ФЛАШКИТЕ.

55

дама

преди 11 години

Този Калинчо в началото ми беше симпатичен, но като чух думите му за Бойко се отвратих от него. Много мразя малодушни подлизурковци. Още малко щеше да му направи..........

54

1234

преди 11 години

Ами ти бе господинчо Атанасов, а на теб от къде трябва да кажем ВЪН?!

53

Анонимен

преди 11 години

Атаносов и Костов- вън от България.

52

Коко

преди 11 години

Калин Калинков няма капацитет за МВР

51

Васкова

преди 11 години

Вън Атанасов от Пазарджик , ние си имаме достойни хора и нямаме нужда той да ни се перчи , пръв в листата , а само жлъч и злоба от устата му!!!!!!!

50

Боби

преди 11 години

Аз предлагам да изберем за секретар червената тиква която цапа форумите .

49

Анонимен

преди 11 години

Правилно,гн Атанасов."Ходеше и ходи"по главите на всички ни,защото целият държавен департамент на САЩ стои зад гърба на този недоучен,но много послушен физкултурник.Той няма и една гънка от удар.Ако беше я имал щеше да си даде сметка,че след като свърши мръсната работа на ЦРУ ще го изрират ато мръсен ***.Те така употребяват предалите страните си.Това,вие не може да не сте го знаяли.

48

Анонимен

преди 11 години

В последните десетина и повече години всички главни секретари са били уволнявани и разследвани.Изключение прави само Тиквата щото стана Кмет.Така че .......... време му е на Калинката да гори.

47

Аман Бе

преди 11 години

Този *** непрекъснато плещи разни глупости! Не се усеща завалията, колко е *** и посредствен! Много станаха тия ерзац генерали, които се превърнаха в "политици" и мелят ли, мелят! На този тетраедър няма ли кой да му каже едно Хай Сиктир бе Гьоверен!