46

Анонимен

преди 11 години

ГЕРБ са отвратителни крадливи шебеци и далавераджии, това е същността им

45

Станишко късопишко

преди 11 години

До РУМЕН221 2. Сложените измерителни уреди на руският монополист Лукойл.3. Връзка на касови апарати и бензиностанции с НАП4. връзка на вендинг автоматите с НАП5. Наредба за плащанията в брой и спиране прането на пари 6. Промени начина за събиране данъците от наем.7. Масови проверки по големите курорти и изкарване Тези мерки доведоха до събиране на 18 милиарда повече приходи и наливането им в икономиката за намаляване ефекта от световната криза . И Станишев го признава. Той не е съгласен с твърдението на Бойко Борисов, че нямало пари за социална политика. За първите три години от

44

Анонимен

преди 11 години

Структурните реформи водят до растеж, а харченето на средства - до временно раздуване на икономиката до момента, в който пазарите спрат да финансират дефицитите и тогава икономиката се свива драматично, каза Христов. Това наблюдаваме в Гърция, Испания и Кипър..Чакай, та тези страни ги давахте за пример над двадесет години!

43

Финосови зомбита

преди 11 години

Калин Христов е български финансист, дългогодишен служител на БНБ...Благодарение на неговият неуморен и високопрофесионален труд, от България са изнесени над 30 млрд $ за последните 10 години. БНБ дава на частните банкери пари с лихва 1%, те дават на народа заеми от 15% нагоре. 130 000 фалирали фирми и 50 000 загубили апартаментите си....Само при ГЕРБ!

42

Анонимен

преди 11 години

Калин Христов: Няма опасност за бюджета...Плащайте си тока и не се притеснявайте! Пари няма, действайте!

41

Анонимен

преди 11 години

Уф, и тоя е калинка. Аман вече...

40

Анонимен

преди 11 години

ДА НЕ ДАВА ГОСПОД,НЕЩО ДА СЕ СЛУЧИ.

39

Черен Петър

преди 11 години

Значи в момента сме удавени, ама в края на годината ще излезем над нивото на водата за глътка въздух.

38

студент

преди 11 години

Намирам комунистическият строй за най висшият начин за управление. Мразя Тодор Живков поради две причини - закриването на лагерите за въдворяване на буржоазна гмеж и не намиране на време, да се удостоят с паметници, дори приживе, героите Мирчо Спасов, Газдов, Горанов и Ръждева.

37

до 83 от лекар

преди 11 години

не смей да ми говориш за пари, крадецо, още по- малко за клетви някакви ! Работил съм тук 17 години на заплата 680 лв., за да могат такива като теб да си взимат пенсиите , като военни, да си получават пенсии допълнително, като телкирани с първа група инвалидност, да се редят на опашка за помощи, да имат по 3- 4 апартамента, заграбени от държавата, дадени им от партията, да са си осигурили изчадията в чужбина с пари, крадени от мен и т. н., и т. н. ! Смърт на тази " държава " !!!

36

Анонимен

преди 11 години

Защо да се ходи на избори.Тези младежи ми се виждат свестни и компетентни.Едва ли ще има нещо по-добро .

35

ТАКА СИ ГОВОРИ ...

преди 11 години

...."КАЛИНКАТА ХРИСТОВ"..ХА,ХА,ХААААААААА----АМА, НАЛИ НЯМА ДА Е МИНИСТЪР ДО КРАЯ НА ГОДИНАТА....??!!!УСПОКОЯВА НИ ЧОВЕКА ...ХА,ХА,ХАААААААА...ДЕМЕК --СПОКОЙНО ДА ЛАПАМЕ МУХИ, докато отново ни вдигнат тока с 20%...!МНООООООГО , ХИТРО....ХА,ХА,ХАААААААААА.....ГОЛЕМИ ГЯВОЛИ ,БЕ...???!!!!

34

Анонимен

преди 11 години

Брей, пишещите комунисти във форума стават все по ***. Паникат в БСП е такава че са ги инструктирали да пишат най-невероятните глупости за които се сетят стига да е плювка срещу ГЕРБ. Колкото повече глупости пишат толкова по-малко им вярва народа обаче. Не се научи тоя Станишев.

33

Анонимен

преди 11 години

кой беше тоа?

32

до 82

преди 11 години

Докторе,ти не отиваш в чужбина защото не можеш да си намериш работа или защото парите не ти стигат,а защото си лакомен за повече.Всички лекари сте алчни за пари,точите здравната каса като за последно,гледате пациентите първо в джобовете,а това че сте положили клетва сте го забравили отдавна.

31

лекар

преди 11 години

отвратен съм от тези нагли некадърници, които се правят на загрижени за здравеопазване, образование , култура и т. н. ! Напускам с огромна радост тази дупка и съветвам всички млади и способни хора да направят същото ! Смърт на тази " държава " !!!

30

ДА ,БЕ....ХА,ХА,ХААА

преди 11 години

....ТИ И ТОГАВА ЛИ ЩЕ СИ МИНИСТЪР, КАЛИНЧО....????ЕТО НЕЩО , В КОЕТО НЕ ВЯРВАМ....ХА,ХА,ХААААААААААА....ВДИГНАТ ЛИ ТОКА ОТ 1.06.---ПЪТНИК СИ И ТИ ,ДРАГИ....!

29

Анонимен

преди 11 години

74 ти си 1 и може да напуснеш, но има 1 милиона души които ако напуснат, не могат да си намерят нова работа след като напуснат и се принуждават да работят и по 12-14 часа за 100 лева.

28

Анонимен

преди 11 години

nai loshoto e che prostite xora im viarvat .

27

Невежият

преди 11 години

Само така, продължавайте с дефицитите до 2016 и всичко ще се оправи. Може и да цъфне! Все умни глави обясняват ни как било и какво да се направи докато са на власт, а после тези дефицити да ги плаща, които иска. Е, народа де! И този човек е подуправител на БНБ. Страшен мироглед за световната икономика. Някой икономики растат с 7-8%, а ние с 1, 1.5 там някъде. Продължавайте да им вярвате и се наслаждавайте на плодовете наречени държавен дълг.