184

Анонимен

преди 11 години

Тия сметки в офшорките са комисионните за Белене, заради които спретнаха и мизериите през зимата!

183

Анонимен

преди 11 години

Това комунистите нямате срам.Вместо да плюете по хората защитавайте лидерите си те имат нужда.ДА, ама ви е ясно,че това е загубена кауза.

182

иван

преди 11 години

яне, хапчетата!

181

лекар

преди 11 години

отвратен съм от тези нагли некадърници, които се правят на загрижени за здравеопазване, образование , култура и т. н. ! Напускам с огромна радост тази дупка и съветвам всички млади и способни хора да направят същото ! Смърт на тази " държава " !!!

180

Анонимен

преди 11 години

Човещинка.

179

Анонимен

преди 11 години

до 240Това е пренаписано!!!

178

Анонимен

преди 11 години

Правителството на ГЕРБ беше единственото до сега от 1989г. което работеше за хората, успя да стабилизира държавата и да преминем през световната криза с най-малко сътресения! И този успех се дължи в голяма степен на Борисов, заради неговите честност и почтеност като политик, които предишните нямаха! Тези му качества бяха оценени от европейските ръководители и те му имаха пълно доверие и за това единствено на БГ се дадоха повече пари от предишния програмен период-цели 15 млрд. ?! И това след като само преди 4 г. бяха спрени парите по всички еврофондове и БГ се сочеше за най-крадливата страна

177

Анонимен

преди 11 години

parvanov e edin nagal predatel moshenik i prestapnik .s ostanalite boklyci v bg.

176

анонимен

преди 11 години

Предизборните шмекерлъци на Кулезич .Двамата с лудото Яне са си лика прилика -за парички са готови и на най долните лъжи.Срам за Нова телевизия.

175

123

преди 11 години

Събота и неделя гледам по Нова телевизия как Люба Кулезич и Кеворк Кеворкян се вживяват като адвокати и треперят някой да не каже лоша дума за любимците им Цветанов и Борисов ,незнам колко пари са получили за тази цел но сигурно не са малко.ЕДИН ЧАС СЛУШАХМЕ ТОЗИ НЕНОРМАЛНИК ЯНЕ,СПОРЕД МЕН ВЪОБЩЕ НЕ ТРЯБВА ДА МУ СЕ ДАВА ДУМАТА НА ТОЗИ ***,НО ДРУГАРКАТА КУЛЕЗИЧ ЯВНО МИСЛИ ДРУГО.МНОГО ЖАЛКО КЕВОРК ДА СЕ ВЖИВЯВАШ КАТО АДВОКАТ НА ГЕРБ В КРАЯ НА КАРИЕРАТА СИ-ПАРИТЕ СИГУРНО СИ ЗАСЛУЖАВАТ.

174

Анонимен

преди 11 години

към администратора :добре де няма да ги псувам повече ,ама всички политици са ми мноо противни(и все още ми идва да им тегля една българска ама както аз си знам)

173

Анонимен

преди 11 години

aaaaa

172

Янка

преди 11 години

Кои ли му вярва на Янка вече!Само пушилка вдига! А и няма да влезе в парламента вече с неговите изцепки!Щеше да уволнява Борисов после взе да лиже!

171

Анонимен

преди 11 години

крупен банкер, който по българските студия се изживява за някакъв бонвиван, недосегаем, с голяма заплата и е близък с един експремиер. И дъщерята на въпросния експремиер е в списъка,...Хампарцумян, приватизаторът на Иван Костов

170

бате Боко

преди 11 години

До РУМЕН221

169

Анонимен

преди 11 години

Че е така, таке е, но Янето няма как да го докаже. А и не мисля, че иска да го направи.Все пак трябва да има някакъв инстинкт за самосъхранение.

168

Анонимен

преди 11 години

Със сигурност има сметки в офшорни зони бившия Президент на РъБъ, едва ли някой се съмнява в това, но е недоказуемо, освен ако името му случайно изскочи от списъка на Офшорлийкс. Янето ще бъде осъден за клевета, ще си плати глобата и туй то. Всяко чудо за 3 дни.Спечелилият делото ще си харчи парите, както досега, а овцете ще блеят възмутено за справедливост и възмездие.

167

Анонимен

преди 11 години

Ako zhiveem v normalna durzhava tozi otdavna da e v zatvora.

166

Анонимен

преди 11 години

Синът на касим дал как на 21 годищен милионер станал касим дал как се сдобил 400 тежки машини бетоновъзел и как са излъгали свои гласоподатели на миналите избори касим дал и колко са усвоили пари и за тях да говорят срещу ДПС говорят клеветяват къде са били до сега много са свесни фурнаджийски лопати ако намерите някой *** да Ви защат нямаме нищо напротиф.Всеки има свой избор.

165

пол

преди 11 години

Ще го съдя, така и на избори не се лъже, закани се потърпевшиятЯвно опита си е опит....па я глассувах за Гоце, а он ни е ...омайвал? Блаженнии сме вярващирте електорални овчици, наше е царството небесно. А земното е на лъжците.