341

ИЗБИРАТЕЛ

преди 11 години

Ушите на Цветанов се оказаха най-голямата патология на ГЕРБ. Все пак това е човекът, който още през 2010 година искаше да следи разговорите в интернет и по скайп. Това е човекът, който извоюва 100 милиона за подслушване в бюджета на МВР. И позите му на демократ вече не минават.

340

Анонимен

преди 11 години

ЦЦ се притеснява че сам се е подслушвал.Нещо като: абе толкова съм готин, че ми иде сам да си скоча.

339

Aнонимен

преди 11 години

Уви, Станишев се оказа прав, както за поздрава "Здравейте, циркаджии, какво правите", така и за подслушването....

338

до 488

преди 11 години

Комунисти, герберисти... Все тая. На Цецко баща му е бил "шофер" на виден генерал. Така стават тези работи. Да не мислиш, че ще сложат някой случаен за министер. Търговията с информация не е от вчера. Не случайно днес бивши шофьори и секретарки на ЧЕРВЕНИ олигарси са сред най-влиятелните хора в страната ту от тях, ту в опозиция.

337

ВЪПРОС

преди 11 години

А защо се притесняваш? Човек, който не прави нещо нередно би следвало да не се притеснява. Кой нарежда тези подслушвания? А техниките за заглушаване на подслушването? Пари пръснати на вятъра. Онзи пък над теб, "шефчето" се изтъпани, че пенсионерите изяли фискалния резерв. Неглеци! Колко мандата ви трябват, за да се наядете и да престанете да тормозите хората? Баси.

336

Гюро Михайлов

преди 11 години

30.03.2013 - 19:04 Цветанов: Ако направим една равносметка в борбата с тежката организирана престъпност можем да видим, че сме постигнали добри резултати.01.04.2013 - 08:34 Цв. Цветанов: Станишев ме клевети15.04.2013 13:18 Прокуратурата: Автомобил за подслушване е обикалял незаконно!Цветанов към Станишев- 29.03,2013: "Готов ли сте двамата в това студио да поемем ангажимент, след проверката на прокуратурата, този, чиито думи се окажат опровергани, да излезе от политиката и да се извини публ

335

Анонимен

преди 11 години

Горкият той! истинсик го съжалявам. ненагледен мамин

334

Айде стига ле

преди 11 години

Ти г-н Цветанов защо си мислиш,че сме ***? Значи вие назначавате Цацаров,а сега го използват срещу вас.Как пък ти не знаеш дали не са ви подслушвали.Айде стига!!!!!!!!!!!!

333

IQ146

преди 11 години

И, Цветанов, след като влезеш ПАК в МВР, хубаво си помисли... ОСНОВНА ЧИСТКА на тази ***, трябва да режеш до кокал! Като начало - 50% СЪКРАЩЕНИЯ на всички чантаджии, които не се занимават с разследване и не са на улицата! А службите? 100% - СЕЧ!

332

IQ146

преди 11 години

Виждам, че КОМУНОИДНАТА *** работи много усилено, за да превърне Цветанов в жертва. От кръволок - в жертва. В общи линии съм им благодарен, добре работят за каузата на ГЕРБ и на всички почтени българи. Защото бяха превърнали в нещо като диктатор най-видния КРИТИК на съдебната система, която търпеше унищожителни критики в евродокладите и е главния виновник да не ни допуснат в зоната Шенген. Така че ДЕРЗАЙТЕ ХЕЙТЪРИ, ПЛЮЙТЕ НА ВОЛЯ, това е ПОЛЕЗНО за България. Е, като ви чете човек, му става малко гнусно, до повръщане, но това е бял кахър, като се има предвид колко полезни са последиците от дея

331

атанас

преди 11 години

гузен негонен бяга

330

Анонимен

преди 11 години

Цецко, ако ти си неграмотен, ние можем да четем. Във всички членове на закона за използване на СРС пише, че трябва изричното разрешение на министъра. Време е да напуснеш политиката.

329

Анонимен

преди 11 години

До 479Чакаме Цецко да направи подготовката и да даде име на акцията.

328

До БСП терористите

преди 11 години

Бесепари, скоро не сте взривявали някоя църква, време е да се върнете към любимите си занимания ! Знам, че взривяването на църкви ви доставя най-голямо удоволствие на вас, комунистите ! Разстрел без съд за всеки един от вас, за да има България !

327

Анонимен

преди 11 години

Верно, че го подслушват...на снимката вдясно със слушалки...:))))

326

Фамозния

преди 11 години

Остра шизофрения.... подслушвам се... и други работи си правя...

325

МАНГО ФАКУЛТЕТСКИ

преди 11 години

ПРАВИЛНО Цв. Цв. се притеснява, че и той е подслушван, и не само него, но и шефа му Бойко сигурно е подслушван.И кой го е вършил това мерзко деяние ???Познайте от три пъти.1/ Извънземните.2/ Севернокорейците.3/ Тройната коалиция.Еййй, чак на третия път познахте.

324

Анонимен

преди 11 години

Целта на БСП е постигната. Отново ни вкара в полицейската и шпионска и ДС тeма за да отклони общественото внимание от огромните кражби в енергетиката от червените олигарси. И журналисти и прокуратура и народа отново бяха умело подхлъзнати в желаната от олигарсите посока по-далечко от техните далавери. Вече никой не се занимава с цената на тока и защо тя е такава. Бързичко ни убедиха че не може да се намали и ни подхвърлиха друга тема. Хората не са бедни заради подслушвания на престъпниците.

323

Анонимен

преди 11 години

Бил ли е Цветан Цветанов в последните 4 години министър? Ако е бил на кое министерство? Защото той не си спомня да е бил и да носи отговорност съгл. чл. 34 от Закона за СРС.

322

Анонимен

преди 11 години

4 години за нищо не се притесни, сега се сети да се притесняваш.