25

1

преди 11 години

ИМА по-голяма власт - тази на пастите!

24

HCC

преди 11 години

Като видя български журналист да казва или да пише 'слоган', ми се повръща!Ама така ще е, ще пише той 'слоган', но няма да знае името на прадядо си, типична българска неукост в 2013г!

23

gogo

преди 11 години

Няма по-голяма власт от хляба ли? Белият хляб и рафинираните брашна са токсични за вашето тяло, тъй като са предварително лишени от почти всички витамини, минерали, фибри и други важни хранителни вещества. Поради тази причина, тялото не знае как правилно да смели и усвои тези така наречени храни, което може да доведе до здравословни проблеми. Освен това, рафинираното бяло брашно се избелва с хлор и се смесва с бромид, два отровни химикала, които се свързват с нарушения на щитовидната

22

anonimen

преди 11 години

Ami to svesten hlqb ima li?Syschto kato upravnicite ni,izkustvenno nadut,bez sadyrjanie!!!

21

RazPutin

преди 11 години

На ГЕРБ най ще им отива мотото на бившия президент на Франция-"СПОКОЙНАТА СИЛА"

20

emili98

преди 11 години

По думите му от партията на Кунева вероятно трябва да си редактират слогана на Да на европейската нормалност- каквото и да редактира в лозунга си Меглена Кунева- Пръмова няма шанс след изборите да влезе в парламента, защото гражданите, хората, европейците са запознати с лъжите, интригите и задкулисните игри, с които Пръмова си служи , за да постигне целта си.

19

Към протестиращите

преди 11 години

Пише се по-голяма, с ТИРЕ!!!

18

работещ

преди 11 години

Христо Кафтанджиев НЕ Е НИКАКЪВ СПЕЦИАЛИСТ ПО РЕКЛАМА, както и АрмЕн Бабикян НЕ Е НИКАКЪВ СПЕЦИАЛИСТ ПО МЕДИЙНИ КОМУНИКАЦИИ.Оттам нататък, скудоумните им баналности не заслужават коментар.

17

БКП

преди 11 години

Да ЖИВЕЕ БЪЛГАРСКАТА КОМУНИСТИЧЕСКА ПАРТИЯ !!

16

Анонимен

преди 11 години

Видя ли комунист да страда, мед ми капе на сърцето :р

15

Liberty

преди 11 години

На който му е мил живота да изчезва от тоя бардак. Тая държава е изтъкане отдолу догоре от Комунизъм - медии, форуми, леви и десни ком партии. Народът е врял и кипял 5 века в ориенталщина, интелектът му е бил изтребен от комунистите много, много отдавна и просто няма ухо, което да чуе аргумент, а само обещания на демагози. Липсва елементарен морал и логика. Сърповете, чуковете и звездите паднаха, но песента продължи да си звучи. Като мухи без глави искат някой да ги во

14

politik

преди 11 години

bezplaten grob za vseki ot gerb

13

С батака

преди 11 години

Към анархия и гражданска война!

12

Дежурен ибрикчия

преди 11 години

Само сидеров е поголям а с няго войната е сигурна.

11

Анонимен

преди 11 години

Ако Герб спечели ще стане гражданска война аз съм готов за война

10

Анонимен

преди 11 години

Две крави си пасли.В пристъп на екзистенциализъм едната споделила: Понякога си мисля , че хората ни обгрижват само заради млякото и месото !? Айде стига с твоите конспиративни теории вече!

9

до 33

преди 11 години

ти май си от вторите?:)

8

Анонимен

преди 11 години

29, за нито едно от двете. Аз поне ще гласувам за съвсем други.

7

Анонимен

преди 11 години

ЧЕТА КОМЕНТАРИТЕ НА НЯКОИ РАЗВИТИ "МОЗЪЦИ" И СЕ ПИТАМ. НАРОД ЛИ ЖИВЕЕ НА ТАЗИ ТЕРИТОРИЯ ИЛИ НЯКАКВИ ЛУНАТИЦИ? ЩОМ КАТО ЗА 23 ГОДИНИ ТЕЗИ "МОЗЪЦИ" НЕМОЖАХА ДА РАЗБЕРАТ НАКАДЕ ГИ ВОДЯТ МУТРО-КОМУНИСТИТЕ НАДАЛИ ЩЕ РАЗБЕРАТ И В СЛЕДВАЩИГЕ 50 ГОДИНИ. ТЕЗИ ТЕТО СКАЧАХА И ВИКАХА ПО ПЛОЩАДИТЕ СИГУРНО СА СИ МИСЛЕЛИ ЧЕ ОТ ЧЕШМИТЕ ЩЕ ПОТЕЧЕ МЕД МАСЛО БИРА И УИСКИ. ДА МОЖЕ ДА СЕ КАЖЕ ЧЕ ПОТЕЧЕ АМА НЕ ЗА ТЕЗИ КОИТО СЕ НАДЯВАХА А ЗА ТЕЗИ КОИТО ГИ ИЗЛЪГАХА. ЛОШОТО Е ЧЕ ПРОДЪЛЖАВАТ ДА ГИ ЛЪЖАТ И ТЕ ВЯРВАТ.

6

Гей

преди 11 години

А с компромати ставам ли история? Трактора много ме подвежда.