27

муспи

преди 11 години

Тука един пише - жалко че Хитлер не са го оставили да учи рисуване... Знаете ли защо сега няма изкуство? Защото талантливите художници споделят идеите на Адолф Хитлер. Вчера беше рожден ден на Хитлер и нито дума, ни хула - явна е дерективата да се премълчава. Всичките изброени без Хитлер са евреи, - евреите за да принизят Хитлер го наричат евреин! Обясняват нашироко без да ги питат, произхода му, а примерно за Троцки, евреин до мозъка на костите си да е ставало дума.

26

Zarstvo Balgaria

преди 11 години

Zar FERDINAND e roden vav Viena prez 1861 godina...Trabva Da Izdignem PAMETNIK na Zar FERDINAND-STROITELA na SAVREMENNA BALGARIA..ZABELRZZITELEN ZAR,VOENNONACHALNIK i STRATEG... Balgarskia Narod e GOTOV i ZZADUVA za VASTANOVAVANE na TARNOVSKATA KONSTITUZIA i na ZARSTVO BALGARIA...65 GODINI ZZALKA republika STIGAT..TARPENIETO na Balgarskia Narod SE IZCHERPVA..Zar SIMEON II e NAI-INTELIGENTNIA DARZZAVEN GLAVA i POLITIK v SVETA..ZABELEZZITELNA LICHNOST ,DOSTOEN ZA BALGARIA. Pri Zar BORIS III ZARSTVO BALGARIA e bilo na 4-5-6 Masto PO STANDART zaedno S Belgia i Holandia V EVROPA i na 8 Masto V SVET

25

Анонимен

преди 11 години

И после нямало "КОНСПИРАЦИИ" ...господарите им ги събрали на едно място ,че да ги инструктират празните им дегенерясали тикви,за да знаят какво да правят в следващите 30-40 години!!!! АЙ СЕКТИР

24

вячеслав

преди 11 години

До Анонименда, бил е пиян в кръчма когато са го попитали дали иска да стане цар на новосъздадена държава, малко изостанало и мръсно но ще е цар, той казал - ми що не. нали има момчета и момичета за забавление..

23

Пак любопитен

преди 11 години

Та да продължим разширяването на общата култура на "журналиста": по това време Троцки съвсем не е бил болшевик! По-точно е гравитирал около меншевиките; болшевик става чак през 1917 г. Сам той по това време се е считал за нещо като социалдемократ, но не съгласен с нито едно от теченията (болшевики и меншевики). С други думи - още тогава се е считал за по-по-най (казано така за по лесно асимилиране от страна на "журналиста"), който поне можеше да се подпише под творението си!

22

maxobg

преди 11 години

До Анонимен и хилер е същото еврейско изчадие ,само че ,по баща и не са го приемали ,затова е ги е мразил и избивалтолкова прочети някоя книжка и тогава се изказвай!тоя форрум макар и анонимен е за щогоде умни хора!!!

21

.rotos

преди 11 години

До АнонименЕвропа я сринаха Съюзниците. Английската авиация разруши Хамбург на 82%, а пълчищата на Сталин оставиха от Берлин само стърчащи руини.За сравнение, за почти три години обсада на Ленинград, нито един от забележителните архитектурни паметници на града не пострада.

20

Анонимен

преди 11 години

Чудя се само защо са ги поставили на хоризонтала. Къде е Хитлер, олицетворение на борбата със световното зло и останалите необразовани евреи. Изключвам сексуално комплексирания Фройд, който незнайно защо се изучава. За мен е пълен психопат. Просто тия хора са недостойни да стоят в едно изречение дори до Хитлер

19

Любопитен

преди 11 години

Интересно, дали "журналистът", който е написал горния текст (не пиша "статия" за да не се възгордее съвсем!) е наясно, че името на Сталин е ЙоСиф, а не ЙоЗив? Чел ли е нещо по история или му стига само Гугъл? А?....

18

ЧРД на патерици

преди 11 години

Неповторим, уникален и истински националист! Ако...Сега светът щеше да е ... райско място! Без бандити и печки!

17

20-ти АПРИЛ

преди 11 години

Хитлер:Моята майка беше обикновена жена, но тя подари на света необикновен син!

16

Жако

преди 11 години

По онова време малкият Боко - тиквата е подскачал в Банкя, плюскал филия с мас и пълнел гащите редовно.Знаел, че ще стане прочут диктатор като Хитлер, Сталин и Тито. Само не знаел, че хората на 12 май ще му духнат под опашката!

15

Ivan Ivanov

преди 11 години

Iskam da otbeleza 4e Georgi Dimitrov sa6to e zivial v VIENNA...

14

CTPAHДЖАTA-оriginall

преди 11 години

Не се казва Троцки, а Лейба Давидович Бронщайн.

13

Анонимен

преди 11 години

аааа и Батко трябва да е там

12

Анонимен

преди 11 години

И пак няма информация за източника на статията. Днес-а откровено си плагиатстват...

11

Анонимен

преди 11 години

Вчера Хитлер стана на 124 години!

10

Анонимен

преди 11 години

Ако бяха оставили Хитлер да учи рисуване, нямаше да срине цяла Европа от Лондон до Москва и да умрат 50 милиона души във Втората Световна война, ама на.

9

Човек

преди 11 години

Светла памет на Хитлер.

8

Анонимен

преди 11 години

Планували са 2 та,подобно на сирия и арабския свят,един човек продава пиратки на властта и опозицията,бизнес