153

Киргистанци не чечен

преди 11 години

е защо навсякъде се повтаря и потретва теорията че са чеченци ,като стана ясно че са Киргистанци и са живели и родени в Киргистан?и родителитш им живеят там сега.

152

konspiraciqta

преди 11 години

vie hora ste mnogo naivni ..................................naistina li si mislite 4e tova e 4oveka? ili prosto tova e jertvata koqto trqbva da opere pe6kira,hvanali sa mi dedoviq,prosto trqbva da ima hvanat tolkova li ste zle bre 4e da povqrvate na tova 4e sa hvanali i ubili vinovniq??????

151

alpha1984

преди 11 години

До bgako beshe malko po obrazovan shteshe da znash 4e ima neshto ogromno ot vselenata kazva se multivselena shteshe da znaesh che vselenata ne e edna umniko

150

румбо

преди 11 години

Не се знае кое как е точно.Но не може да тероризираш целия свят,да живееш на гърба му(чрез печатницата за долари) и да очакваш че ще ти се размине.

149

Анонимен

преди 11 години

Само като се сетя колко много чеченци живеят в големите градове на България...

148

Анонимен

преди 11 години

Абе тези американци нямат ли си хелзински комитет, който да защитава престъпниците? Жалко. Да вземем да им ги изпратим ли? Или тези плевели виреят само в държави като нашата, в която няма държавност. Получават пари отвън и са готови и майка си да продадат за пари.

147

Курец

преди 11 години

До Кап ЙотСтига с тия турци бе, ***.Ни си гледаш грозната мутра ами турците ти виновни.

146

Анонимен

преди 11 години

Може да е някой незаконен емигрант хукнал да бяга ..Покрай сухото и мокрото, а парите за антитероризъм са толкова много,че работата трябва да се свърши с цената на всичко и всеки..Америка някога беше блян за много хора.Сега какво стана? Жалко за невинните хора

145

до 166

преди 11 години

Те и американците са с промити мозъци, ама по друга линия. Те, естествено не го разбират и си подемат песента, която служби/полиция/медии им запеят. Вярват безотказно. Тъй като са наивен и идеалистичен народ, и вярват и в родината си и държавата си - много лесно е да им се диктува каквото и да било. Сигурно и затва им викат "*** американци".

144

Туй то

преди 11 години

С турски паспорти -- еми дръжте си ги!Кога ще им уврат главите на американците да не прибират тези *** с промити мозъци от религията.

143

маларт

преди 11 години

Медиите са мощно оръжие в ръцете на властта. Реално може да не са това хората, но каквото се тиражира и пуска като информация, в това вярват и масите. Такива атентатите са учудващо лесно осъществяеми на фона на милиардите, които са източвани от американските данъкоплатци за антитерористична политика и за десетките хиляди, които работят в службите

142

Ива

преди 11 години

Ето какво чета и в съседната тема, което ме навежда на мисълта, че съм права: "Коментарът ми беше отправен до номер 1. Снощи слушах до 2 ч. радиостанциите на бостънската полиция на "броудкастифай/ком" и от лодката нямаше НИКАКВИ изстрели. Дори се чудеха дали е точния обект или е някакъв пиян скитник.Абе отворете си очите, хора!! "

141

Ива

преди 11 години

Вдигнал го е собственикът на лодката, след като е видял кръв около нея и е открил момчето, очевидно в безсъзнание.

140

Анонимен

преди 11 години

Е как ще ходи някой да вдигне покривалото ? - наистина ли смяташ , че специалните служби незнаят какво да правят ...

139

Анонимен

преди 11 години

Този взрив в къщата им е доказателство и същото взривно устройство с часовников механизъм. Тези видове прецизни устройства не можеш да ги направиш туко така , без обучение 'Ти обаче си вярвай в каквото си искаш няма да навредиш , американците от Бостън са на улиците и се радват че този кошмар свърши !Радват се че този е жив , и искат да отговори на въпроси ?

138

Ива до 158

преди 11 години

Пишеш малко несвързано, може би бързаш или пък прекалено се вълнуваш, но не ти се разбира много. Разбирам, че там сте във вихъра на събитията и не е лесно да се гледа обективно. Събитието на маратона е било ужасяващо, разбира се. Никое човешко същество не заслужава това. Все пак е хубаво да се отсеят фактите. Ето и ти казваш, че момчето е било безпомощно кървящо в лодката. Как така е стрелял по полицията.И как не е убил тоя, който е дръпнал покривалото и го е намерил.

137

Ива

преди 11 години

Възможно е много хора, ако разберат, че са нарочени, да тръгнат да бягат, защото виждат, че им е сложен капан, от който няма излизане. Както и да е. Аз не знам фактите и не мога да споря наистина сериозно по случая. Мога само да кажа в заключение, че живеем в лоши времена и освен икономическата криза, специално в Америка от известно време се провежда и лов на вещици и ми се струва, че там е сттрашно да се живее - който и да си. Жалко, защото тя ни беше еталона за всичко едно време.

136

Ива

преди 11 години

Ами трябва да живееш в Америка и да следиш от понеделник какво става последователно . И аз не мога да схвана какво става в България , ориентирах се като бях там миналата година през март !Ако си пък в Бостън не ти пожелавам да си някъде дето са станали взривовете .Българите защо се бавят с последните действия .Другото е ако не е открит в лодката , едва ли да е оживял , хората от къщата са видяли кръв около лодката и са телефонирали . Сега го спасяват в болницата !

135

Ива

преди 11 години

Значи, аз не съм сигурна, че са имали взрив, това може да е фабрикувано от полицията. По принцип, ако те подгони който и да е, не се знае кой как би реагирал. Всички американци имат оръжия, това че някой докато бяга стреля, изобщо не ме учудва. Не знам защо, в момента се сещам за американския филм The Fugitive, където един доктор беше обявен за виновен за убийството на жена си и тръгна да бяга. По истински случай. Типичната съдебна грешка.

134

?

преди 11 години

Ива , има и други 3- *** арестувани , които са дали показания , те защо не са стреляли или да хвърлят взрив и да обиват полицай .Теб ако те арестуват , ще кажеш какво знаеш , ще стреляш ли , ще хвърляш ли взрив от колата си ? - няма , защото първо нямаш такива материали , нямаш и взривен колан !