79

Jack

преди 11 години

До 94:Ако капитализмът сее само мизерия,то тогава Великобритания,Германия,Франция,САЩ,Австралия,Нова Зеландия,Канада,Дания,Швеция,Швейцария,Япония,Финландия,Норвегия,Белгия,Ирландия и още и още са в много окаяно състояние,дайте да прокламираме социалистически режим там,явно не знаят колко е добре една държава да се управлява от крайно ляво,будали са всичките западни страни.Дори Китай,където режима беше и все още си е доста тежък,разбра от къде духа вятъра и,че с планова икономика не става.

78

zuio

преди 11 години

Смешници ,Чавес промени Венецуела .Храна за бедбните ,безплатно образование ,медицинска помощ.,а капитализмът сее само глад и мизерия.

77

Анонимен

преди 11 години

Даването на високи заплати без да са заработени, води само до инфлация. Венецуелските индианци са си едни обикновени ***. Се едно да увеличиш помощите на *** и да чакаш икономически растеж и просперитет. Единствено ще почнат да гласуват за тоя, дето им дава, и то докато има за раздаване.

76

Мъдурко

преди 11 години

Другаря Мадуро, след тези коментари ще се почеше по мАдуро

75

DRAT MRASEN KOMUNIST

преди 11 години

HAIDEKOMUNISTICHESKITE URODI DA MI PEYAT DITIRAMBI SEGA ZA "PREKRASNIYAT SOCIALIZAM"VAV VENECUELA????? ILI MAI IMA GRESHKA A??

74

DRAT MRASEN KOMUNIST

преди 11 години

Апартамент (1 спалня) в City Centre2083.62 лвАпартамент (1 спалня) Извън център1306.23 лвАпартамент (3 спални) в центъра3720.75 лвАпартамент (3 спални) Извън център2440.37 лвЗаплати и финансиранеМедиана Месечен разполагаем Заплата (след данъци)1201.74 лвПроцент на ипотечните лихви в Percentanges (%), Годишен14.75

73

DRAT MRASEN KOMUNIST

преди 11 години

Мляко (редовно), 1 литър2.31Самун пресен бял хляб (500g)3.13 лвРайс (1 кг)2.43 лвЯйца (12)5.72 лвМестно сирене (1 кг)Лв 15.60Пилешки гърди (обезкостено, без кожа), (1 кг)Лв 21.58Ябълките (1 кг)8.67 лвПортокали (1 кг)4.7 лв

72

DRAT MRASEN KOMUNIST

преди 11 години

VENECUELAДомат (1 кг)8.82 лвКартофи (1 кг)6.93 лвМаруля (1 глава)6.93 лвВода (1.5 литра бутилка)2.98 лвБутилка вино (среден клас)Лв 27.26Вътрешен Бира (0,5 литрова бутилка)4.83 лвВносната бира (0.33 литрова бутилка)6.93 лвПакет цигари (Marlboro)7.44 лвЕднопосочен билет (местен транспорт)1.39 лвМесечна карта (Редовно Цена)Лв 14.88Такси Старт (стандартната тарифа)Лв 14.88Такси милиард км (Normal тарифа)2.98 лвБензин (1 литър)0.23 лв

71

до 83

преди 11 години

А какъв е броя на невинните жертви само в последните години, във войните прикрити зад маската на псевдо демокрацията? Знаеш ли че САЩ и Канада са 100 пъти повече социалисти от социалистите? Няма демокрация. Политическият либерализъм е една маска. Измама на която хората сляпо вярват, защото им казват колко лоши са комунистите и въображаемите терористи!А в същото време всеки е наведен от държавата и банките, защото законите могат да бъдат тълкувани по 100 начина.Корпорации и комунисти - синоними

70

Чавес

преди 11 години

Какво друго очаквате да напише Financial Times за една държава, която не иска да е роб на САЩ. Една държава в която петрола струва 9 цента на галон, по евтин дори от Саудитска Арабия. Една страна в която се опитаха 2 пъти да направят преврат и не успяха.Страна, която изгони посланиците на сащ, защото веднага след смъртта на Чавес се опитаха отново да направят преврат. Никаква аванта за САЩ.А не като България- *** на ЕС и НАТО. Затова ни пръскат химикали над главите и мизерстваме!!

69

Анонимен

преди 11 години

Да не би да няма огромна разлика между Шведския тип социализъм от една страна,и уродливия,дивашки чавесистки латиноамерикански марксистки военен социализъм,от друга?Съвсем за мезе взимате хората.

68

Анонимен

преди 11 години

НЕЗАВИСИМО ОТ ВСИЧКИ ОПИТИ отвън срещу Венецуела, СОЦИАЛИЗМА В ТАЗИ СТРАНА ЩЕ БЪДЕ ГАРАНТ ЗА ПО-ДОБРИЯ ЖИВОТ НА НАРОДА.

67

Нико

преди 11 години

Ти си болен прочети малко за Гражданската война 1917 до 1922. Жестокостите с които е наложен комузнма не отстъпват на жестокостите на Хитлер. Между 1.8 и 7.5 милиона умират в Украйна от глад поради това че унищожава селското стопанство и се започва иземване на храната от трудещете се селяни.Червенния террор започва на 2 Септември 1918 когато Яков Свредлов обявява военния комунизъм. Има хиляди документи и книги.

66

Анонимен

преди 11 години

79: ДА,ДЕМОКРАЦИЯ - НО НЕ ТАЗИ,КОЯТО ПРАВИ БОГАТИТЕ ОЩЕ ПО-БОГАТИ, А БЕДНИТЕ - ОЩЕ ПО-БЕДНИ. ТОВА НЕ Е ДЕМОКРАЦИЯ, А РОБСТВО-НАЛОЖЕНО НА НАРОДИТЕ ПО СВЕТА ОТ АЛЧНИТЕ КАПИТАЛИСТИ И ВОЕНОЛЮБЦИ. ДАЛИ ЩЕ СЕ КАЗВА СОЦИАЛИЗЪМ,ИЛИ НЕЩО ДРУГО,ТОВА НЕ Е ТОЛКОВА СЪЩЕСТВЕНО. ПО-ВАЖНО Е ДА ИМА МИР И СПРАВЕДЛИВОСТ, НОРМАЛНИ УСЛОВИЯ ЗА ЖИВОТ НА МИЛИОНИТЕ ХОРА ПО СВЕТА. ТАКА ЧЕ ДУМАТА ДЕМОКРАЦИЯ НЕ Е НАЙ-ТОЧНОТО ИЗРАЖЕНИЕ НА СИСТЕМАТА.

65

do 76

преди 11 години

абе, ама и ти много филми си гледал ... хаха! Некой с язядени вътрешности ли ти ги разказа тия работи? хаха! Болни мозъци бол и все из форумите киснат! хаха!

64

Симеон до факт

преди 11 години

Факт, ти си изключително *** човек, факт.

63

Анонимен

преди 11 години

Демокрaциятa нямa кaк дa се изчерпa, зaщото не е изкуствено създaденa a е изрaжение нa свободaтa нa хорaтa.

62

Факт

преди 11 години

Пълно неразбиране какво е социализъм, какво искаше Чавес и за какво е борбата в Венецуела. Основното е нефта и всичко се върти около него. Въпросът е къде да отиват огромните печалби от нефта - дали да остава в Венецуела или да се присвояват от мултинационалните нефтени компании. До това се свежда "социализма" в Венецуела.

61

Нико

преди 11 години

До NobiМного добре знам че за червените си служат с террор. Вие взривихте Църквата Света Неделя, Вие Избихте няколко милиона в Русия с най жестоки мъчения - скалпиране, завързвани са хора голи на барабани и са давени, жените е трябвало да "откупуват" свободата на съпрузите си с телата си.Китайските Чека имаха специално мъчение, връзвала се е устана на човек с тръба а в другия край са се пускали озверели плъхове които са разкъсвали вътрешните органи в опита си да избягат.

60

До 80

преди 11 години

Янките вече направиха един преврат, най-големият провал на ЦРУ, тогава първата работа на американската марионетка беше да НАМАЛИ цените на петрола продаван на САЩ. Когато Чавес взе властта, започна да продава петрол на САЩ на пазарни цени. УЖАС, този Чавек не мисли за американската икономика !?!? Това бяха изказванията по американските медии. Мръсен диктатор :D