119

Анонимен

преди 11 години

Подслушването пречи на батко и браткокрацията!!!

118

Анонимен

преди 11 години

До Анонимен 142: Кой създаде ББ - БСП!!! :D

117

Анонимен

преди 11 години

единственият шанс на БСП да спечели някаква подкрепа е чрез нагнетяване на напрежение и създаване на изкуствена паника...простичък въпрос- кой се страхува от подслушване? ... който има от какво да се притеснява...

116

Мария

преди 11 години

Всичко е един сценарий на БСП, целящ компрометиране на ГЕРБ.

115

Анонимен

преди 11 години

Селският интригант Серго пак направи жалък опит да орони авторитета на ГЕРБ! Клюките на село Станишев тук трябва да се работи както прави ГЕРБ не да се интригантства и клюкарства както правите всички долни ***. Станишев за лидер на тия партизани не става та и на европейците. Тъкмо и там да се *** и там да видят че не става нищо от него.

114

Анонимен

преди 11 години

Кой създаде мутрите? - БСП.Кой създаде червената мафия? - БСП.Кой създаде и толерира червените олигарси? -БСП.Кой окраде и изнесе държавата в чуждите банки и офшорки? - БСП.БЪЛГАРИТЕ, ЕВРОПА И ЦЯЛ СВЯТ ВЕЧЕ ЗНАЯТ ТОВА! , БЕЗ ДА СА ПОДСЛУШВАЛИ!

113

Мархутка

преди 11 години

Това е напълно тенденциозно мрънкане от страна на европейските ни "партньори" от НДСВ и ДПС. На ЕС пък не им прави чест да анатемосват България за нещо, което дори е недоказано. Просто е спуснато от един комунист.

112

аз

преди 11 години

червената *** на съд! какво реват..аз например нямам какво да криа и ми е все едно дали ме слушат или не

111

magdalena

преди 11 години

живея в германия според германско проучване 57 % от запитаните по улиците на софия ще гласуват за атака

110

???

преди 11 години

!Че кога е имало демокрация?Слободия и Рушветизация, те това е положението!

109

АНОНИМЕН

преди 11 години

НЯКОИ Я ПОЛЗВА ТАЯ ДАМА В ЕП.

108

ANONIMEN

преди 11 години

ТАЯ СЕ Е ВЖИВЯЛА ДОСТА.

107

Анонимен

преди 11 години

До Анонимен - 61 - Кой говори за масово подслушване, бе момче. Подслушват се тези, които въртят далавери. Защо ние трябва да сме най-бедни в Европа, а шайка ***, които са наследствени принцове без нито ден трудов стаж да са сред най-богатите? Разбирам, откраднаха фабриките, добре - бяха на власт. Ама защо ги продадоха за старо желязо? Явно само това могат тези хора. Е ние останалите, да не сме техни роби а?

106

Пак Аз

преди 11 години

До Анонимен - 103 - Ми то в последните 40-50 години, за които имам спомени имаше само една диктатура - Социалистическата. Едва ли можеш да твърдиш, че лъжите на Соц Принца Станишев за диктатура на ГЕРБ са нещо повече от мокри сънища. Той толкова може човека. Къде ли не са го пращали да се учи, но като нестава, нестава. От всяко дърво *** нестава.

105

Анонимник

преди 11 години

Дори и подслушванията да са нерегламентирани не са бсп хората, които ще раздават морал и акъл!! Същото се отнася и за доган и сидеров, разбира се. И те не са цвете за мирисане! Просто няма как компрометираната опозиция да твърди, че е единствената алтернатива и да се бута да управлява. А иначе Хохегер (бсп-станишев), Цанков Камък (дпс-доган), магистрала тракия ( катастрофата на сидеров) ....

104

Аз

преди 11 години

До Анонимен - 112 - Ами, как няма да поиска разследване, ще вземат да го изтипосат и него, като дедо Хохенгер, как се пазари с каката на Серго и да го тикнат в панделата. Там съдят, не си играят на тоя е мой, оня е твой.

103

Аз

преди 11 години

До Заклет комунист - Всичко това е вярно, но само за Шведите. Да има някъде друга държава, която социалистите да не са я развалили? И изобщо освен името едвали може да се намери нещо общо между Шведската Работническа Партия и всички останали социалисти в света, които само крадът, лъжат и продават интересите на тези, които им повярват и ги вкарат във властта. Виж какво стана последно във Франция.

102

Калоян

преди 11 години

Ало, до 109..без атакисти моля! Те не са управлявали и не ми се вярва, че знаеш какво биха били направили ако ли биха били избрани от народа за това! Много жълта преса четеш и пригласяш на измамниците народни или и ти си такъв!.Но, Видов ден наближава и няма да има - няма, не искам, болен съм и прочие!Като заработи трибуналът и пари ще има в държавата и благата ще се разпределят за благоденствието не само на управляващите, а между всички българи!

101

Анонимен

преди 11 години

ГАДЖЕ Е ОТСЕКАДЕ

100

Гергана

преди 11 години

Какъв скандал бе хора .Спомнете си Хохегер , случая Цанков камък .Стига с на БСП глупостите , че няма какво да правят по цял ден само небивалици съчиняват