519

fori

преди 11 години

kak shtese otkazhesh !!! vednaga vlizash v pandelata merzavets.prez nosa shte ti izkarame 6-te apartamenta.

518

Анонимен

преди 11 години

До СУПЕРГЕРБ Ало герберчета явно сте много прости.Колко пъти трябва да ви се обеснява ще гласуването в анкетата в интернет е много просто.Изтриваш си браузъра и гласуваш по 1000000000000000 за българоубийците от герб от различни компютри.Така че анкетите в интернет не отговарят на действителност и вие герберчета ще останете много изненадани на 12 май когато резултата няма да е в ваша полза

517

Анонимен

преди 11 години

До Анонимен На 12 май 2013 има края на българоубийеците от герб които унищозиха България ще загубят по многокатострофален начин изборите.И бойко медотиев борисов по известен като бойко тиквеника и цветан цветанов по известен като цецо лъжецо се *** от яд в гащите и ще мирише на наакано от тях.

516

Анонимен

преди 11 години

Внимание внимание носа на цветанов по известен като цецо лъжецо е пораснал и е станал огромен

515

Анонимен

преди 11 години

Цветан Цветанов по известе като цецо лъжецо е долен нагъл лъжец на които му е пораснал носа и е станал огромни.Общо взето всички българоубийци от герб и техните герберски *** гъзоблизци са нагли лъжци.

514

Анонимен

преди 11 години

Цветан Цветакато цецо лъжецо е долен нагъл лъжец на които му е порсанал носа и е станал отромен.Обзо взето всички българоубийци от герб и техните герберски гъзоблизци са нагли лъжци

513

Анонимен

преди 11 години

До читател"Не е работа на вътрешния министър технически да контролира изпълнението на СРС-тата, политическото ръководство се занимава със законовия срок на използването им", заяви Цветанов и поясни, че техническият контрол е работа на главния секретар на МВР. Човеко не казва че не е знаел, а че не е негова работа да ги контролира! А така и са подслушвали, що да не прочете отчетите, тъй де! Нека докажат, ха сега да ви видя! Нагла гад!

512

99999

преди 11 години

Политиката ще се откаже от теб. Властта да не ти е бащиния, че до живот да си размахвате байраците.

511

читател

преди 11 години

Срамота е за една държава, вътрешният министър да не знае с какво се занимават подвластните му структури!Как може човек на такъв пост първо да каже, че ако се докаже това с подслушването се оттегля от политиката, а след като се доказа - че не възнамерява да се отказва!Как може, такива хора, които днес говорят едно, а утре друго в зависимост от къде духа вятъра да ни управляват!

510

Споко

преди 11 години

Няма да се откажеш, правилно! Ние ще те откажем на 12 май, само почакай, плашило такова!

509

ЗАКОНА

преди 11 години

Чл. 34а. (Нов ДВ, бр. 109 от 2008 г.) (1) Контрол върху прилагането и използването на специалните разузнавателни средства се осъществява от: 1.МИНИСТЪРА НА ВЪТРЕШНИТЕ РАБОТИ, когато специалните разузнавателни средства се прилагат и използват от структурите на Министерството на вътрешните работи; 2. председателя на Държавна агенция Национална сигурност, ....Някъде тук в закона да е упоменато, че става дума само за политически контрол? М? Самозабравихте се наглеци такива! Съд и затвор за вас

508

Анонимен

преди 11 години

TUP, PO-TUP, NA-TUP - BOIKO METODIEV BORISC - BUDA I UJASNO TUP, SLUGATA MU CVETAN CVETANOV - 4ESTNIQ!!!UJAS, TEZI DVA MAIMUN NI PREDSTAVLQVAHA V EVROPA!?!?!? UJAS, UJAS!!!!!!!!!!!

507

някой

преди 11 години

Цецо - Ухото - става цецо п*тката !! Нали каза в БТВ , че ако е имало подслушване ще се оатакажа от политиката ?? Е имало е - доказа се ??? Въобще Б.Б - е много странен ако само се замислим кои му бяха хората !! Калинка ? Лъчо *** ?Миро мършата? Желева ?Фидоска ?цачева??-огромного недоразумение Дянков?? И след всичката тази каша- нито веднъж не каза " сгреших , извинете" ..не че това ще сгрее пострадалите от некадърният му избор.Сега гарантирал за един тъпан

506

Пурко

преди 11 години

А главния секретар на кого се отчита!? На мен ли!? Вече не си само Цецо- крадицо, а и Цецо- лъжецо!

505

Анонимен

преди 11 години

КАТО НЕ ТИ Е РАБОТА ЩО СТОЯ ЧЕТИРИ ГОДИНИ В МЕВЕРЕТО БЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕ ЛОФГ Г-Н ЦВЕТАНОВ! И СЕ КАНИШ ЗА ОЩЕ. ГОЛЯМ СПЕЦ ПО МЕВЕРЕ СЕ ИЗВЪДЕ.СЕДМАК ОТ ДЪРЖАВНА СИГУРНОСТ И НАГЪЛ ЛЪЖЕЦ.ЧЕТИРИ ГОДИНИ ВСЕ ПОДХВЪРЛЯШЕ НЕЩА ОТ ИЗВЪРШВАНОТО ОТ ТЕБ НЕЗАКОННО ПОСЛУШВАНЕ НА МЕДИИТЕ ,В НС ,БАРАБАР С ХИЗБУЛА И ЧИСТ СЕГА КАТО СЪЛЗИЦА.ЖАЛНА БЪЛГАРИЯ ,КАКВИ ЛИДЕРИ СЕГА РАЖДАШ В ГРОБАРСКОТО ДЕМОКРАТИЧНО ЕВРОПЕЙСКО РАЗВИТИЕ ПО РАЗБИРАНИЯТА НА ЦЕЦО-КУМЕЦА- И БОЙКО-МУТРООМОНОВИЦА.

504

Мито

преди 11 години

Цецо не е открил топлата вода. Има си даже поговорка "КРАДЕЦЪТ ВИКА - ДРЪЖТЕ КРАДЕЦА!" Затова и според него всички партии, които искат да се оттегли от политиката "обслужвали организираната престъпност"????!!!!

503

Анонимен

преди 11 години

Няма ли някой да го осъди този самозабравил се наглец, който си позволява да говори каквото си иска, без никой да му държи сметка. Ако някой е обгрижвал организираната престъпност , то това е точно той в битността си на обслужващ персонал на мутрата Борисов.

502

вввв

преди 11 години

това Q дето ни го навираш в очите на другаря Цветанов ли е ? Ха-ха-ха? Фидкултурник завършил задочно ВИФ -*** ,по-***,най-***.

501

Анонимен

преди 11 години

От затвора няма как да си министър!

500

Анонимен

преди 11 години

А каква ти е работата бе шушумиго?Вкара ли в затвора босовете на организираната престъпност или ги остави да избягат(например братя Галеви) други също са в чужбина,а тези които още са тук са си на свобода.Справи ли се с битовата престъпност,която ескалира в последните години?Стотици милиони даваш за подслушване,а гражданите не са сигурни дори за живота си,да не говорим за имуществото си.Интересуват те само далавери и нищо друго.Дестки *** продават цигари на женски пазар под носа на полицията