13

Анонимен

преди 11 години

15 тия комунисти не са като ония. Ония ги избиха отдвана. Сегашните са партайгеносета, т.е биха били членове на коя да е партия стига да е добре платено.

12

Анонимен

преди 11 години

Да си комунист на 20 години означава, че нямаш сърце. Да си комунист на 40 години означава, че нямаш мозък. С пълна сила важи за Станишев.

11

Анонимен

преди 11 години

Станишев, каквото и да правиш пак няма да спечелиш. Не се напъвай. Гледай си Моника. Кога ще отговориш на хората защо даде 1 млн. и половина на на австриеца, част от които се върнаха при Моника. Дължиш го на народа. Ти си крадец и си много нагъл.

10

Анонимен

преди 11 години

Комунистите изпаднаха в паника. Те знаят, че ще загубят изборите и не подбират средства, с които да очернят Цветанов. Искам да знаят, че никой нормален човек не се интересува от подслушване. Никой нормален не се плаши от подслушване, няма защо. Плашат се такива като Станишев и компания, които отвличат вниманието, за да напазарят гласове по време на изборите. Станишев лъже като дърт ***. Една лъжа повторена 100 пъти, става истина.

9

Анонимен

преди 11 години

Кой го е посъветвал да си мълчи? И като ги разбира толкова нещата да ги промени. Какво ми плямпа... На парче се работило, нормативната база била лоша. Какво прави той там на този пост ? И не ми казвайте по документи какво прави . На практика какво прави? Нищо една нула. Тракториста кара трактор. Миньора копае руда. Готвача готви. Футболиста рита. Той какво прави?

8

Анонимен

преди 11 години

Щом ги прави щастливи- нека слушат. Колко ли е "забавно"!?

7

болшевик

преди 11 години

Честните и почтени хора не се притесняват от подслушване!!!

6

Анонимен

преди 11 години

Груев е част от скапаната съдебна система,докарала България до ръба на оцеляването! Неработеща и корумпирана обслужваща олигарсите и пълна със зависими съдии,прокурори и адвокати! Жална и майка на България !

5

до 5

преди 11 години

Да бе сигурно председателя на ВКС преживявал без да работи ахахах ти знаеш ли какво е да си съдия ве и колко работа имат съдиите и как се става въобще съдия че говориш подобни глупости . Ама то човек без образование няма как да оцени другия.. отстрани всичко е розово ама никой не се интересува колко работа имат тия хора и че не могат да спят вечер

4

Анонимен

преди 11 години

Груев ,...преживявайки без да работи ,на гърба на народа ----,ще вземе и добра пенсийка !

3

Анонимен

преди 11 години

Л.Груев ,...КОЛКО ГОДИНИ НЕ РАБОТИ ,А САМО ГЛЕДА СЕИРИ ,като Борис Велчев ?

2

анонимен

преди 11 години

ГРУЕВ ЧЕСТЕН КАТО КРАВА НА ДЕСЕТО ТЕЛЕ.ТОЙ ИМА ОТ КАКВО ДА ГО Е СТРАХ ОТ ПОДСЛУШВАНЕ.

1

Цвък ГЕСТАПОТО

преди 11 години

Подслушват всички и после качулки във всеки дом,тормоза му е майката!