195

hop-hop

преди 11 години

Stani6ev se 4udi ve4e kakvo da izmisli. Podslu6vaniq, MVR, dosieta, kakvo li e sledva6toto?

194

hudojnichkata

преди 11 години

Станишев издишаш вече съвсем! Какви са тези глупави аргументи и пошли обвинения! Така избори няма да спечелиш! Къде са парите от Цанков камък, които отмъкна най-нагло и скалите там се срутват, пътя е опасен и си направил мижав ремонт за 240 млн. лева, от които си крал колкото се може повече! Проекта не е бил съгласуван с генция Пътища! СРАМ НЯМАТЕ, СРАМ, за съвест и дума не може да става!

193

РК

преди 11 години

Как имат наглостта да обвиняват за подслушване тези наглетци от БСП. Та по време на управлението на червените ***, бяхме не само подслушвани...Забраняваха ни да ходим и на църква, а днес от тях лицемерниците не може да се доберем да запалим по една свещ в храмовете!

192

Анонимен

преди 11 години

простичък въпрос- кой се страхува от подслушване? ... който има от какво да се притеснява...

191

Милка

преди 11 години

Надявал се е Станишев сценария му да му донесе победа, но за жалост слепи и глупави няма.

190

Pokahontas

преди 11 години

Все още съм изненадана , как може да има хора които да са толкова нагли , като г-н Станишев,ако някой трябва да бъде съден това няма да е нито Цветанов ,нито някой друг от ГЕРБ , стига сте плюли и сте злобяли

189

анонимен

преди 11 години

БСП забравиха за случая Хохегер и Цанков Камък? Де не се ежете и не се правете на умни бесепари смотани! Прости сте и такива ще си останете! Похвалете се с нещо което направихте за тази държава вместо да ядете ***. Мисля че няма с какво да се похвалите! ГЕРБ и само ГЕРБ това е бъдещето на България!Успех на ГЕРБ! Умните хора оценяват ГЕРБ само глупаците (най - вече БСПарчетата) ги плюват. ГЕРБ отново ще спечелят изборите и след 4 години ще има още много работи които да покажат и да се похвалят

188

к

преди 11 години

Станишев взе здравето на ББ

187

Коко

преди 11 години

ГЕРБ - имаме воля, но е ЯЛОВА ***

186

Тъпи герберуги!

преди 11 години

И кво стана бе герберуги?Основните играчи на Бойко един по един се е запътват към затвора !?!Нещо да ми кажете бе мижитурки!

185

Коко

преди 11 години

Успех на БСПЗа ГЕРБ - никакъв успех!

184

Напомням...

преди 11 години

И да не забравяте да носите контрабандни цигарки на Цецко Крайслера и пържолки от динозавърско ирландско на Миро Мършата в затвора !!!

183

Фродо

преди 11 години

За един сватба за друг брадва!Докато едни предлагат платформи , други ги разследва прокуратурата !"Изгоних ГЕРБ - Спасих България"

182

Ъпсурд

преди 11 години

Цялата платформа на ГЕРБ се градеше върху приориретното строене на магистрали без да се обръща внимание на други икономически възможности и социални сектори. И този балон се спука и няма с какво да се компенсира, особенно след като и фискалния резерв е източен. А на Боко му се наложи да реже лентички не на всеки килкометър както го е учил Тато, а на всеки 100метра за да запази любимото си хоби. Аман от некадърници!!!

181

Хайлазин

преди 11 години

Щом Бойко с цялото си его и любов към медийните изяви се покри като мишка, значи държавата е докарана до ръба и той отлично го знае! Нищо чудно съвсем скоро да му лъснат далаверите!

180

dama pika

преди 11 години

пожелавам успех на изборите на ГЕРБ

179

magdalena

преди 11 години

живея в германия според германско проучване 57 % от запитаните по улиците на софия ще гласуват за атака

178

Иван Маринов

преди 11 години

Тези от бесепето да не се ежат чак толкова много. Първо, обвиненията им са недоказани. Днес ясно беше обявено, че въпросната техника не е работила. Второ, те нима забравиха за случая Хохегер и Цанков Камък? Тези беди поне са доказани, а мащабите им са огромни - финансови имам предвид.

177

Анонимен

преди 11 години

"ДАЛИ ЩЕ ЛЪЖЕ,ИЛИ КРАДЕ.ЦЕЦКО,БЕЗ БОЙ,НЯМА ДА СЕ ДАДЕ...".

176

Анонимен

преди 11 години

ЧЕРВЕНИ ***!!!Революции, атентати, компромати ...Затриват България без да им мигне окото, само и само да дойдат на власт и да крадат на воля!Ама и простия българин им вярва и умира от глад!*** ***!!!!!!!!!!!!