11

Хмм

преди 11 години

"Здравейте, аз съм Мартин Славов" - Това нарочно ли го написахте или съвсем случайно подбрахте името?!?

10

Ба

преди 11 години

Първо написаното, въпреки че е очевидно, е много вярно. Ивета, съжалявам да чуя за неуспешното ти интервю но къде си тръгнала в държавната администрация без връзки?! Отиди при голяма международна компания да видиш че там тези неща наистина се гледат, особено ако интервюиращият е чужденец. Това поне е показал моя опит. А за хората които казват че няма да се усмихват на разни костюмари, то си е за вас. Ще вземат следващия приветлив подходящ кандидат. И аз не искам да работя с някой бурсук!

9

ДО ДНЕС.БЕге

преди 11 години

Пак сте превеждали статии, да ви цвъкам на устите и крадливите ръчички...

8

Iveta

преди 11 години

Написаното няма нищо общо с родната мила действителност. Особено при конкурсите за държавни служители. Имам пресни впечатления от вчера. Конкурсите в държавната администрация са пълен фарс. И да се усмихваш,и да не се усмихваш - все тая. Човекът е определен предварително, явява се и спечелва. Останалите обикалят като керван от институция на институция и се надяват,че ще попаднат на честен конкурс. А пък интервютата са само,за да се нагласят точките толкова, колкото са необходими на нашия човек.

7

Експерт

преди 11 години

Абе да, ще се усмихвам на костюмираните ***. Хора чието единствено умение, е как да се обличат, каква да им бъде прическата, и как по-мазно да водят безмислени разговори. Аз съм там, зад а върша експертна работа, важно е какъв опит имам и какво знам. Ще им се усмихвам на тези *** ... хайде бе. Да ми се усмихват те, ако искат точен, можещ и знаещ човек в екипа си.

6

Иван Пешев

преди 11 години

Преведено ...

5

:)

преди 11 години

Не думай!

4

аС

преди 11 години

И всичко това , за 7 сек ! Иес !

3

Анонимен

преди 11 години

ех тея костюмарчета да ги бях тормозел повече в даскало!сега лапето като тръгне на училище ще му обясня някой ако му се прави на голям зубар да го счупва от бой,че след години зубара ще го обира

2

Анонимен

преди 11 години

Като се снима ръка да се виждат всичките пръсти инъче се всява прикритост/неискреност/ от скритият пръст.

1

WOW

преди 11 години

NE MOGA DA POVIARVAM 4E E NUJNO DA SE KAZVAT TAKIVA ELEMENTARNI NE6TA... PFFF