40

Анонимен

преди 11 години

То е ясно, TURK, само трябва да внесат една малка поправка- Хора с двойно гражданство, да не могат да гласуват и минимум завършен 8ми клас, и готово!

39

БАЧКАТОР

преди 11 години

Тези в Турция знаят ли да четат и пишат на български език? Могат ли изобщо да прочетат имената в бюлетината? Докога питам ви, толерантни и наивни българи, ще допускаме потните *** джихади да определят съдбата на България? Гласувайте за Атака и да приключваме с тези кучешки порядки от 23 години насам.

38

Анонимен

преди 11 години

"Най-много желаещи да гласуват в чужбина има в съседна Турция, където общият брой на подадените заявления е 63 667" за справка общините Елхово-17 029 Болярово-4 421 Стралджа-13 659 Тунджа 25 360 тези общини са от ямболска област, и населението им е 60 469,а колко от тях имат право да гласуват не знам.Това ме кара да се замисля че ако тия турци там гласуват трябва да се разкарвам под полумесеца.

37

Поп Гьорги

преди 11 години

Пусна се черква и миряните питат попа, ,,Отче,на 12 май как да гласуваме ,, попа им отговаря, ,, Чеда мои, гласувайте С КРЪСТ ВЪРХУ ЦЯЛАТА БЮЛЕТИНА,защото всички в нея и тези,които идват от вън, ИДВАТ ОТ ПЪКЛОТО,,

36

TURK

преди 11 години

Конституцията гласи :Чл. 26. (1) Гражданите на Република България, където и да се намират, имат всички права и задължения по тази Конституция. (3) Български гражданин по рождение не може да бъде лишен от българско гражданство.

35

Още 20г криза в Бг

преди 11 години

Яко далавера ще има на изборите!Хубава работа,ама бай Ганьовска.

34

Анонимен

преди 11 години

75 000 от Турция и 10 000 от Испания!

33

до 12

преди 11 години

до 12, много удобно изброи всички без ДПС

32

От пасифика Сидни

преди 11 години

до 29,НЕ СЕ ПРИТЕСНЯВАЙ! Те пак ще гласуват нищо че са изпуснали срока. Като не отидат до секцията щом са в чужбина пак гласуват, не бой се гласа им няма да отиде зян в природата няма празно спокойно, само че няма да знаят за кой са гласували но нищо....

31

ТУРЧИН

преди 11 години

ТУРЧИН СЪМ,НО НЕ ОДОБРЯВАМ ДРУГИ ХОРА ОТ ДРУГИ ДЪРЖАВИ ДА НИ РЕШАТ СЪДБАТА

30

Анонимен

преди 11 години

До АНОНИМЕН 27 говороиш глупости дори по добре от теб владеят българския език и по правопис погледни колко грешки си допуснал.

29

Анонимен

преди 11 години

Аз съм против неживеещите в България да гласуват. Хора, които не са ежедневно на пангара нямат право да определят кой ще управлява държавата. Точно такива "емигранти" преди 4 години докараха тиквоний и групировката гроб на власт.Като искат да гласуват, моля обаче преди това поне 1 година да си живял и работил в БГ. Тогава може.

28

Спонги

преди 11 години

Желаещите да гласуват в чужбина трябва да се регистрират месец предварително. Който пропусне не може да упражни правото си на глас. Тъпо е, защото има желаещи. Моите деца пропуснаха и техният глас се губи. Защо? Защото някой се страхува от демократичният вот на умните българи. Затова.

27

Анонимен

преди 11 години

До hahaКои данъци? Иначе ако говорите за работищите, то сме има-няма 2 мил. в цяла България, но и емигрантите плащат доста данъци и вкарват огромни средства.

26

АНОНИМЕН

преди 11 години

ТИЯ В ТУРЦИЯ ВЕЧЕ И НА БЪЛГАРСККИ ЕЗИК НЕ МОГАТ ДА ГОВОРЯТ.ЗАЩО ИМ ДАВАТ ДА ГЛАСУВАТ.

25

Анонимен

преди 11 години

Умният човек се труди, борави се и постига на нещо поне си казва пробвах и успях мързеливият винаги недоволен всичко му е крив все търси някой да му е виновен както Б.Б. 4 години управлява Бългрия и пак тройната коалиция му е виновен, мързеливия само чака на готово .

24

haha

преди 11 години

То е крайно време, който не плаща данъци в БГ да му се забрани да гласува! Иначе няма да се оправим скоро!

23

Анонимен

преди 11 години

До Анонимен 22Евала пич, как станаха 3 мил. А и да решат да гласуват, няма да стане кой знае какво, но първо трябва да се запознаете каква е изборната система и тогава да коментирате!

22

АНОНИМЕН

преди 11 години

ПАК ТУРЦИЯ ЩЕ НИ РЕШАВА САДБАТА.

21

Анонимен

преди 11 години

Три милона са живещите в Турция с българско гражданство ако рещат всичките да гласуват помислете какво ще става.