133

горянин

преди 11 години

Аз питам прокуратурата кого обслужва? Защо се захваща така здраво с анонимни доноси, а не взе никакво отношение по откритото писмо на Едвин Сугарев, където се изнасят потресаващи факти за другаря СърГей и компания? Имам чувството, че тези прокурори са членове на предизборния щаб на червените крадци. Защо се раздухва всичко това, след като на тяхната пресконференция бяха изказани само някакви хипотези? На кого да вярваме? На прокурорите или на главния секретар на МВР?

132

БГ

преди 11 години

КАТО ГЛЕДАМ НА ИНФОТО ЗА ФЛОРОВ ГЕРБЕРСКИТЕ ПЛАТЕНИ ПИСАЧИ НИЩО НЕ МОГАТ ДА ПРОТИВОПОСТАВЯТ ОСВЕН ДА СЕ ВРЪЩАТ В ИСТОРИЯТА ... БЕЗСИЛИЕ, ЗАЩОТО КОГАТО СИ ПОДСЛУШВАН, РЕКЕТИРАН, ОСТАВЕН БЕЗ ЗДРАВЕОПАЗВАНЕ И НОРМАЛНИ УСЛОВИЯ ЗА ЖИВОТ ВЪОБЩЕ НЕ ТИ ПУКА КАКВО СЕ Е СЛУЧВАЛО ПРЕДИ 100 И ПОВЕЧЕ ГОДИНИ. ИСКАШ ДНЕС ДА СЕ ЧУВСТВАШ СВОБОДЕН ГРАЖДАНИН С ЗАЧИТАНИ ПРАВА!

131

ушев с антенка

преди 11 години

Какво ли още трябва да излезе за тиквеното правителство, за да излезе народа и да ги гони пак с камъни. Герб успяха да убият дори и надеждата ни за по-добър живот!

130

Доктор

преди 11 години

Ама е с гриф Строго секретно, и са документи, а не да се говори, че нещо някой някога. Така се ходи на избори, герберчета - с готово домашно. Вие какво, мислехте че ше земите изборите ли? Вие от ГЕРБ сте много *** парчета тогава, бе! Да се готви Тиквата, той е последен за десерт на целия народ преди изборите. Йоцата сигурно лично ще се обърне към нацията за извращенията на Боко Тиквата. Айде приключвайте предизборната кампания и слагайте пижамите - раираните. *** гербери.

129

Мирише

преди 11 години

Мирише ми на земеделска техника с тия анонимни сигнали и по-точно: ТРАКТОРИ!

128

разбиране

преди 11 години

kostov falshivia spomen za demokrazia,Атентатът в църквата Света Неделя е най-тежкият терористичен акт в историята на България, а по това време и в света.Извършен е на 16 април 1925 г., Велики четвъртък, когато група крайнолеви дейци на Военната организация (ВО) на Българската комунистическа партия (БКП) взривява покрива на църквата Света Неделя в София. По това време в нея се провежда церемонията по погребението на генерал Константин Георгиев, убит на 14 април същата година от други дейци на комунистите. Специалната цел на атентата е да бъде ликвидиран военният и политическият елит

127

до размисал

преди 11 години

А ПРЕДИ АТЕНТАТА 1925 Колко БЬЛГАРИ БЯХА ИЗБИТИ ОТ ФАШИСТИТЕ УБИЛИ СЕЛСКИЯ ВОДАЧ И МИНИСТЬР ПРЕДСЕДАТЕЛ. ДА СИ ЧУВАЛ ЗА СЕЛСКО СЕПТЕМВРИЙСКО ВЬСТАНИЕ 1924 В КОЕТО КОМУНИСТИТЕ НЕ СА УЧАСТВАЛИ ЗАЩОТО ИМ Е БИЛО ЗАБРАНЕНО. ЗАЩО Е ВДИГНАТО СЕЛСКО ВЬСТАНИЕ И ЗАЩО СА ИЗБИТИ ХИЛЯДИ- ДА СИ ЧУВАЛ ЗА ГЕО МИЛЕВ УБИТ ОТ ТЕЗИ ЗА КОИТО РЕВЕШ! Размисала ти е ТЬПАНАРСКИ и льжлив!!!!!!!

126

ЭЭ

преди 11 години

До razmisalЗа Фролов ли намекваш нещо?

125

bg

преди 11 години

TRAKTORA NE SPIRA DA ORE ..................OTREJETE MU EZIKA.........

124

razmisal

преди 11 години

Атентатът в църквата Света Неделя е най-тежкият терористичен акт в историята на България, а по това време и в света.Извършен е на 16 април 1925 г., Велики четвъртък, когато група крайнолеви дейци на Военната организация (ВО) на Българската комунистическа партия (БКП) взривява покрива на църквата Света Неделя в София. По това време в нея се провежда церемонията по погребението на генерал Константин Георгиев, убит на 14 април същата година от други дейци на комунистите. Специалната цел на атентата е да бъде ликвидиран военният и политическият елит на страната, включително цар Борис III.

123

Анонимен

преди 11 години

Само Коко и някое куку могат да гласуват за БСП. Другарите вече стават смешни. Пак прибегнаха до услугите на А. Петров и неговите крадени и преправени архиви.Нали затова го бяха назначили в ДАНС,за да изнесе компромати,които да пускат после според обстоятелствата. Драйфа ми се от другарите-урунгели и слугата им ***.

122

Анонимен

преди 11 години

Гоше, един да отиде и готово! Всички трябва да гласуват за да се анулират купените гласове!

121

Gosho

преди 11 години

Най хубаво за никой да не се гласува за да разберат тези парти че без народа са кръгла нула

120

Анонимен

преди 11 години

Атака, а ти от кое черво излезе, да ти го ...

119

коко

преди 11 години

Маа Ви идиочита-каза го бачо Кольо преди 25 години -дано още да е жив!!!

118

Анонимен

преди 11 години

Мен, няма бивши комунисти. Ти си драпал за някоя облага и затова си се присламчил...Герб е пълен с такива като тебе! Да и в партията има ***, но това се чисти даже и в момента.

117

Анонимен

преди 11 години

nr 153 e isterik-ANALizator

116

БУДА е аут

преди 11 години

За наркотиците и БОЙКО се говори много отдавна- Сретен Йосич , БОЙКо като главен секретар на МВР и накрая убийството на Мишо БИРАТА и жена му. Просто сега започват да се врьзват нещата.БОЙКО има много врагове и сега е тяхното време. С тая тиква вече е свьршено - БАТЕ БОйко неможе да спре лавината и тя ще го убие буквално- просто няма да му се размине. Който залага на него откровено е ***. Вьпрос на време!

115

Анонимен

преди 11 години

Дали ще го проверят и как, ще гледаме, но циркът е голям! Герб е пълно безумие и идиотизъм. Егати мафиотите.

114

Петракиев

преди 11 години

Прокуратурата щяла да проверява от къде има теч на информация, НЯМА ДА ПРОВЕРЯВА ИНФОРМАЦИЯТА ДАЛИ Е ВЯРНА!Май има голяма разлика?