66

Анонимен

преди 11 години

Бог да я прости ! Беше наистина железна - тя и Роналд Рейгън разбиха икономически империята на Злото - ссср !

65

Анонимен

преди 11 години

Предателския червей с петното няма ли да гибирдясва вече?

64

1984

преди 11 години

Бог да я прости!!! Благодарение на Маргарет Тачър се срути нелепия и жесток "комунистически" строй, и милиарди хора могат свободно да живеят/ където искат/, да четат, гледат и слушат каквото им харесва, да влизат свободно в църква/ и друг храм/, да говорят свободно, да не се страхуват, че ще бъдат въдворени в лагер, изселени или убити без съд и присъда. Вярвам, че след няколко години ще се освободим и от децата, внуците и снахите на ***.....

63

Старозагорски

преди 11 години

Струва ми се,че тази бира в началото,на фона на траурната процесия е тъпо.

62

Анонимен

преди 11 години

Видяно на една стена:Iron lady? Rust in peace.Чудесна игра на думи. Отделен е въпросът, че е доста неуважително съм смъртта на дамата, все пак.Подозирам, че след смъртта на някои от родните политически герои, ще се стигне до подобно отношение.Някои неща не могат да бъдат премълчани и простени дори и пред лицето на смъртта. Справедливостта го изисква.

61

Пропуск

преди 11 години

Плевналиев и Петър Стоянов отидоха за погребението в Лондон,а забравихме да обявим ден на национален траур в България. Или утре ще го направим с леко закъснение?

60

Анонимен

преди 11 години

циркаджии

59

www

преди 11 години

ЕДИН *** ПО МАЛКО..

58

Анонимен

преди 11 години

Кралицата и Желязната лейди бяха добри приятелки.Често пиха чай заедно,и ползваха една марка памперси,против неволно изпускане

57

60 do 61

преди 11 години

Което си написал, не е вярно! Никакви нейни съвети не следваме тези 23 години, точно обратното, реформите в БГ спряха от поне 12 години, затова е тази мизерия. Само ще ти кажа, че нейни са думите: "По-лош от държавния монопол е само частния монопол". Всеки с дясно мислене за свободен пазар е ПРОТИВ монополите. Е,какво общо виждаш с това в БГ, да не би да е имало някой да се бори с монополите от всякакъв вид. Е това е проблема. Ние нямаме десни лидери, а само позьори в БГ.

56

Истината

преди 11 години

В цялото Обединено Кралство хората си организират ПРАЗНЕНСТВА по случай смъртта на ВЕЩИЦАТА Тачър. Масово по стените лозунги-"Вещицата е мъртва", "Ръждясвай в ада", "Взимайте лопатите и на опашката"Българските медии обаче се скъсаха да се надпреварват, кой повече да и улиже г*за.

55

Анонимен

преди 11 години

Външния дълг на Великобритания е около 455% от БВП. Останали са около 5 големи предприятия като Роувър. С приватизацията "желязната лейди" ликвидира тамошната индустрия и я замени с Лондонското сити. Преди първите си избори като премиер там имаше най-високата безработица от войната насам. Спаси я загадъчната война за Фолкледските о-ви. След това балонът почна да се надува и пукването му е въпрос на време.

54

да, велика е!

преди 11 години

"Поех този пост с едно единствено намерение - да превърна Великобритания от зависимо в разчитащо на силите си общество; от "дай ми" в "свърши го самият ти". В нация, която се вдига на крака и се оправя, вместо да седи и да чака безучастно" На светлинни години от "ще изгоним ЧЕЗ щом сте бедни" и "ще направим социална държава без пари" Кога и тук ще се наложи някой с подобно мислене и най-сетне подкрепи онези 700-800 000 които работят?

53

Анонимен

преди 11 години

англичаните будят единствено погнуса навсякъде по света. Явно, номер 55, не си имал вземане даване с английски *** по морето, и въобще с английски туристи. Най- ме дразнят *** на ужди ***

52

до 55 и 54

преди 11 години

Ами тея две числа ако бяхме ги пуснали с едно Т отпреде щеше и ние да будим уважение навсякаде по света!Нали ми схващаш/те или да го пиша за нивото ти!Днес може и 50000 кухи паунда да взимат, утре може и от глад да умират.

51

Анонимен

преди 11 години

Комплексирани балкански коментари.Англичаните будят уважение навсякъде по света.Уважават си лидерите, уважават си страната.Вие живейте с по 300лв. на месец и си плюйте на воля колко били прости и колко нищо не стрували в сравнение с нашата велика, неповторима България.И аз си обичам родината, но да плюеш по страна като Англия..това си е олигофрения.

50

Анонимен

преди 11 години

Чета коментарите и се убеждавам за сетен път, че от тоз български народ няма по-*** на света. Дори и *** не става от него. Кал и смрад.

49

Анонимен

преди 11 години

Великобритания империята на 5 пустини и 1000 туземски племена!Айде стига хвалба за тея сякаш им се вързваме на самонавития национализъм!Англия е 130 000 кв км ,а България 111 000.

48

Вещицата умря

преди 11 години

ДИНГ ДОНГ ВЕЩИЦАТА УМРЯТова е най-често слушаната и закупувана песен през последните седмици, но еврейската ВВС я извади от класациите, а някои еврейски магазини даже я спряха от продажба.Ей това е западната демокрация!

47

MM

преди 11 години

Англичаните и американците като нации са определно най-големите наионалист и лицемерници виждани някога. Нагло разграбват и фалират държави като се оправдават с различни идилични лозунги подозрително напомнящи на толкова мразените социалистически послания. Сега какво цял свят трябва да им гледа помпозните глупости и да се кланя на поредният политик допринесъл до упадъка на голяма част от света за сметка на английските и американски интереси.