176

НИЛ-АТС

преди 11 години

Глупав "gogo", Русия не е дошла да ни освобождва, а да ни превземе! Ако не бяха Великите сили сега щяхме да говорим на руски и да се пишем руснаци...

175

Пендо

преди 11 години

Трима убити. Голяма работа. Точно пред 83 години на 16 април 1925 г. добре организираната, и добре платена в продължение на една година бомба, уби 243 души в Света Неделя. Даже и сега са живи някои от организаторите или хвалещите с ордени за този най смъртоносен терористичен акт. А техните деца и внуци са между нас и претендират за високи постове и награди. БКП/БСП викат мълчете, че ще има хора да не гласуват за нас. Толкова години разправяхме, че не е вярно.

174

до 229

преди 11 години

До под кривата круша ни докараха глобалистите от Америка!

173

Анонимен

преди 11 години

Не плюйте по Америка, ами вижте собствената си родина., че я докарахте до под кривата круша.

172

някой

преди 11 години

ало до заблудените арабите не ги правят тези атентати,правят си ги ония дет въртят света със кепитата на главите

171

Анонимен

преди 11 години

Господ е един и е добър, но някога властници с болни мозъци са се провъзгласили за пророци и са създали религиите са собствена употреба. От тогава човечеството не помръднало много в своето развитие.

170

Анонимен

преди 11 години

Малко са!

169

gogo

преди 11 години

До АнонименБрато, ако през 1878 не беше дошла "империята на злото Русия" да ни освободи, сега щяхме да си пишем с тебе на турски...

168

Анонимен

преди 11 години

Тайно е разработен план, с който както на 11.09.2001 г. Америка да си намери извинение и да може да напада арабските страни безнаказано. Но аз ви казвам: АМЕРИКА ТРЯБВА ДА УМРЕ! Само така ще има глътка въздух и живот за ВСИЧКИ ОСТАНАЛИ ДЪРЖАВИ НА ПЛАНЕТАТА.

167

Анонимен

преди 11 години

Като империя създадена и управлявана от хазаро-псевдо-юдейската секта Русия е Империя на Злото...Комунизмът като управление е нелигитимен, така че всеки който се бори против тази секта , се бори за едно по добро бъдеще...

166

Тервел

преди 11 години

Като империя създадена и управлявана от хазаро-псевдо-юдейската секта Америка е Империя на Злото...Израел като държава е нелигитимен, така че всеки който се бори против тази секта , се бори за едно по добро бъдеще...

165

човек

преди 11 години

Миналата седмица говорих с един сириец,който се беше върнал от там.Цитирам:истински ужас,няма по-страшно нещо от войната!А в Сърбия,Ирак,Афганистан, Либия не загиваха ли деца?Политиката е най-мръсното нещо,което не се интересува от живота на обикновения човек!Тези пари,които се изсипват в оръжейния бизнес защо не ги отпуснат за умиращите деца в Африка?Гадост велика,за всеки един човек на тази планета животът е най-ценното нещо!

164

Ами така ще е!

преди 11 години

Запада е отворен за всякакви арабухи, ислямисти и други ***, и последиците са ясни.Трябва да им стане най-после ясно, че е по-добре да се отворят към хора с близка култура и религия.Едно е да имаш емигрант или студент от Пакистан и Саудитска Арабия, другу е този емигрант или студент да е от Източна Европа.

163

1

преди 11 години

Какво ли се задава по килимите от американски бомби гостоприемно разтилани по света? Може би нов Хитлер с тюрбан на кратуната?

162

НИЛ-АТС

преди 11 години

Ало, анонимен ***, ако Хитлер беше жив след атентатите на 11 септември, вече нямаше да има повече араби! И моля, не ме обиждай, нямам нищо общо от създадената от ДС "Атака", нито с комунистите тот ГЕРБ и БСП.

161

Анонимен

преди 11 години

До НИЛ-АТСАко Хитлер беше жив,такива атентати щяха да са ежедневие!Дори и най-големите садисти имат само по един живот,атакистче заблудено

160

Бай 100-ян

преди 11 години

сигурен съм че съ корейци,само се колебая дъл са от севера или от юга...!!

159

НИЛ-АТС

преди 11 години

Ако Хитлер беше жив и начело на САЩ, дали щеше да допусне такива атентати?Ако Хитлер беше жив и начело на България дали *** щяха да убиват и крадат?На всяко зло трябва да се отговаря със зло!

158

123

преди 11 години

3-*** загинали, хайде стига ревали, де! В България повече хора умират от глад всеки ден: От 9 милиона станахме 6 за 15-20 години.

157

ALI BABA

преди 11 години

IMA NUZDA OT BOBICHKI V AMERIKA