283

;;

преди 11 години

ако Китай нападне Америка по някоя от познатите схемина щатите и убие да кажем 200 000 души цивилни за 5 години как ли ще реагират тогава. Сигурно изобщо няма да си вдигат телефоните. Защото е лесно да гледаш как твоята армия убива хора по цял свят за да ти е евтин бензина или кафето.

282

Вили

преди 11 години

До азПочти съм сигурна, че в близките няколко месеца САЩ ще нахлуят в някоя държава нарочена за атентатите /по възможност с повече петрол/. Я като умиротворители, я да търсят виновни... Нямам им никакво доверие, сигурна съм, че и това те са си го спретнали, за оправдание на гнусната им намеса навсякъде.

281

Анонимен

преди 11 години

"Издирват *** или тъмнокож мъж с чужд акцент"Може би е българки ***, който е бил отрязан за по-големи социални помощи.

280

джошкун

преди 11 години

поредният атентат спретнат от правителството...

279

до 314 тъпоглавия

преди 11 години

Безроднико,и Пушкин е казал с *** да не се спори и не смесвай духовността на Изтока с помията.

278

Анонимен

преди 11 години

нищо няма да ви кажа !!!!! вие си знаетечервената пасмина отсега може да почне да ми щрака минуси.ха ха

277

Анонимен

преди 11 години

За повече информация наберете в Гугъл "стратегия на напрежение"

276

аз

преди 11 години

САЩ да спрат да се месят където не им е работа,единствените които създават навсякъде конфликти по целият свят,да ламтят за петрол,злато и какво ли още не!!!!!!

275

Алоу 309

преди 11 години

Ей,,мозък'',научи се да говориш и пишеш,че и *** ти се смеят,ти не видя ли как и иранците си направиха земетресението,но Бог да прости починалите,дано и на теб ти прости.

274

Анонимен

преди 11 години

309 ей дзифт кой кога е убивал заради нефта , немотията в БГ е заради пословичният ти мързел и безкрайна празнина в главата ти.

273

Анонимен

преди 11 години

въййййй направо се просълзих:))) а когато американците убиваха деца за нефт всичко беше ок? пък и кво да го говорим, няма място където щатите да не са тероризирали някой, глада и немотията в Бг е също тяхна работа.

272

Анонимен

преди 11 години

307 това само в комунистическата ти чутура вирее

271

Анонимен

преди 11 години

Каквото посадиш, такова ще пожънеш. американците и англичаните са избили в милиони пъти повече хора. Работата е там че те на това му викат борба за демокрация и *** като нас вярват в това, а когато някой убива американци вече е тероризъм и по традиция балъците по цял свят трябва да се съгласяват с това. Да ама не... в момента понятието "запад" в повечето страни се възприема като купчина убийци на невинни за нефт, газ и др. благини!

270

Анонимен

преди 11 години

304 забрави Берлин 1948 , на всички *** ще им кажа да внимават какво говорят в Германия, Чехия особено Полша защото в тези страни е много важно да се разграничим с нашия славянски език от РУСНАЦИТЕ , чуят ли руска реч или близка на нея натръхват.

269

304

преди 11 години

До АнонименЗащото бг манталитета се промени.Свикнаха всички, че съвеЦкия съюз дава всичко евтинко.По-малко се работи и пак получаваш заплати и т.н.А и само в България не изчистихме комунистите веднага след 90-та година.И те си се окопаха.След това започнаха да си връщат синовете, учили в Украйна и СССР (Серго), народа *** вярва им и така...Десните (др.Костов) и те крадливи и алчни за богатство и никой не мисли за страната.Та, за това САЩ не могат да ни бъдат виновни.

268

Анонимен

преди 11 години

Русофилство е да се кланиш на Ленин,Сталин,Берия,а не да се правиш,че харесваш класиците.Но никъде в бившия соц-лагер не ги и обичат,след Унгария-1956,Чехословакия-1968,Полша-1981,само у нас.Що ли?

267

Анонимен

преди 11 години

Руснаците си спретнаха проблема с чеченците и берат плодовете му.

266

Анонимен

преди 11 години

Ako e bil s ruski akcent

265

Анонимен

преди 11 години

Сергей Станишев?

264

do298

преди 11 години

Ot opit v 4ujbina sam nauchil, 4e nai-golemite balgarski rusofili stavat rusofobi, taka 4e ne barzai da lyubish rusnacite, te sebe si ne lybiat ta kamo li tebe!