34

Анонимен

преди 11 години

Нека ми дойде Адриана Лима изпотена пък нека да ми е лошо.А на вас Изпердашан напарфюмирана с големия багажник.Та кой ще е по-добре?

33

чичо Смрад

преди 11 години

Тази статия "вони" на лош превод и аматьорски журнализъм! Браво dnes.bg!

32

язе

преди 11 години

Аз първо си изстисквам ризата, после си слагам рол-он, после си обличам вече олекналата риза и не мога да разбера откъде идва пак миризмата.Трябва ми рекламен гении да популяризира щипката за нос, която съм изобретил.

31

Анонимен

преди 11 години

Вода и ***. Другото е мижи да те лажем. Как ли пък да не си запушиш порите с тия канцерогенни бъркочи.

30

Ime

преди 11 години

Въшката е най-опасен враг на родината. Унищожавайте я.

29

Анонимен

преди 11 години

I vse pak Drugo si e kato Ti Laxnat Kra4kata efekta e Kade Kade Po Efikasen ako neshtesh Niakoi da ti Dosajda s Svoeto Prisastvie Aromata e ot Skunks&Gabana i Armani Company.

28

Сандокан

преди 11 години

За да не хванете рак, за да не ползвате соли най-добре престанете И да се обезкосмявате, със сигурност няма да хванете и гадже, понеже ще миришете на пор самотник..

27

17

преди 11 години

продуктите против изпотяване съдържат алуминиеви соли, които блокират не само потните, а и лимфните жлези. последствията могат да са много сериозни, включително рак. тези жлези далеч не са само под мишниците - целите ли се мацате с тези гадости? повечето офиси имат достатъчно уредени тоалетни. можете да се измивате от време на време...

26

подкрепям 29

преди 11 години

когато човек е здрав и силен и не прекалява с месо и ***, потта му мирише хубаво.за пример - бившата ми мн й харесваше като се отърква в мен и почне и тя да мирише на мен.имал съм периоди когато потта ми не ми харесва, но е или е от антибиотици или друг проблем.

25

Обективист

преди 11 години

Първо потта мирише шокиращо лошо само когато съответното създание яде ***, наблъскани с всевъзможни химикали и пие под 3 литра вода на ден, което така или иначе ще го убие преждевременно, но не, то е тръгнало да се грижи за социалния ефект от миризмата си. Хубаво.Второ, масово използваните от дамите рол-они, както знаем, са един от главните причинители на рака на гърдата, защото нейното окончание е в непосредствена близост до подмишницата, където тази отврат се нанася.

24

Преводачкя

преди 11 години

Рекламист - човк, който приема рекламациите в магазина

23

Анонимен

преди 11 години

Поредното гугъл транслейт произведение.

22

Анонимен

преди 11 години

То да беше само това... Мадона на първите й клипове какви косми има там, но вече е срамно за мъжете, а да не говорим за жените... и колко още други примери.

21

Рудолф Хес

преди 11 години

Миришеш ми на писалия, писалата статията, отивам във друг сайт.

20

5

преди 11 години

Тя, хорската глупост, граници не познава. Естествени механизми за защита и охлаждане ще ги карат да се срамуват...

19

Анонимен

преди 11 години

Кажи му дискретно - вониш бе шиле.

18

Анонимен

преди 11 години

Не е проблема в потенето, а в миризмата. Неприятната миризма идва не толкова от потта ни, колкото от разните микроорганизми, които се размножават усилено по време на потенето.Преди време имаше едно кремче Микодермин против гъбички. Намазвате се след баня под мишниците и слагате изпрани дрехи. Ако повторите два-три пъти, лошата миризма изчезва. Потите се, но не миришете неприятно. За съжаление това кремче вече не се продава.

17

Рудолф Хес

преди 11 години

Кажи му да ходи си пере дрехите хахаххахахха.Право във лицето, аТапи на носа, или си купете пералня................

16

ПРОБЛЕМ

преди 11 години

имам един приятел, който мирише и ми е мн неудобно да му го кажа... уж се къпе, пък не се ли пере, не знам, но му е доста отблъскваща миризмата...а се притеснявам, че не си намира гадже, пък не е лош човек. някакви идеи тактично да подметна без да го засегна :)))

15

жена

преди 11 години

До МЪЖ- важното е после да не си носиш изпотените дрехи пак ;)