8

Анонимен

преди 11 години

deistvia triabvat ne protesti tapaci straxlivi .mijityrnici.

7

Анонимен

преди 11 години

Иван Пушкаров. Никога не трябва да забравяме 1992г. Първата работа на МС беше да научи от финансовия министър Иван Костов колко е държавният резерв. - И колко беше той? - 60 милиона!? Цялата държава беше оглозгана до 60 милиона, дори за аспирин нямаше. Направо ни се разтрепераха краката. А само преди година резервът е бил 4 милиарда. След обявения от Луканов мораториум по дълга бяхме в пълна изолация,никоя държава не искаше да преговаря с нас. Андрей Карлович Луканов бог дъго прости и Иван Костов и БКП, бяха наистина гениални злодей.

6

1

преди 11 години

Бетоновоз блокира движението пред общината във Варна тази вечер, заедно с около 60 транспортни работници.Golqm protest, banda ***

5

Анонимен

преди 11 години

До неВарненец а какво да правят тези които през деня работят, а не слушат радио? :)

4

неВарненец

преди 11 години

Варненец, днес цял ден по радиата се говореше за протеста на хората... А относно статията драскача явно не е бил там. Тъкмо се прибирах от работа, минавах покрай протестиращите когато бетоновозът си дойде, паркира пред хотел Комфорт в бус лентата, никакъв полицейски ескорт нямаше. Имаше двама униформени които отидоха при шофьора(предполагам за документна проверка) и тогава останалите протестиращи скочиха да към камиона да защитят колегата. Имаше и скандирания "мафия" и т.н.

3

Варненец

преди 11 години

Щом протеста е без съгласие на кмет, значи е незаконен. Да не превръщаме демокрация в анархия. Ако се знаеше, че ще има протест хората щахя да избягват тази транспортна артерия. Хората се прибират от работа, измореним, отиват да си вземат децата от градините, пък 15 човека решиха да блокират булевард ей-така, за да му е гадно на кмета. *** са тези които без да информират общината, без разрешение на кмета, и без организирано движение от полиция блокираха главен булевард в пиковия час.

2

Бойко Борисов

преди 11 години

Тия пък какво искат?

1

Анонимен

преди 11 години

"Преди това изнервен шофьор на джип се опита да пробие протестиращите"Абе навсякаде ли има такива ***?