80

sever

преди 11 години

siromah chovek jiv djavol neka bogatite amerikanci ce naychat che i ot tengera stava bomba jalko za nevinnite hora

79

наивник

преди 11 години

Незнам защо но имам предчуствието че главния мозък на атентатите в Бургас и Бостън е един и същ и се намира в самите САЩ

78

лора

преди 11 години

HSBC , НЕ СПОРЕТЕ КОЙ Е ПО УМЕН И КОЙ НЕ. ТЕМАТА Е ДРУГА .МОЖЕ БИ ЧОВЕКА В ЛОНДОН ДОСТА ПО ДОБРЕ ВИЖДА НЕЩАТА СЕГА КАКВИ СА ЗАЩОТО Е ТАМ ,А ВИЕ НЕ СТЕ В ЛОНДОН.ПРОСТО Е ,ЗАД ВСИЧКИ АТЕНТАТИ КАТО СЕ ПОГЛЕДНИ НАЗАД КОЛКО ЗА ИЗВЪРШЕНИ ОТ АРАБИ

77

Анонимен

преди 11 години

Наистина ,жалко за невинните жертви. Едно дете загина .Каква душа е имал атентатора .Какво е виновно детето...

76

Българин

преди 11 години

Жалко, че са загинали невинни хора, обаче не може една държава да има повече от 100 окупаторски военни бази по света и да очаква, че ще я обичат и уважават, няма как да стане, целия свят мрази САЩ. Докато не си махнат окупаторските бази от държавите по света, нямат шанс да заживеят нормално, навсякъде ще ги гърмят като глигани, у тях и по света!

75

петко

преди 11 години

HSBC като сте частен случай не коментирайте.

74

HSBC до Кент

преди 11 години

Понеже съм работил в Лондон, определено мога да кажа, че господина не е по-умен от мен. Ако беше по-умен, има други позиции, които са много по-добре платени, не са на такова място и няма такова напрежение... но това е друга тема. Мен не ме гледайте, аз съм частен случай, който не трябва да се взима под внимание. Все пак, нека се върнем на това колко е умен банкера, след като и хабер си няма от елементарна история на Европа..

73

поля

преди 11 години

До спорещите на тема религия. Няма лоша религия, най-лошо е без религия и вяра. Защото човека има нужда от закон и страх иначе се превръща в животно. Това, че днес сме толкова цивилизовани ни кара да забравяме какво е заложено всъщност в човека.

72

НСС до 77

преди 11 години

Твоето твърдение не е вярно! Християнската религия е предизвикала неимоверно повече страдания, взела е в десетки пъти повече жертви и т.н.Към момента основния проблем е, че англо-саксонските рептилии искат да доминират над цялата планета, а това не се харесва на останалите. Затворените общества от семеен тип, които са с здрави семейни устои, не приемат разбиранията и псевдо културата на европейците и затова са обявени за терористи и врагове на света... Това е истината!

71

kent

преди 11 години

До HSBC може би господина е по умен от вас щом се намира в Лондон и работи в банка.Вие си стойте в България с ниска заплата да се чудите за какво да ви стигне.Приятен ден

70

мадафака

преди 11 години

До HCCВсичко е точно така, както си го казал, но изпускаш една много важна подробност. Във времената, когато Александрийската библиотека е била, може би, най-голямото хранилище за наука в света, арабите(или народите които влизат в тази група) все още не са били заразени от чумата наречена ислям. Това е най-примитивната, най-ретроградната, най-скотската религия, от която произтичат всички съвременни проблеми в глобален мащаб.

69

HSBC до 74

преди 11 години

Работи с каквато искаш заплата, от това по-умен няма да станеш, то насила не става, с фуния също не може да се налее у главата. Кефи се там между гейовете в Докландс и не се натрапвай тука..

68

Анонимен

преди 11 години

Po dobre mi e da .Rabotia sas zaplata ot £4000 .

67

Анонимен

преди 11 години

Kakvo davat sega na sveta.Posocete mi edna oblast.Ucene,medicina,kino,politika,svoboda na horata ili vecna zaplaha ot teroristicni ataki.Za men sa fanatici ,vseki den obchtuvam s tiah,vigdam go.

66

HSBC

преди 11 години

Е то пък голяма гордост е да работиш в една от най-рептилските банки, с претенция за контрол в целия свят. Все едно да се гордее човек, че работи в концентрационен лагер...То голям успех е това, да разоряваш хората по света... страшно са щастливи *** и баща ти от постигнатото.Но така е, всеки се самоопределя на чия страна да застане, в кой отбор..обаче явно сбърка с хваленето къде работиш, защото точно в България няма да бъдеш оценен... а и другаде!

65

HCC

преди 11 години

Bobi, извинявай, но не мога да се сдържа и ще ти кажа, че си страшно неук, нищо че пишеш от Лондон! Питай Гугъл да се ограмотиш, от къде навлизат знанията в Европа, по времето на ренесанса. През арабите! Цялото антично знание събрано в Александрийската библиотека, която е изгоряла, е запазено от преписите на арабите. Тези преписи са ползвани от треперещите учени (пред инквизицията) в европейските университети. Дори са учили арабски, за да могат да ползват 'сорса'. Провери го това!

64

Анонимен

преди 11 години

Picha sega v novoto vreme kakvo sa dali na sveta.A ce sam cel sam cel dosta .Chtom sa me ocenili da rabotia v Londonskiat klon na banka HSBC

63

Анонимен

преди 11 години

О да, дали са и то много. Като например цифрите, иначе щеше да пишеш с хиксчета и чертички, наследени от Рим. Попрочети, няма да ти е излишно. И не ги обвинявай, защото за атентата с кулите отдавна се разбра, че изчадията от американската върхушка сами са си го спретнали.... и после същите тия културни янки разграбиха и унищожиха най голямата древна библиотека в света, намираща се в Ирак. Варвари

62

bobi

преди 11 години

пиша от лондон.ако наистина са виновни за атентатите араби . то като погледнеш какво са дали на света .открили ли са нещо създали ли са нещо. а навсякъде и в лондон и в сащ ги пускат свободно. никога българи или руснак или ръмънец или северно кореец ще направи такова нещо. но виж арабите само това им е в главата.да убиеш в атентат и деца.

61

Мияча

преди 11 години

До Sunshine numer 1Бах ти промитите мозъци, ми кой итрепа миналата година деца и кинозрители? Ислямистите ли?