473

мими

преди 11 години

Да гласуваме за Бойко

472

Анонимен

преди 11 години

"ГРОБАДЖИИ ТЕГЛЯТ МАМО-ТРИ СИНДЖИРА РОБИ"!На първи синджир-"клети пенсионери,на куки закачени.....На втори синджир-бедни майки и дечиня зачернени....На трети синджир-безработни,болни и сакати наредени.....ВСИЧКО ТОВА-ГАРАНТИРАНО ОТ ГЕРБ!

471

Горския

преди 11 години

Скачате на ГЕРБ, а забравяте, че всъщност ГЕРБ е единствената партия у нас за времето на Прехода, която показа, че може да носи отговорност! Улицата (макар че това бяха шепа пияни пубери и аутсайдери от обществото) искаха оставка на Правителството и я получиха. Но забравяте реалните резултати, които ГЕРБ постигнаха за народа! Много сме манипулириуеми и това си е.

470

УУУУ!

преди 11 години

Комунягиии ей сега ще ме изкефи като излезе истината за вас,че вие сте поръчвали подслушванията и имате пръст с излизането на тази информация. Не се правете на ощипан г-н Станишев, на здравомислещите хора им е ясно, че пак ви скалъпихте цялата история! Долу БСП!!!!

469

КИРИЛ

преди 11 години

Аз вярвям на Цветанов и на Бойко. Заставам отново зад тях и политиката им.

468

Dundi

преди 11 години

"По-добре опозиция, отколкото да вляза с тези хора в каквато и да е конфигурация", категоричен бе Борисов.

467

Анонимен

преди 11 години

Цветанов прекърши гръбнака на организираната престъпност и дали е знаел за подслушването или не ми е все едно. други са акцентите от управлението, с които остава в съзнанието ми

466

Коко

преди 11 години

ЦЦ и ББ да ходят да садят картофи. Не стават за политици.

465

миха

преди 11 години

"Аз ви гарантирам, че Цветанов не се е подвел и не е правил тези неща и рано или късно истината за това ще излезе наяве" След приключване на цялото разследване ще разберем каква е истината. Но въпреки това вярвам на Цветанов!

464

Анонимен

преди 11 години

До Катя ЛЕЛЕ КАКВИ ЗАБЛУДЕНИ ХОРА ИМА НЕ ВИЖДАТ ПО-ДАЛЕЧ ОТ НОСА СИ!!!!!!!!!!!

463

Анонимен

преди 11 години

КАТО ВИ ВКАРАТ В ЗАТВОРА ГАРАНТИРАЙТЕ СИ ЕДИН ЗА ДРУГ !!! КАТО ВИ ПРЪСНАТ ЗАДНИЦИТЕ! ДОЛУ ГЕРБ !!

462

Радослав Наков

преди 11 години

Темата с подслушванията НЕ притеснява обикновените и нормални хора! Притесненията идват от определени кръгове - това са БСП, ДПС и всички подобни! Когато човек не е извършил престъпление няма за какво да се притеснява, дори ако е обект на подслушване! Темата с подслушването вече започна да се преекспонира! Няма смисъл от целият този балон! Цветанов е спазвал закона и не е нарушил принципите на боравенето с такъв вид средства! Няма смисъл да си подава оставката! Ще подкрепя ГЕРБ с номер 15!!!

461

Анонимен

преди 11 години

Хайдеееее, дует "Харизма"!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

460

леля

преди 11 години

До бабаКато толкова му вярваш бабче- прибери си го у вас и го почерпи за здраве с "увеличената " си пенсийка!Дано ти стигне да посрещнеш човешки светлите празници,които предстоят!

459

Катя

преди 11 години

Еми, достойно им отговори Борисов! Само се чудят как да изместят фокуса от реалните постижения и действителните теми за дебат. Като се изсилиха с 600 лв. пенсия, ще има сега да търсят под вола теле...

458

Ксманев

преди 11 години

Крадливите комунисти рано или късно трябва да си получат заслуженото!!! Дано ги осъдят всички! Доган, Станишев, крадлива ***!

457

Анонимен

преди 11 години

ако можех и аз щях да послушвам комунистите, те са умели в нарушенията и престъпленията

456

mancev

преди 11 години

Докога гадните комунисти ще си правят политически ПР на гърба ГЕРБ? Единствения човек, имащ сили да се пребори с престъпността и корупцията е ГЕРБ в лицето на Бойко и Цветанов. Най-голямата им грешка беше, че не вкараха доказаните престъпници от тройната коалиция в затвора!

455

тото

преди 11 години

ТОЯ *** ПАК ПОЧНА С НЕГОВИТЕ МАГИСТРАЛИ КОЙ ПЪТУВА ПО ТЯХ БЕ *** СМОТАН МАЙ САМО ТИ И ЦВЕТАНОВ. ТАКЪВ *** ЧОВЕК РЯДКО СЕ СРЕЩА. НА КАЛПАВ Х.Й ВЪЛНАТА МУ ПРЕЧИ.

454

МИЛИОНИТЕ ЗА 2013

преди 11 години

И КАКВИ СА ПАРТИЙНИТЕ СУБСИДИИ ЗА МИЛИТЕ НИ ПАРТИИ ЗА 2013 г.?