105

beli

преди 11 години

пак комунистически празни приказки борисов ако искаше преди 2г ставаше президент нямаше кой да го спре

104

Гюро Михайлов

преди 11 години

Народът започна да се променя! Може би това е единственото добро, което ГЕРБ направи, без да го осъзнава! Показа ни какви НЕ трябва да бъдем- мутри, крадливи, да бъдем добри, да нямаме кумири като Ивана... Да не допускаме простотията в себе си и властта!

103

Анонимен

преди 11 години

grobove kirlivi bokovi vie ste za zatvora

102

Daniela_Radeva

преди 11 години

Росен не прави достатъчно за народа. Гледа да угоди на големите в държавата, но не и на обикновените хора в страната. Пренебрегва ги, но забравя че именно те го избраха за президент. Един ден да не се чуди защо симпатиите на хората намаляват към него.

101

Hrisov

преди 11 години

Нещо му нямам доверие напоследък на Плевнелиев. Откакто показва колебливост с назначаването на служебното правителство, то той не е същия. Отделно в речите си допуска куп гафове и не спазва правилно процедурата.

100

didoo

преди 11 години

Много хора се отказаха и ще продължат да се отказват от постовете си, защото очакваха Росен Плевнелиев да бъде един, а то се оказва, че е съвсем друг. Поведението пред неговите колеги напоследък не е добро и логично те не желаят да си имат повече работа с него.

99

Rangel_55

преди 11 години

"Той определи като абсурдно поведението на президента Росен Плевнелиев, който вече трети ден не е заел позиция и не се е изказал по скандала. " - Оооо, ама надявайте се от *** да има позиция, сега чака просто да му спуснат, какво да каже. Нищо чудно да си е останал инсталирания човек на ГЕРБ и наистина да подгрява стола на ББ.

98

Анонимен

преди 11 години

За копирането на модела "Путин-Медведев" се знаеше още преди изборите - нещата са повече от очевидни.

97

Анонимен

преди 11 години

Плевнелиев топлил стола за БорисовЧе то лентореза сам го каза това в момента в който казаха, че плевнята е президент. Не си ли спомняте?

96

а бе

преди 11 години

да ви питам кой беше тоя плевнелиев че нещо немога да се сетя:):):)

95

камък ми падна

преди 11 години

Реално погледнато нямаме нужда от такъв президент като него. Ако подаде оставка, ще направи услуга на много хора. Публична тайна са връзките му с енергийния мафиот Иво Прокопиев. По-точно жена му, която дълги години е работила в негова медия.

94

twin_peaks

преди 11 години

Росен Плевнелиев е национален предател и колкото по-рано си подаде оставката като държавен глава, толкова по-добре.

93

djastin

преди 11 години

Ако продължава в същия дух не само Борисов, но и Плевнелиев няма да додрапа до президентските избори през 2016г, много му станаха гафовете още през първата година от управлението, та да съумее да запази поста си още 3 години.

92

Анонимен

преди 11 години

На Райчев ако му вържеш ръцете,не може да каже една дума

91

borkoslav

преди 11 години

Нормално, все пак Борисов иска да мине през всички нива в управленската йерархия - кмет, премиер, президент... Нарцистична натура е човека обича вниванието, а и парите не са никак малко. В същото време послушният шут Плевнелиев бе възможно най-удачния избор - президентът неведнъж доказа верността си към ГЕРБ-ерите, че и сега им подготвя добра почва за следващите избори. Самият Плевнелиев не би успял да додрапа до президентския пост без якото лансиране от страна на Борисов.

90

mihail tsonev

преди 11 години

Нечистоплътни душици а не социолози.

89

do 81

преди 11 години

ДА, прав си , но мислиш ли че тиквата не е лапнал от тях, кой знае колко рекет е свалил да не ги вкара в затвора! Тиквата е класическа мутра, а червените и костов и доган са направо виртуози на кражбата, както и да е всички са от един дол дренки, но аз не искам да ме управляват *** и мутри, кат ше са престъпници, поне да са интелигентни! А някакъв *** с мозък на *** и с IQ за селски тарикат!

88

Българин

преди 11 години

Един сериозен социолог категорично не може да проявява политически пристрастия. За него трябва да е единствено важно какво говорят и мислят хората, и той да анализира това. А този лапач-заменкаджия-пишман-социолог с всичко показва, че е платен агитатор. И тръгнал да скача срещу други социолози - нещастна червена ***!

87

Ddddd

преди 11 години

Nadali Boiko shte se izkachi do tam sled tova padane...

86

Анонимен

преди 11 години

Snimka: Psihichni razstroistvaUchebnik po Psihiatriq. Izdatelstvo Medicina, Sofia 2012