77

до ф-1

преди 11 години

ф-1, а ти какъв оли*френ си? През сбъркания си животец виждал ли си жив комунист? Защото аз съм виждал и още виждам в махалата.Първият, за когото се сещам, беше 'найсет години на много висок пост.Сега си носи старите костюми, ***-торбичка с кисело мляко и хляб.Сигурно яде и друго, но не чер хайвер.Няма кола, няма вила.Над него живее друг, работил директор години.Няма кола, няма вила, има сносен костюм за концерти и театри. Яде каши от елда и от овес. Третата...и тя. Битовизми, за да ги разбереш!

76

123

преди 11 години

Този ми изглежда работяга. И ми се струва, че не е изкарал парите си, висейки по форумите по цял ден и плюеки еврейте, комунистите, демократите, либералите, ***, бъгарите, американците, руснаците, турците, Борисов, Станишев, Доган, Волен и други сътворения на българския избирател.

75

До 76

преди 11 години

Мой човек, в дълбока заблуда си! Името Алишер въобще не е еврейско, а тюркско. Родоначалникът на узбекската поезия е великият АЛиШЕР НАВОИ, класик, писал но фарси и на чагатайски. Вероятно защото е бил от уйгурски произход. Изобщо стига с тези евреи, че завчера се подигравахме с една гнусотия - роман, в който изкарваха Колумб евреин. Става множко - рудниците на цар Соломон били в Южна Африка, открили Америка и т.н. А били роби на египтяни, асирийци, римляни. От козари станали мореплаватели!

74

ф-1

преди 11 години

Най- гадните, най-крадливото племе, това са КОМУНИСТИТЕ.До преди 20год. само ако споменеш КАПИТАЛИЗЪМ, нямаше да излезеш от затворите, а сега теси червени гадове са собственици на всичко, което хората са сътворили от векове. Погледни го само на какво прилича този червен оли*офрен! сигурно не може да си напише и името, без да го сбърка!ДЪРТ МРЪСЕН КОМУНИСТ!

73

До Дядо ви грък

преди 11 години

До Дядо ви гръкСледващият път, като напишеш "***", ще те напсувам с цялата мощ и красота на българския език. Фъфли си на гръцки и не обиждай!

72

Не съм антисемит!

преди 11 години

Абрамович, Алекперов, Фридман, Усманов, Михелсон, Векселберг - все чисти руснаци! "Кому на Руси жыть хорошо?".

71

Дядо ви грък

преди 11 години

До АтакаМи той не го крие много-много. Това пише в мрежата за него:Алишер Бурханович Усманов родился 9 сентября 1953 года в городе Чуст Наманганской области Узбекской ССР, по национальности - бухарский еврей.

70

ЗОРО

преди 11 години

Харчете си парите....КОВЧЕГА НЯМА ДЖОБОВЕ....)))))))))))

69

Анонимен

преди 11 години

Не знам как стават милиардери, обаче този на снимката прилича на селския хитрец.На неговите години би трябвало да се е изписал на лицето му някакъв интелект, но не би!

68

Атака

преди 11 години

Алишер - типично еврейско име!Това ми напомня за една прословута реплика на Gutle Schnaper съпругата на Mayer Amschel Rothschild през 1849 - Ако моите синове не искат да има войни, няма да има.

67

Анонимен

преди 11 години

Това е топ 10 на еврейската общност в Руската Федерация.

66

Анонимен

преди 11 години

Не е важно какво трупаш на тоя свят ,важно е за оня свят какво си натрупал.

65

ФЕН

преди 11 години

САМО В РУСИЯ МОЖЕ ДА СЕ СЛУЧИ ТОВА

64

Дядо ви грък

преди 11 години

До работещЕто пак, защо аз не ходя еди къде си... В рашка, както и в ***, жените са повече от мъжете, затова нормално е да се женят навън. Намирам в гугъл, че в рашка 3-5% от браковете са с чужденци. За Дойчланд статистиката е следна: общо 377 хил. брака от които 41 хил. с чужденци. Това са 11%. По таз логика те са по-зле от рашката? Сега относно имоти на рашки. Най-богатите купуват в Маями, средно-богати купуват в Испания, по-бедните в Черногория и Хърватско. Най-бедните в ***

63

Леля

преди 11 години

Хехе, че то един етнически руснак няма в тази десетка! :-))))

62

Иван

преди 11 години

Сложете ми минус ако тази *** заслужава и 1 рубла от тези всички пари .

61

работещ

преди 11 години

До Дядо ви грък:Останал си с грешното впечатление, че те мисля. Рускините ДНЕС се женят за българи като луди, естествено предпочитат швейцарци, американци, англичани, французи, австрийци, гърци, словенци, хървати (немците не са толкова глупави). На-бедните руснаци НЕ купуват имоти, нито в България, нито другаде. В България купуват имоти от тяхната номенклатура и мутри. Кога съм казвал, че това е емиграция? Емиграция са рускините. Ти нали не си в България, защо с ТВОИТЕ доходи не ходиш в Русия?

60

Анонимен

преди 11 години

Какви са тия руски имена? Фридман, Михелсон, Векселберг. Еврейската мафия и Русия ли превзе?

59

Анонимен

преди 11 години

Какво обсъждате руските милиардери. Защо не публикувате списъка на българските такива? Не ви стиска, нали?

58

Реалистът

преди 11 години

Аз даже се чудя как този пичага е успял да се вклини в първата петица изобщо...?!?! То е ясно,че там ТРЯБВА да са главно "руснаци" обаче от ЕВРЕЙСКИ произход :) ;) :) Те са си там де! Но този кво го дири там.... не знам :) ;) :) Ако направят същата класация и за ХАмерика ;) първата десетка, на сто процента, ще е от "Американци" ама от ЕВРЕЙСКИ произход! :) ;) :) Кинтите в света се държат в 70-80 процента от Еврейската общност и 20-30 процента от Арабски шейхове и принцове ;) Тва си е истината!;)