38

Анонимен

преди 11 години

Гербска шайка прави партия на "протистиращите". Виждате ли как работят изборните технологии. Е как ще качва БСП като на тия избори са се хвърлили 300 партии да размият народния вот. Даже и Костов и СДС са отделно за да не влязат та другарите-гробари пак да хванат кокала който им е по-скъп от всичко. Колко харчат за нископлатени депутатски постове... То хич корупцията не прозира... хахахахаха БАЙ *** ПРАВИ ИЗБОРИ

37

Анонимен

преди 11 години

Опаааа. Заописът е от доста отдавна но преди не го разпитваха че играеше по гробския сценарий да отмъкне протестиращи гласове че и да вкара в парламента гербска "протестираща" партия. А сега като не е с тях и ХОП - разпитват го!!!! Правилно се каза че някой си има прокурор.

36

hjk

преди 11 години

що не кажеш нещо за хотела с дивите прасета отвън и денонощните сбирки на комарджии вътре.Огън да я гори тая държава щом такива индивиди като тоя са депутати в нея.

35

Анонимен

преди 11 години

Разпитват Емил Димитров заради сбирката в хотела му ......................Ако го открият!

34

Анонимен

преди 11 години

"БИРАТА" И "ФАСА"-ПРИ "СВЕТИ ПЕТЪР",НА ТЕРАСА....

33

Хан Крум 3

преди 11 години

Никога не съм очаквал,че ИМЕ в Световния футбол като "Доктор" Стоичков,който демонстрира навсякъде НЕпукизъм и селски характер-инат ще се "слага" чак толкова на Бойко Методиев Борисов и партията му! Голямо разочарование! А за тая "научна титла" човек да се чуди... да се смее ли... да плаче ли...?!?! То направо като подигравка, а не като признание! Чак докара и щерка си от Испания да е "бута" където може по медиите тук! Смях! Тая лигла,след като била "призната" в Испания?!? ха ха! Що идва тука?!?

32

Анонимен

преди 11 години

Този Емо май имаше проблеми със сърцето...Да не се окаже в даден момент, че са се задълбочили...и...в комбинация с виагра...и той при МИшо-бирата.

31

Хан Крум 2

преди 11 години

Продължавам от 34-ти !.... Празни приказки по медиите още някой и друг ден... и накрая всичко "скрито покрито" на принципа "всяко чудо - за три дни!".... И това ще е! Нищо ново под Българското слънце! А "безпартийния" ;) иначе голям футболист,но откровено малък и простоват човек - "Доктор" Стоичков съвсем скоро ще стигне дъното на падението в очите на Българите,които наистина го Боготворяха и обичаха искрено! С цялото си поведение в последните няколко години НАИСТИНА прекали в слагането на ГЕРБ!

30

Тц

преди 11 години

До Анонимен> това със скритата камера не е ли незаконноДа снимаш престъпление на видео, което уличава конкретни престъпници (па било то и със скрита камера) - не може да бъде незаконно. Ако пък в някакъв си там закон пишело, че било незаконно - значи самия закон е шантав, също както и като тези, които са го гласували. Толкоз!

29

Гочо

преди 11 години

Кой мозък иска още да го управляват Бистришките тигри?!...

28

Анонимен

преди 11 години

"ТУЙ МОМЧЕНЦЕ-"ФАСА"НЕБЛАГОДАРНО!"БОЦЕ" ЩЕ СЕ РАЗПРАВИС НЕГО НАЙ-ВУЛГАРНО..."!

27

Хан Крум

преди 11 години

И какво мислите,че ще му направят на този?!?! Все още ли има абсолютни балъци в нашенският Абсурдистан,които да имат каквато и да е вяра на политици и социолози и всички по веригата,"накацали" по нея само и само да могат да "смучат" колкото се може повече и повече?!?! Ако има.... значи или НЕ са си пили антидепресантите... или в последните 25 години са живели на Луната и оня ден са се прибрали! Ще има общи... празни... а много често и откровено *** приказки и "оправдания" по поръчковите медии..

26

любопитен

преди 11 години

А как по-точно го разпитват? С конферентна връзка по скайп?

25

Анонимен

преди 11 години

"ГЕРБЕРИ НА ВЛАСТ-СКАНДАЛИ ДО ЗАХЛАСТ"!

24

Killuminati

преди 11 години

Емо-Феодало-Етрполски - обаждай се на нотариуса в Лондон да отваря касата и да разкрива истината за Бог-Буда

23

Анонимен

преди 11 години

Това:лошо ,пепослушно момченце Емо.Което изневери на "партийната линия",а впрочем той деца има ли?...

22

ббооппрр

преди 11 години

бойко е физически неприятен, смърди (живковистите са така). цецо е грозен. фидосова пуска огромни облаци газ. всичките са сурогати, кръстоски с извънземното и хипопотам. боко има айкю от минус 10000000, когато се движи температурата му се вдига поради засиленото използване на слабото му ЦПУ.

21

arhar

преди 11 години

Емо Фаса да не пропусне и той сега да плюе по Цветанов така, както го правят Станишко и Сл. Бинев, който през 90 - те г. се е занимавал с проституция, наркотици, кражби на коли ?

20

байСтаври

преди 11 години

До мунчоЩо бе ***?А пък аз си харесвам герб.И ще гласувам за герб!

19

мунчо

преди 11 години

Истината е, че вече никой не харесва ГЕРБ - нито хората тук, нито на запад, нито на изток, просто скандалът с подслушването беше капката, която преля чашата на търпението. Така Цецо ги извози всички с Крайслера......:-)