71

Роси

преди 10 години

До анонимен същото може да се каже и за теб 8

70

R&S

преди 11 години

До Анонимен 81 .....ТОЗИ *** КАКТО ТИ СЕ ИЗРАЗЯВАШ ИМАШЕ СМЕЛОСТТА ДА ИЗЛЕЗЕ И ДА НАПРАВИ НЕЩО, КОЕТО ДО СЕГА НЕ СЕ БЕ СЛУЧВАЛО В НАШАТА ДЪРЖАВА И ИМАШЕ СМЕЛОСТТА ДА СЕ ИЗВИНИ И ПРИЗНАЕ ДОПУСНАТА ОТ НЕГО ГРЕШКА....А ТИ ДОРИ ГОСПОДИН НИКОЙ НЯМАШЕ СМЕЛОСТТА ДА ИЗЛЕЗЕШ СЪС СОБСТВЕНОТО СИ ИМЕ И ДА НАПРАВИШ СВОЯ КОМЕНТАР

69

Анонимен

преди 11 години

четейки 90 % процента от коментарите ми става ясно защо сме една от най-мразените нации по света ...този *** насочи пистолет и стреля по невинен човечец, а *** тукго защитават !!! евала ..но от народ в който 99 % са с ПРЕСТЪПНО мислене какво друго да се очаква ? престъпниците са му герои !!е...ти мат`риала дето сме, няма друг такъв по света !!!

68

Джеско Джеимов

преди 11 години

Даде ,ама следващия преговори няма да води и жив няма да се предава ,като знае ,че предадели се и отива до гроб в затвора----та това е много лош пример ! 160000---та дори да излезе от затвора с тоя кредит току застреля всичките банкери в Сливен !!!!

67

anonimen

преди 11 години

e dobre de kak 6te gi plati tezi 160 000 leva kat e v zatvora toi nikoga nqma d amu gi plati takali e?

66

Анонимен

преди 11 години

Аре бе на всеки му е трудно, ама ако сите тръгнеме де се стреляме и взимаме за заложници къде отиваме а? Хората които са били в тая банка и те взимат 400 лева и хранят семеиства. А тоя селянин *** никой не му е виновен ,че не може да шофира и го късат на испит. Поне да беше направил опит да я обере та барем да си пооправи живота, а са си го пропиля за нищо.

65

БАЛЪК

преди 11 години

15 години за едното нищо... Жоро милионера поне открадна и скри милионите.............

64

до 66

преди 11 години

ЗАТОВА СЕ ВЪВЕДЕ ЗАКОН ЗА РАЗПЛАЩАНЕ НА ЗАПЛАТИТЕ,ЧРЕЗ ДЕБИТНИ КАРТИ.СЕГА И ДА НЕ ИСКАШ ВЪВ ВСИЧКИ ФИРМИ ТАКА СЕ ИЗПЛАЩАТ ЗАПЛАТИ,ЗА ДА МОЖЕ БАНКИТЕ ДА ВЗЕМАТ СВОЯ ПАЙ!

63

Похитители ?

преди 11 години

кагато по мирен начин ограбват банките ( кредитните милионери ) , никой не ги съди и не ги вкарва в затвора !Нито са крадци , ни похитители , ни връщат заема !И така извода е : не се стреля в банка .

62

123

преди 11 години

Кога ще вкарат БАНКСТЕРИТЕ за по 15-20 години в затвора, питам аз???

61

АК-47

преди 11 години

ЕЙ,ХОРА СКОРО МИСЛЯ ДА ВЛЕЗНА В ПАРЛАМЕНТА С КАЛАШНИК И ДА ГИ НАТРЪШКАМ,И БЕЗ ТОВА НЕ ЖИВОТ ВЕЧЕ!!!

60

Анонимен

преди 11 години

Е това е България човекът който беше превъртял от тази същата смазващата система живота на бедния човек 15 години в затвора при това че не навреди никому , а кредитните милионери които имена чак сега излизат на бял свят и ограбиха народа ни се смеят в очите това е България "бъдете патриоти" ха ха ха ах

59

честен

преди 11 години

*** от банките и политиците са най-гадните човешки същества на света,---------------------едно време се смеех на покойния си баща, как се редеше на опашки пред касата, за да си получи заплата. Обяснявах му, че има дебитни карти, че е вече сме 21 век. Човека се обръщаше и казваше - ти лапе си глей работата, АЗ С БАНКЕРИ ВЗЕМАНЕ ДАВАНЕ НЕ ИСКАМ ДА ИМАМ !!!Сега му разбирам идеята !

58

Анонимен

преди 11 години

Za ubiystvo davat po-malko godini.

57

честен

преди 11 години

Станчо явно за кинти му се дере алчния ***, та затова лае. Гледало е селянчето как по хамериканските филми - ако ти се заплати ти може и да не повдигаш обвинение, там наистина от жертвата зависи, ама БГ не е САЩ бе Станчо.А като си толкоз "разстроен" дано следвашия път те убият на место, та барем да има следващия за какво да те лежи в затвора.

56

честен

преди 11 години

Гнусно и жалко подобие на държава. Този със сигурност трябва да лежи в затвора, но не и 15 г. АБСУРД Е ТОВА ! Банкстерите в БГ държат политиците и решиха да дадат пример на мат'ряла, че втори път и да не си помисля да обира банки. В същото време разни Йосковци, прокурорски синове, къкьорчета с джипове мажат и газят по пътищата, а тях не ги лови закона. ИСКАМ ДА ПОПИТАМ ПОЛИЦИТЕ И БАНКСТЕРИТЕ - ЕЙ ***, ЧЕТЕТЕ ЛИ - ВСИЧКО ЖИВО БЯГА ОТ ТОЯН ***, КОЙ ЩЕ ВИ ХРАНИ ВЕ *** - БАХ *** ЛИ ?

55

ДА ЗНАЕТЕ

преди 11 години

До скоро не вярвах в конспирации,но забележете кои са в политиката и банкерите - евреи и арменци.Този човек си е виновен,че е прострелял охранителя.*** от банките и политиците са най-гадните човешки същества на света.

54

Кортен

преди 11 години

Пламене, Пламене...Каква си я мислил - каква стана!

53

щопс

преди 11 години

маджо, маргините и бб кога в пандиза?

52

Анонимен

преди 11 години

Съдебната система е като пияна кокошка,складираща зърно в гушата! Няма да се чудим,ако и този осъди България в Страсбург!