18

Анонимен

преди 11 години

Какъв е проблемът, че не говори български, не е на 5 години, а дали изобщо говори или само разбира езика? Моля ви бъдете по- толерантни, никой няма гаранция за утрешния ден, не се хващайте за "името" му, а се молете да не ви сполети злополука с вашето дете!!!

17

Анонимен

преди 11 години

В Германия има задължително правило, ако искаш да се водиш гражданин, да може да говориш немски. Защо тук няма подобно правило? Значи за помощите могат да се разписват, но не могат да говорят български.

16

Анонимен

преди 11 години

Nikoi ne izbira kakav da se rodi ! Jal mi e za deteto i dano e jivo i zdravo ! A " roditelite " sa za zatvora !

15

Алов до 15 и 16

преди 11 години

Абсолютно съм съгласен и вероятно вече са му направили от кожата тъпан или гайда за да си свирят по сватбите.

14

Седларов

преди 11 години

Дебелия Асенчо отдавна е напълнил тумбаците на една каруца ***,в тази криза да имаш дебело дете си е голям риск!

13

Гого

преди 11 години

Ее...каквото е угоено а в този район е пълен с озверели от глад ***,станало е причина за някое местно парти.

12

АНОНИМНА

преди 11 години

ДЕТЕТО Е НА 3 ГОДИНКИ И МУ Е ПРОСТЕНО ДА НЕ ЗНАЕ БЪЛГАРСКИ , НО КЪДЕ Е МАЙКА МУ ДА ГО НАУЧИ. ЧЕ ТО ДЪРТИТЕ СЕ ПРАВЯТ , ЧЕ НЕ ГОВОРЯТ БЪЛГАРСКИ КАМО ЛИ ДЕЦАТА. НАРОЧНО КАЗВАТ , ЧЕ НЕ ЗНАЯТ БЪЛГАРСКИ И ХОДЯТ НА ТУМБИ ПРИ ДОКТОРИТЕ ЗА ПРЕВЕЖДАТ. АКО ГИ НАКАРАШ ДА НАПИШАТ ЕДНО ТУРСКО ИЗРЕЧЕНИЕ - НЕ МОГАТ, А И ГОВОРЯТ НА ДИАЛЕКТИ И НЕ ПРАВИЛЕН ТУРСКИ ЕЗИК. ЯЗЪК ЗА ПОМОЩИТЕ.

11

до 9

преди 11 години

Отвличанията за откуп ги правят българи, защото се иска много подготовка, техника и др.А децата ги отвличат ***. После ги дават на някоя двойка, която има десет деца и те минават гръцката граница с две-три от своите и с отвлеченото, което е упоено да не плаче, не да спи, а само да е замаяно. И в Гърция ги продават на кораби за Турция и за арабските страни, за роби. Това е схемата и я движат ***.

10

бг

преди 11 години

Хубава работа. Родителите на това дете получават социални помощи от държавата България, държавата България дава пари за издирването му, а накрая този български гражданин не говори български. За мен това е пълно неуважение на държавата, която те храни. Аз също съм български гражданин, децата ми говорят български, а не получавам социални помощи и уважавам държавата България. Пълна ирония.

9

Пешо

преди 11 години

Не съм гадател, но ми се дава че ще стане голям човек,ще взривява влакове!Сега сериозно попитайте хората във вашия район които раздаваха пари да носите бурки а мъжете да пускат бради и мустаци може случайно да знаят къде е!

8

Анонимен

преди 11 години

Докато не се приеме нов закон за образованието и не се пенсионират на 55 години даскалите образованието ще бълва неграмотни. Как искате един дъртак или дъртачка в критическа възраст да обучава млади 10-15 годишни деца. Че те имат 45-50 години възрастова разлика. Училищата записват масово "мъртви" души за ученици, а даскалите не карат часове и вземат по 1000 лева заплати. Страшно е в образованието!!!!

7

до всики човеколюбци

преди 11 години

Не искам да Ви пожелавам нищо подобно, независимо от коментарите Ви! Единствено, искам да Ви помоля да се замислите и ако е възможно - осъзнаете колко ниЗко в човешката ирархия Ви поставят коментарите Ви.Ако знаете нещо, което да помогне на хората - пишете, ако ли не просто престанете!Дано да го намерят живо и здраво.Преди около седмица четох, че за изминалата година има над 60 подобни неразкрити случая, дано да не стане един повече в тази статистика!

6

Анонимен

преди 11 години

Едно дете на 3 години -само без надзор???Какво говори това за майката?Живее в България а не говори български?Хиляди въпроси -без отговори.....

5

Анонимен

преди 11 години

Детето е български гражданин с име Асен, но не говори български и отговаря на типичиното българско име Умут. Турчеещи се *** с български паспорт. Пфф..

4

Алов

преди 11 години

Да проверят по контейнерите. Нали Вчера събираха *** и може да са го изхвърлили и извозили Умутя.

3

Анонимен

преди 11 години

100% са го откраднали ***, те се занимават с отвличания и търговия на деца, даже и на своите.

2

Анонимен

преди 11 години

не говорело български , отговаря на името Мамут , майка му била на Околовръстното на работа , а баща му в кръчмата си пиел пиенето , да им открие държавата *** , до колкото знам до 12 години едно дете ако е оставяно без надзор е наказуемо , или за ***(турците) не важи и този закон

1

Анонимен

преди 11 години

Момченцето отговаря на името Умут, не говори български.............................А, що тъй?В България ли живее това дете или в Турция?!Живо и здраво да го намерят, ама така не може!