338

Анонимен

преди 11 години

Моментално земетресение 7 степен в Иран - светкавичния отговор на САЩ. Който не знае за ХААРП - ще научи.

337

Анонимен

преди 11 години

Мосад

336

ужас

преди 11 години

Почва да ства наистина страшно. Ходиш си спокойно по улицата и ей така без повод некой реши да те утрепе. Много жалко наистина. Ако някой реши да трепе хора по улицата трудно ще е да бъде спрян - няма как да преджобят всички на такова масово събитие, терористите винаги имат предимство в такива ситуации. Но виновно е американското правителство и колонизаторската политика - бомбардирането на мирни жители създава камикадзета и терористи.

335

до 398

преди 11 години

И каква е връзката? Може би избиваме мюсюлманите тук или ги вкарваме в концлагери? Те се ползват от всички права и имат задълженията на всеки един от нас в тази държава.

334

Анонимен

преди 11 години

не знам, кой е заложил бомбите, но пък почти със сигурност знам кого ще посочат - засега удобните заподозрени са Иран и Сирия. И, есте, Хизбула.

333

до морски

преди 11 години

Нали пак са хора, бе *** смотан, божее колко *** трябва да си, честно...вземи се хвърли от някоя скала по-добре.

332

софиянец

преди 11 години

КОЙ БОМБАНДИРА СОФИЯ И ИЗБИ НАД 2000 МИРНИ ГРЖДАНИ! НЕ БОМБАНДИРАХА ВОЕНЕН ОБЕКТ А МИРНИ ГРАЖДАНИ. ЗАЩО ТРЯБВА СЕГА ДА РОНЯ СЬЛЗИ? БЬЛГАРИЯ ТРЯБВА ДА ПОМНИ И ДА НЕ ЗАБРАВЯ! Кьрвава карма тегне над америка-дошло е време за разплата!

331

до Информиран

преди 11 години

Не съм наясно с факти а и не ми трябват аз съм комунист за мен каквото каже партията е вярно.

330

Информиран

преди 11 години

Не е Иран - Станишев и ПЕС са!!! Така обелязват годишнината от Атентата в църквата Света Неделя - 16 април 1925 г. Явно другаря Станишев с бойното име Съсела лично е заложил бомбите ама понеше били направени във ВМЗ по време на стачката от зимата 2 нне гръмнали :)))))))П.П. Нали четящите това са наясно, че тези факти са толкова верни колкото и че Иран или КНДР са направили бомбите :)

329

Анонимен

преди 11 години

SEGA 6TE KAJAT 4E E IRAN. MAMKA IM

328

Като знам за 9.11?

преди 11 години

Като зная за 9.11 кой го извърши, нищо чудно и сега да има манипулация. Жалко за жертвите и ранените. "Жертвите са били преместени в специална тента.", "експлозиите са проехтели около два часа след като ... ", "начинът по които се издига димът показва, че става въпрос за умишлен взрив", "Войници на националната гвардия заемат позиции в цялата централна градска част" - много бързи бе, кога ги организираха всичките тези неща?!? Навярно НЕ СА ЗНАЕЛИ какво ще става, също като на 9.11 - НЕ ЗНАЕХА!

327

Анонимен

преди 11 години

до 406 Аз да не съм от младежкото БСП че да ми плащат на пост ???

326

морски

преди 11 години

Слава Богу света се събуди и започна да си го връща на САЩ.

325

Анонимен

преди 11 години

До Анонимен 407А ти ходи да си получиш заплатата от американското посолство.Не вярвам да драскаш простотии безплатно

324

Анонимен

преди 11 години

Ало "Смешен Плач"*** се предай на американските служби за сигурно за съпричастието ти с тероризъм докато е време

323

Анонимен

преди 11 години

Отново обществен страх и терор за сплотяване на обществото, може би ?И кого ще нападнат този път, дали пък не го е организирал някой севернокореец ?

322

Анонимен

преди 11 години

Пича с различното мнение има мнение на проруски *** обаче е с различно мнение.Ти си столкова промит мозък вече че си мислиш че някой ще ти се върже а ?Аре марш от страната!

321

Анонимен

преди 11 години

До Анонимен 403Аз се намирам в МОЯТА страна!А ти си стой в КУКУландия която е със сигурност твоята.А като навършиш 18 г. и попрочетеш нещо друго освен това дето се пише по форумите ти разрешавам да се изказваш.Простено да ти е че си ***.Просто ти не го осъзнаваш.Особено факта че не всеки който има различно мнение е проруски комунист ако изобщо знаеш какво означава това.А то всъщност нищо и не означава.Стига съм ти обяснявал повече,ходи да ти преливат мозък ама не вярвам да ти помогне

320

Анонимен

преди 11 години

NEEEMA SHTO ... GOLIAMA RABOTA V BG . UMIRAT POVECHE HORA OT MIZERIA I GLAD I NIKOI NE RAZBIRA..........................................................................................

319

Анонимен

преди 11 години

AKO 2 BOMBI BIAHA IZBUHNALI V AFRIKA NIAMASHE I DA SAOBSHTIAT ...