12

Rhapsody of fire

преди 11 години

Как не те е срам - да правиш такива нелепи сравнения. А пък аз да те попитам за следното сравнение - кой от българските държавници посети погребението на загиналият български гражданин в Сарафово?

11

САЩ

преди 11 години

Пропагандааааа

10

дффсф

преди 11 години

уродливци

9

рио

преди 11 години

боли ме за Бостън, толкова ни го навирате този случай, че да му писне на човек.Я ми кажете при атентата в Сарафово, който за мен по-тежък дали например CNN прекъсна програмата си за ексклузивен репортаж или някоя друга американска телевизия? Истината е, че на никои не му пука за нас, а това че Вие постоянно ни го навирате този случай говори що за *** сте.

8

Анонимен

преди 11 години

Да, планирали са терористичен акт на съботния мач на Бостън селтикс. Открити са сакове пълни с троянски пръстени гювечи натъпкани с развалена китайска храна за масово поразяване на публиката.

7

карамбо

преди 11 години

с пълни шепи греба истина и доверие от медиите,братята джохареви, пра-внуци на тамерлан, тръгнали на полумесечен поход срещу световната империя на злото и за помохамеданчване на УСА.а май всъщност са..поредните необходими пичове на грешното място в подходящият момент.

6

От САЩ -5.

преди 11 години

Полицая с разкъсаната главна артерия , днес е доведен в съзнание , движи си ръцете и се е здрависъл със съпругата си . Някои от Ранените в критично състояние , също са доведени в съзнание.Атентатора - 19 -ет , годишния , диша без тръба , но още е спящ от лекарствата , не са го довели до пълно съзнание и за това не е в състояние да говори ..

5

От САЩ - 4

преди 11 години

След това репортерите казаха може би са попаднали на двамата братя и на други , видяхме други арестувани но казаха не са братята . После съобщиха по големият брат е в болницата , другият е избягал , въоръщен и опасен , никойда не се опитва да прави нещо , квартала ще бъде обграден к блокиран, хората да се заключат по домовете си и да се обаждат само по телефона , това важи и за петък . И започнаха да пристигат колите със специалните служби , за операцията -защита на населениети и залавянето .

4

От САЩ - 3

преди 11 години

На въпроса . Ама как така ще избяга с колата , 6-те полицай не са ли след него ? Един от тях е бил смъртоностно ранен , в артерия горе на крака , който е могъл да умре за минути , направили са му птитискане на артериата до идването на два медицински екипа , за полицая и по-големиа брат . В това време екип от репортери предаваха от далеч стрелбата и линейки и полиция премина и коли на ФБР , на връщане пак линейки , някакви бронирани черни джипове . Знаехме че един полицай от кампуса е убит но

3

Oт САЩ - 2

преди 11 години

След което , само големият брат излиза от колата си с пистолет срещу полицай на 5 метра от него , полицая го ранява , с 9 мм патрони , и той продължава да стреля , като изразходва патроните , полицайте му слагат белезници на пътя . По-малкиат брат подкарва колата в която е бил срещу тях , полицаите се отдръпват и той прегазва брат си и избягва с колата ..

2

От САЩ - 1.

преди 11 години

Днес шефа на Бостънската полиция представи престрелката с двамата братя , използвали 2 коли , едната откраднат мерцедес . Вдин полицай ги е преследвал и те откриват стрелба , при което полицаят ляга в колата и дава заден , не е ранен само колата му е надупчена . Телефонира за помощ. Пристигат 6 полицай ,обграждат ги на шосето , двамата братя откриват стрелба и изхвърлят взривни устройства ,полицаите залягат зад колите си , и още няма ранени ..

1

Строг но справедлив

преди 11 години

Нека цял живот да мие тоалетните на някой зандан. При добрите условия в щатските затвори би могъл да живее още към 60 г. Ще има време за размисъл как се създава и как се отнема живот.